Serviciile au pus gheara pe magistratură – Bombă: 60% dintre magistraţi sunt colaboratori ai serviciilor secrete

Peste jumătate dintre judecătorii şi procurorii români sunt colaboratori ai serviciilor secrete. Mai precis, 60%. Procentajul a fost avansat marţi, 24 august 2021, de către senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, într-un interviu acordat consultantului politic Cozmin Guşa la Gold FM.

Din acest motiv, actul de justiție are puternic de suferit, a comentat Șoșoacă.

Nici în lumea politică situația nu este mai bună, la conducerea României aflându-se un grup infracţional organizat în care sunt implicaţi preşedintele Klaus Iohannis, premierul Florin Cîțu, miniştri, secretari de stat, prefecţi etc., a punctat senatoarea.

Tocmai de aceea este necesară suspendarea lui Iohannis, a subliniat Diana Iovanovici-Șoșoacă, adăugând că serviciile secrete deja au început să-i lase din braţe pe Iohannis şi pe Cîțu.

Pionii corporaţiilor

Situaţia este cu atât mai gravă, cu cât atât Klaus Iohannis, cât şi Florin Cîțu şi, în general, întregul regim PNL-USR este sprijinit de către străini – inclusiv de către corporaţiile multinaţionale care nu plătesc în România impozit pe profitul realizat în ţara noastră.

În acelaşi context al străinilor care lucrează împotriva României, Diana Șoșoacă a menţionat-o pe Clotilde Armand, care a câştigat fotoliul de primar al Sectorului 1 în urma celebrului scandal de fraudă electorală. De aceea, Armand ar fi fost necesar să fie arestată imediat după apariţia imaginilor din sala sacilor cu voturi, a subliniat Șoșoacă.

Iată principalele declaraţii ale Dianei Șoșoacă, aşa cum au fost transcrise de Solidnews.ro:

„Într-un stat în care justiţia nu funcţionează, acel stat nu are nicio posibilitate să se dezvolte, şi nici să existe dreptate. Oamenii sunt avizi de dreptate, li se încalcă drepturile, li se iau proprietăţile de către primari, de către secretarele primarilor, de către prefecţi, de către consilierii locali. Deci mă întreb, ca o paranteză, unde sunt ceilalţi parlamentari? Unde sunt? Pentru că ei au în spate nişte partide, milioane de membri sau hai, sute de mii de membri care ar putea să facă ceva, au funcţii în aceste instituţii. Păi, o să mă duc eu şi-i învăţ ce să facă, iar de frică vor face. De frica legii, atenţie!

Cea mai mare problemă o constituie grupul infracţional organizat de la nivelul conducerii României. Este un grup infracţional organizat de tip mafiot, cumva am depăşit Italia că mafie. În acest grup sunt implicaţi de la preşedintele României, prim-ministru, miniştri, miniștri-secretari de stat, directori, prefecţi, primari, consilieri locali, consilieri judeţeni, absolut toţi, cu mici excepţii – eu nu ştiu cum rezistă oamenii ăia acolo – şi cei care nu fac parte din acest grup infracţional organizat mă cheamă să-i ajut. Inclusiv poliţia, justiţia. Am aflat că peste 60% din magistraţi sunt oameni încadraţi în serviciile secrete, şi din păcate nu în grupările patriote din serviciile secrete. De aceea, probabil, avem cea mai mare nedreptate din toate timpurile, de aceea nu avem hotărâri judecătoreşti că lumea, de aceea nu avem nimic care să funcţioneze corect. (…)

În interiorul Parlamentului e exact cam ceea ce se vede la nivel naţional, numai că este mult mai grav, pentru că Parlamentul este fabrica de legi. Aici ar trebui să fie cunoscători ai legii. Din păcate, găsim oameni care nici măcar studii nu au. Eu nu am nimic împotriva oamenilor care n-au avut condiţii să înveţe, care n-au putut să-şi depăşească condiţia ș.a.m.d., numai că fiecare om se cuvine să ocupe postul pentru care este pregătit. (…)

