Marea Resetare este nevoie să fie precedată de Marele Colaps

Ca Marea Resetare să aibă loc, este nevoie să fie creat mai întâi Marele Colaps. Ca să aibă justificare. De ce să resetezi un sistem funcțional? N-ai credibilitate. Este necesar să-l decretezi nefuncțional.

Prin urmare, lumea este nevoie să fie aruncată în haos, ca să-i poți vinde povestea Marii Resetări. Că nu se mai poate altfel. Ca soluție salvatoare, unica. Și e la NOI. De aceea asistăm astăzi la distrugerea deliberată a marilor lanțuri comerciale ale lumii, crearea unei penurii globale de energie și alimente.

Cine a mai auzit până astăzi să închizi fabrici de îngrășăminte, să reduci numărul de ferme zootehnice, să plătești fermierii din USA, UK, Australia să nu mai cultive terenurile, în plină penurie alimentară?

Să închizi termocentrale, să renunți la gaz, fiindcă visezi cai verzi pe pereți, energie verde, Zero Carbon? Asta și un copil de clasa a 8-a o înțelege. Își bat joc cu tupeu de inteligența popoarelor. Păi mai ești normal la cap să crezi asemenea bazaconii?

***

Nu poți să nu te întrebi: cu ce anume a constrâns America UE să se sinucidă? Răspunsul îl am: i-a pregătit din timp liderii. În școala Young Global Leaders. Da, și Putin a fost acolo, în 1991. De aia îi știe și știe ce au în cap.

Tot acolo au fost „școlite” și premierele alea ale Suediei și Finlandei (Marina gospodina, rockerița, care dansează mișto în club), care s-au trezit amenințate de Putin și vor neapărat în NATO. Doar doar îl provocă. Schwab și Soros au creat o caracatiță planetară, neomarxistă.

Autor: Angelo Davidescu

Citiți și:
Eliberează-ne pe noi de rău: Arhiepiscopul Viganò – Considerații despre Marea Resetare și Noua Ordine Mondială (I)
Cum este posibilă Marea Resetare: 5 experimente psihologice folosite la controlul lumii

 

yogaesoteric
13 decembrie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More