Marea Resetare ne oferă cu generozitate libertate nelimitată de a muri!

Alte manipulări violente şi sufocante vin din presa mituită cu bani de guvernul lui Iohannis. Pentru început timid şi reţinut ca o fată mare, pentru că oficialii noştri nu primiseră încă instrucţiuni complete, valul Delta e ajutat de jurnaliştii de casă să pătrundă pe plajele din miezul societăţii! Ulterior, în funcţie de gradul de vaccinare, înaintarea valului Delta va fi tupeistă, ucigătoare, cu restricţii dure!

Servitorii mondialiştilor au de gând să se ţină de planificarea lor, să ne mai perpelească vreun an, fiindcă nu le-au fost suficiente profiturile. Cretinii au botezat şi au făcut cumetrii oricărui virus trimis în lume de pe lamela microscopului, cum de altfel, nume au primit şi taifunurile războiului geodezic, meteorologic şi virusologic, care au ucis milioane de oameni în lume. Cu cifrele morţilor planetare în mână, din culise, globaliştii ne urmăresc, nu tocmai satisfăcuţi, cu vechea placă a intimidării şi vaccinării obligatorii, în cazul în care îndrăznim să contestăm informaţiile. Comerţ cu viaţa şi cu moartea!

Automatizaţi deja, unii poartă cu mândrie masca, chiar şi când sunt singuri pe stradă sau în parc. Elita ştiinţelor medicale a lumii e predominant tăcută. De puţine ori a reacţionat, deşi nicio statistică nu justifică vaccinarea globală, rata reală a mortalităţii din cauza covid-19 fiind scăzută, procentul de 2,5% fiind supraevaluat.

Despre Stalin se spune că îşi dresa câinele prin înfometare. El fiind singurul care îl hrănea când şi când. În felul acesta Stalin câştigase supunerea totală a patrupedului. La fel se petrece cu noi şi cu stăpânii noştri diabolici! Urmărind evoluţia evenimentelor din ultimii ani, observăm cum uriaşele buncăre de lux s-au înmulţit pe planetă, cum înstăriţii lumii sunt preocupaţi numai de interesele şi câştigurile lor pe seama mulţimilor, ţinute sub restricţii şi experimente medicale, exploatarea crizelor plantate în lume fiind tot mai profitabilă pentru ei. Sub perdeaua fumului virusologic, tot mai multe lăcaşuri culturale dispar, şcolile sunt subminate, IQ-ul planetar scade.

Purtaţi mască, spălaţi-vă pe mâini! Vaccinaţi-vă şi virusul va dispărea! Iată că aceste formule magice nu funcţionează! Vaccinul nu aduce imunizarea, ci reinfectarea celor cu un fond de natură descoperit, în multe cazuri, deces. Afurisitul de virus! E selectiv! Are memorie! Recunoaşte doar paşaportul de vaccinare.

Nu mai există resorturi morale nicăieri în lume, ci motivaţii profund totalitare, de putere, profit, sclavie şi supunere globală, metamorfozare a omului, în ideea creării unui genotip uman de tip superior.

Pe fondul inventatelor pandemii şi al desfiinţării libertăţilor fundamentale ale omului au înflorit afacerile bogătaşilor lumii prin vânzarea „serului” minune, deşi aproape jumătate din decesele recente din lume, cauzate de covid-19 aparţin persoanelor vaccinate. Confirmă acest aspect şi un raport publicat recent de Wall Streat Journal, bazat pe datele furnizate de Ministerul de Sănătate Publică al Angliei. Potrivit acestuia, au existat 117 decese în 92.000 de cazuri Delta înregistrate până la data de 21 iunie 2021, 50 dintre acestea (46%) fiind ale unor persoane vaccinate cu două doze de vaccin.

Peste puţin timp modele societale şi politice actuale vor fi amintiri triste, iar preşedinţii de stat, cărora unii li s-au închinat ca la icoane, vor fi nişte mumii îmbălsămate de coşul de gunoi al istoriei. Deci, nu e cazul să consimţiţi autoritatea statului totalitar-corupt şi a specialiştilor falşi! Statul totalitar al lui Hitler, Stalin, Mussolini era alcătuit şi el din specialişti şi propaga o identitate „ştiinţifică” solidă (omul nou, societatea ideală, alimentaţia raţională etc), dar aceste ideologii şi construcţii au rămas jocuri de cuvinte, pentru că au ignorat complet natura dumnezeiască şi libertăţile inalienabile ale omului.

Oamenii nu pot fi produsul statului. Nici ai corporaţiilor! Nu pot fi sclavii acestor entităţi, indiferent de motivaţiile folosite ca pretext pentru o astfel de exploatare şi îngrădire. Oamenii se nasc pe acest pământ ca fiinţe cu o esență dumnezeiască, având scopul mântuirii morale, a devenirii lor spirituale. Iată de ce nu putem fi vaccinaţi forţat de stat. Este un abuz progresist-totalitar!

Autoritatea epistemică a ştiinţei medicale favorabilă vaccinării obligatorii este necesar să fie contestată tocmai pentru felul în care a raportat ştiinţa descoperirilor la generarea unor virusuri. Folosită fiind şi de autoritatea deontică a statului pentru a-şi „întări” credibilitatea, ştiinţa nu face decât să-şi ştirbească suplimentar credibilitatea, generând un totalitarism inversat scientologic. Nu putem ascunde faptul că ştiinţa serveşte în prezent unor scopuri nociv-planetare, care pregătesc impunerea unei noi religii mondiale obligatorii.

Deocamdată, Noua Ordine Mondială n-a reușit să impună vaccinarea decât în unele state. Nu peste mult timp se va cere scanarea certificatului de vaccinare la intrarea în magazinul alimentar sau în alte instituţii publice, iar viitorii sclavi n-au decât să fie solidari între ei în sclavie, aşa cum sunt în prezent solidari vaccinaţii.

Suferinţa şi dramele de context, provocate de o elită satanist-globală, nu este cazul să ne transforme în ciberoameni. Numai Stalin credea că dacă trimite oameni în gulag, în Siberia, „la reeducare”, aceştia vor căpăta noi valenţe revoluţionare. Faptul că oamenii au fost constrânşi să poarte mască şi să accepte vaccinul, nu înseamnă că deja sunt sclavii lor.

Iată în ce punct am ajuns: Avem libertate să murim de virusuri, vaccinuri, austeritate, sărăcie, boli. Integrarea în tot felul de foruri europene şi mondiale mafiote ne-a trecut de la dictatura naţională la cea mondială.

Marea Resetare ne oferă cu generozitate libertate nelimitată de a muri!

Autor: Maria Diana Popescu

Citiți și:
Vaccinurile omoară mai mulți oameni decât covid. STUDII
Manipularea cifrelor statistice și a datelor fiscale se află la baza regimului politic actual

 

yogaesoteric
7 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More