De aceea am spus că ar fi necesar să fie profesionalizate atât posturile de miniştri, miniștri-secretari de stat, care să aibă nişte consilieri foarte bine pregătiţi, pentru că dacă nu ai consilieri pe toate domeniile nu poţi să faci faţă, nu ai cum, oricât de bine pregătit ai fi. Iar în parlament avem de-a face cu parlamentarii tabula rasa, adică fără nimic în cap. Sunt foarte nepregătiţi, nu că nu ar cunoaşte limbi străine sau că nu au un fundament cultural solid, dar n-au nici bune maniere, cred că n-au citit în viaţa lor Codul manierelor elegante, chiar am zis c-o să comand undeva la o editură acel Cod al manierelor elegante al doamnei [Aurelia] Marinescu, să-l fac cadou fiecărui parlamentar, poate aşa, mă rog, mai dregem busuiocul. Serios vorbind, în primul rând ei nu cunosc Constituţia României, n-au citit-o în viaţa lor, cei mai mulţi dintre ei, nici nu-i interesează, nu cunosc legile care sunt adoptate în baza Constituţiei României. Ca să merg mai departe să discutăm despre Tratatul de Aderare la Uniunea Europeană, cred că nu ştiu unde să-l caute, cred că nu au citit în viaţa lor o lege cei mai mulţi dintre ei, şi nu mă hazardez când spun că sunt peste 90%. (…) De multe ori am spus: 98%.

Eu m-am dus acolo să pot să modific legi, să urmăresc să le deschid un pic conștiința şi sufletul mai ales parlamentarilor să înţeleagă ce se petrece jos, şi nu obosesc să fac asta. Pentru că le-am tot repetat şi le repet, sunteţi prea sus ca să înţelegeţi ce este jos. Oamenii au nevoie de predictibilitate, de ordine, de disciplină, de echilibru, ca să poţi să-ți desfăşori activitatea, şi nu vorbesc numai pentru cetăţeni sau societăţile comerciale româneşti, chiar şi pentru multinaţionale, împotriva cărora avem un cui. Avem un cui pentru că nu plătesc impozite pe profit, îşi ascund profitul şi-l externalizează, dar tot ar fi bune la câţi angajaţi au, pentru că angajează români şi plătesc taxe şi impozite la salariul lor. Dar nu acela e concretul, concretul este profitul care nu se investeşte în România. (…)

Singurul parlamentar care a menţionat acest aspect am fost eu. Aveţi şi înregistrarea, a fost în plenul Camerelor reunite, atunci când domnul Orban mi-a închis, pentru a nu ştiu câta oară microfonul când am recitat din Eminescu şi, mă rog, ultimele strofe din Scrisoarea III. Le este frică să discute acest subiect, nici nu-l cunosc, pentru că eu i-am văzut acolo. Nici măcar consilierii nu sunt profesionişti. Atenţie! Activitatea parlamentului stă doar pe umerii angajaţilor pe perioadă nedeterminată ai Parlamentului României. Pentru că foarte puţină lume ştie, parlamentul este o instituţie, ca orice altă instituţie unde sunt oameni angajaţi să muncească, da, să organizeze plenurile, să scrie, să meargă pe IT, să-ţi facă site-ul, să afle informaţii, să colaboreze cu instituţiile naţionale şi internaţionale.

Noi, parlamentarii, suntem aleşi pe o perioadă de patru ani, limitată, noi venim cu consilierii noştri pe care îi plătim din acea sumă forfetară pe care ne-o dă statul român. Care este foarte mică dacă vrei să-ţi angajezi profesionişti. Un avocat de calibru meu ca să-şi lase avocatura şi să vină în Parlament, pierde mulţi bani. Eu nu pot să le cer asta angajaţilor mei, toţi îmi spun că sunt nebună cu ce-am făcut, dar e un ideal către care eu mă duc. Eu am renunţat la bani. Pentru că banii pe care îi iau în parlament sunt de cinci ori, cel puţin, de cinci ori mai puţin decât ce câştigam eu înainte. Eu nu pot să le cer asta colegilor mei. Un avocat bun nu poţi să-l iei ca şi consilier să te ajute dacă nu-i dai cel puţin 5.000 de euro pe lună, da, la care adaugi taxe şi impozite. Şi atunci eşti într-un deficit de personal profesionalizat. Ei, toţi îşi aduc consilieri care, mă rog, au participat la campania electorală, au donat în campania electorală, iar consilierii în general sunt impuşi de către partid pentru că ei e nevoie să-şi plătească datoriile.

