Marea Resetare: În vederea servirii agendei ecologiste a UE, Germania interzice fermierilor să-și fertilizeze corespunzător terenurile agricole

Germania a interzis fermierilor din unul dintre landurile sale federale să fertilizeze în mod corespunzător mari suprafețe de teren agricol, în conformitate cu agenda ecologistă a UE.

Începând cu luna decembrie, utilizarea îngrășămintelor pe bază de nitrați a fost puternic restricționată pe suprafețe mari de terenuri agricole din Renania de Nord-Westfalia, iar această modificare ca parte a agendei verzi i-a înfuriat foarte tare pe fermieri, deoarece este posibil ca aceasta măsură să ducă la reducerea drastică a randamentelor.

Deși a fost pusă în aplicare de autoritățile din Germania, interdicția este, în cele din urmă, la îndemnul Uniunii Europene, care face presiuni pentru a reduce cantitatea de azot în anumite părți ale Europei, ca parte a agendei sale verzi.

Această politică a făcut deja ravagii în Olanda, guvernul olandez urmărind acum să cumpere sau să închidă forțat până la 3.000 de ferme, în vederea îndeplinirii obiectivelor stabilite de Bruxelles.

În ciuda impactului pe care l-ar putea avea asupra securității alimentare în Europa, se pare că această inițiativă s-a extins cu fermitate și în Germania, Bild relatând că fermierii vor fi obligați de acum înainte să folosească cu 20% mai puțin îngrășăminte în orice zonă în care se consideră că există niveluri problematice ale acestei substanțe chimice.

În ansamblu, publicația susține că o treime din totalul terenurilor agricole utilizabile din Renania de Nord-Westfalia – cel mai populat stat german – intră sub incidența acestei noi restricții.

Dacă un câmp cultivat cu grâu ar avea nevoie de 200 de kilograme de îngrășăminte pentru un randament optim, fermierii vor fi obligați de acum înainte să folosească cu 40 de kilograme mai puțin”, a explicat Erich Gussen, un fermier local. „Asta înseamnă o scădere a randamentului, iar calitatea grâului va avea de suferit!

Gussen a precizat că există o „mare indignare” în rândul fermierilor din acest land, mulți dintre ei urmând să își vadă rezultatele financiare grav afectate, într-un moment în care prețurile la îngrășăminte și la combustibil sunt deja la cote maxime.

Breitbart London: „Guvernul nostru nu răspunde dorințelor propriilor cetățeni, ci instituțiilor globaliste al căror interes este să controleze aprovizionarea cu alimente, pentru a ne putea controla pe noi.”

Este marea resetare în plină forță”, a declarat @EvaVlaar·la 30 nov. 2022.

În contextul în care Uniunea Europeană ar fi amenințat că va amenda Germania dacă nu ia măsuri pentru a reduce nivelul de azot, și alte landuri din țară vor fi obligate în curând să ia măsuri pentru a reduce utilizarea îngrășămintelor de către agricultori.

O astfel de măsură ar putea afecta în mod nefast producția alimentară a țării, într-un moment în care insecuritatea alimentară este în creștere la nivel mondial, ca urmare a războiului în curs de desfășurare din Ucraina, care a dus la contractarea ofertei globale de grâu și alte cereale.

În ciuda acestui fapt, UE pare să meargă mai departe cu obiectivele sale ale marii resetări, guvernul olandez amenințând acum cu închiderea a până la 3.000 de ferme din țara lor, pentru a-și servi stăpânii lor de la Bruxelles.

Fermierii din acest stat membru s-au opus activ măsurilor prin nenumărate proteste care au dus la blocarea autostrăzilor și la întreruperea evenimentelor, deși aceste demonstrații nu au reușit până acum să reducă entuziasmul guvernului pentru închideri.

Ceea ce vă arată aceste evenimente este că voința poporului nu înseamnă nimic pentru guvernul nostru”, a declarat pentru Breitbart comentatorul politic Eva Vlaardingerbroek. „În ciuda tuturor protestelor și a reacțiilor (inter)naționale, ei merg mai departe cu ceea ce cred că sunt politici criminale.”

Guvernul nostru nu răspunde dorințelor propriilor cetățeni, ci instituțiilor globaliste al căror interes este să controleze aprovizionarea cu alimente, pentru a ne putea controla pe noi”, a continuat ea. „Este marea resetare în plină forță.”

Citiți și:
Marea Resetare este nevoie să fie precedată de Marele Colaps
Cum este posibilă Marea Resetare: 5 experimente psihologice folosite la controlul lumii

 

yogaesoteric
16 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More