Marea resetare în contra imunităţii naturale

În 1918 eram 3 miliarde. Dacă ar fi murit 3 milioane de pe urma gripei spaniole, am fi avut o mortalitate pandemică de 0,1 la sută. Dar au murit aproximativ 50 de milioane. Am avut, aşadar, o mortalitate globală de aproape 2 la sută.

În 2020 suntem 7 miliarde. Dacă ar fi murit 7 milioane, am fi avut o mortalitate globală de 0,1 la sută. Dar au murit de şapte ori mai puţini decât acest 0,1 la sută.

Aceste realităţi statistice au determinat un grup internaţional de experţi independenţi să organizeze un Nürnberg privat al pandemiei actuale.

Purtatul îndelung al măştii duce la slăbirea imunităţii noastre naturale, pentru că ne întâlnim cu cantităţi mai mici de bacterii şi virusuri, ceea ce are drept consecinţă o insuficientă producţie naturală de anticorpi; dezinfectarea non-stop a mâinilor, la fel; distanţarea fizică, la fel.

Neintegrarea imunologilor în celulele de criză ale guvernelor aflate în luptă cu pandemia a făcut să nu avem imaginea completă asupra riscurilor la care am supus sistemul imunitar al omenirii, în condiţiile în care panica răspândită pe glob a fost de zeci de ori mai puţin întemeiată decât în 1918, când ea fusese moderat răspândită.

Nürnbergul organizat de comunitatea experţilor independenţi nu are mediatizare, desigur. Între altele, avocaţii din cadrul acestui grup de justiţiari urmăresc să oprească autorizările ce au permis unor vaccinuri să-şi facă experimentele de Faza 4 direct pe populaţia globului. Ei susţin că ar putea exista un risc de infertilizare a bărbaţilor şi femeilor care trec prin vaccinare. Un asemenea risc, dacă ar fi real, nu ar putea fi demonstrat în doi-trei ani. Ar fi nevoie de statistici de natalitate pe perioade mai lungi, realizate doar prin testarea unor voluntari.

Acest Nürberg privat are la îndemână argumente foarte puternice şi are în contra sa media mainstream.

Cheia ieşirii din transa de panică a presei mainstream stă în puterea imunologilor independenţi de a-şi face auzite opiniile. Deocamdată, ele nu sunt audibile. Studii despre slăbirea frontului imunologic al omenirii nu sunt finanţate azi. Ceea ce spune multe despre onestitatea celor care pretind gălăgios că luptă cu pandemia, dar tac în privinţa bătăliilor naturale de pe frontul imunităţii noastre.

Prima lecţie de imunologie am primit-o cu toţii în copilărie, când ne-am mirat că puradeii familiilor de ţigani cresc în condiţii mai puţin igienice decât noi şi totuşi nu au probleme de sănătate ori au mai puţine. Apoi am uitat şi ne-am lăsat luaţi de valul normal al civilizaţiei săpunului şi apei calde. Şcoala nu a avut programe de educare menite să explice cum convieţuieşte natura din trupul nostru cu zecile de miliarde de bacterii prezente în noi. Din acest punct de vedere, am rămas analfabeţi. De aceea, nu ne-a trecut prin cap că imunologii şi virusologii ar fi fost necesar să facă parte, împreună, din echipele de monitorizare a actualei pandemii.

Citiți și:
Ce este Marea Resetare? Aşteptări reduse şi bio-tehno-feudalism
OMS schimbă pe furiș definiția imunității de turmă, care de acum este legată exclusiv de vaccinare

yogaesoteric
3 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More