Ei, aici am intrat eu în conflict cu fostul partid din care am făcut parte, cu Partidul de Tinichea cum numesc eu AUR-ul, pentru că mă puneau să le cer voie să-mi angajez consilieri. Şi am spus: dragilor, pe mandatul meu, pe demnitatea şi probitatea mea profesională, voi nu interveniţi. Pentru că nu ştiţi nici jurişti, nu ştiţi oameni cu care eu colaborez şi sunt oameni cărora le mulţumesc din suflet că pentru un salariu de mizerie faţă de ce-ar putea câştiga în altă parte, ei rămân şi mă ajută pe mine pentru că vor să ajute poporul român. Ceilalţi însă, dacă îi ajută Dumnezeu ca printre ei să aibă măcar un consilier să-i sfătuiască de bine, e mult. Foarte mulţi consilieri provin din serviciile secrete. Li se impune de la început să angajeze pe X, Y, Z, care a fost ba la postul nu ştiu de unde, ba a fost numit nu ştiu unde şi nu mai are post şi n-a mai fost numit acolo şi să-l ia. Şi în general au un singur consilier, sau doi, pe care-i plătesc cu 1.000, 1.000 şi ceva de euro pe lună. Eu am cred că 5 sau 6 consilieri ca să pot să acopăr aproape toate domeniile, nu pot toate, şi atunci, evident că suma este diminuată, deci pot să le dau 2000 de lei, cam atâta, la care tot eu plătesc taxe şi impozite din suma forfetară. Dar ceilalţi îşi pun unul singur pentru că au datorii sau vulnerabilităţi, iar serviciile au nevoie de oameni infiltraţi acolo care să ştie cu ce se mănâncă parlamentul. (…)

Au încercat şi la mine, să ştii. (n.r. Serviciile secrete au încercat să-şi impună oamenii în rândurile consilierilor Dianei Șoșoacă.) Mi s-a spus: „Trebuie să-l angajezi pe ăla şi pe ala”, mi-au dat nişte CV-uri. „Da’ de ce trebuie?” „Pai, aşa trebuie”. „Ei, eu vă spun că nu trebuie, eu îmi iau prietenii mei cu care eu colaborez de ani de zile, cu care am dus această luptă, cărora nu le e frică de nimeni şi nimic şi eu n-o să angajez niciodată ce vreţi voi, cum vreţi voi, unde vreţi voi. Găsiţi-vă altul să facă aceasta! Ca să pot să angajez un consilier şi ca să pot să merg mai departe să colaborez cu cineva, voi este necesar să demonstraţi că meritaţi. Ceea ce înseamnă că te duci frumos şi munceşti pro bono pentru poporul român, şi faci acţiuni de voluntariat, cum am făcut şi eu, şi prietenii mei, şi consilierii mei, şi bărbatu-meu, da, munciţi pe gratis în timpul ăla liber pe care de-abia îl mai avem, duceţi-vă, faceţi acţiuni gratuite poporului român, duceţi-vă şi ajutaţi-i, duceţi-vă duceţi ajutoare sinistraţilor, construiţi case, cum am făcut şi eu cu soţul meu şi cu prietenii mei, în trecut, faceţi, ajutaţi oamenii cu handicap, faceţi aceste acte şi după aceea veniţi la mine să vă angajez pentru că atunci îmi dau seama că într-adevăr iubiţi România şi vreţi să faceţi ceva pentru români”.

În Parlament nu găseşti aşa ceva. Aia e problema. Aşadar toată munca este pe acei consilieri, acei angajaţi ai Parlamentului României care sunt de 15-20 de ani acolo, dar care, atenţie, o parte dintre ei au fost angajaţi de către partidele politice. Dar nici ăia nu mai sunt ce-au fost, foarte mulţi competenţi au fost daţi afară. Unii s-au judecat cu parlamentul şi au câştigat şi s-au reintegrat pe funcţie. Mulţi vin la mine, ne întâlnim pe sub scări, dacă poţi să-ţi închipui aşa ceva, sunt trasă deoparte pe sub scări să se vorbească cu mine pentru că n-au voie să vorbească cu Șoșoacă. Şi foarte mulţi încă dau informaţii fostelor partide, care acum îşi impun membrii lor în calitate de consilieri ai acestor partide. Deci, partidele care au dispărut din parlament sunt prezente prin intermediul acestor consilieri care nici măcar nu vin la muncă.

Ce se petrece cu cei care sunt angajaţi în Parlament? Sunt obligaţi de partide să facă interesul partidului. Foarte puţini sunt cei verticali care chiar muncesc în interesul României şi care mai vin din când în când la mine, mai îmi vând un pont, mai îmi spun cum au fost ascunse dosare, cum sunt ascunse legi, ce s-a petrecut în interiorul comisiilor şi cum legi importante pentru România cad, efectiv, din cauza interesului extern. Pentru că avem parlamentari plătiţi de serviciile secrete externe să lucreze împotriva României. Şi eu le aflu. Şi dacă uneori nu pot să spun nume, ai văzut de foarte multe ori în live-urile mele transmit nişte mesaje subliminale cu un subînţeles, pentru cine ştie să înţeleagă. De aceea am şi cerut ajutorul serviciilor secrete române, cum s-or numi, nu mă interesează, care încă mai ţin cu ţara asta şi să acţioneze. Foarte multe mesaje au fost pentru ei.

Poporul este necesar să înţeleagă ce se petrece şi să se trezească, să nu mai voteze pentru o căldare, pentru un ulei, pentru un zahăr. Pentru că totuşi votul lor contează. Contează până când vine una ca madam Clotilde şi se duce şi-şi ia sacul şi-l aruncă ca să mai scape de nişte voturi. Suntem o ţară în care nu mai contează justiţia. Păi, hai să ne gândim noi, dacă era o ţară în care justiţia funcţiona, în care aveam procurori care să-şi facă treaba, imaginile acelea cu doamna Clotilde Armand impuneau ca în secunda următoare să fie reţinută şi dat mandat de arestare pe 30 de zile, reînnoit şi judecată în regim de maximă urgenţă. Pentru că tu, de fapt, aici ai un atentat la siguranţa naţională. Atenţie! Mai ales că ea nu este numai cetăţean român. (…) Are şi o altă cetăţenie. Şi în momentul ăla eu pot să merg mai departe să mă gândesc cum poate să-mi afecteze mie stabilitatea unui sector, cel mai important sector din capitală, acolo unde sunt cele mai multe instituţii ale statului, acolo unde locuiesc demnitarii, acolo unde sunt ambasadele, consulatele. Ce se petrece de fapt dacă ea a fost impusă acolo? Ce-a căutat să umble în saci şi să distrugă voturile? Domnule, e atentat la siguranţa naţională. (…)

Este efectiv încercarea distrugerii tuturor naţiunilor. Este o mişcare a aşa-zisei Oculte, guvernul acesta mondial. Această aşa-zisă criză pandemie covid de fapt generează crize financiare şi te forţează să te împrumuţi de la instituţiile internaţionale. Ajungi să te împrumuţi – vezi cazul României, că mergem pe urmele Ucrainei şi ajungem ca Grecia, care a fost nevoită să-şi vândă insulele ca să poată supravieţui. Cîțu ne-a împrumutat în opt luni cât nu ne-am împrumutat noi în 31 de ani. Ar fi necesar să ne dea de gândit când noi în ʼ89 am pornit de la o datorie 0 lei, dolari şi ce mai vreţi voi. Suntem singurii în această situaţie, se învaţă în Statele Unite despre România, unicul caz din lume, s-ar cuveni să fim mândri, că totuşi poporul român a muncit pentru asta, Ceauşescu ca Ceauşescu, dar poporul român a făcut nişte sacrificii. Şi am ajuns acum să avem o datorie externă ca niciodată. Ştiu şi despre achiziţii, am intrat şi acolo, nu vreau să spun acuma, surprize, surprize pentru achizitori. Dar ulterior ce fac aceste instituţii? Ca să înţeleagă şi oamenii. (…) Este exact ca banca; mă duc şi fac un credit, dar dacă nu mai pot să plătesc, ei îmi iau bunul şi mi-l vând. În cazul nostru, bunul este România. România este vândută pas cu pas. Dacă am fi avut un preşedinte patriot care să gândească în limba romană şi nu în limba germană, atunci am fi avut o ţară care n-ar fi ajuns aici. Dacă am fi avut un prim-ministru care să nu fie şantajat pentru dosare penale din SUA, n-am mai fi avut un guvern aservit unor alte interese. Că aici sunt destule interese, România e bogată pentru toată lumea. (…)

Cred că o parte din servicii nu-l mai sprijină (n.r. pe Iohannis), şi probabil că mulţi dintre noi am făcut posibil aceasta pentru că şi serviciile aşteptau să apară câţiva patrioţi cu gura mare şi să înceapă să trezească conştiinţa naţională. Era un ideal, nu credea nimeni că se va petrece, dar uite că s-a petrecut, conştiinţa naţională se trezeşte. O parte din serviciile secrete nu-l mai susţin, este foarte clar pentru că altfel nu ar fi apărut aceste dosare ale lui Cîțu. Cîțu, care este şi protejatul lui Iohannis. E pe filieră germano-americană. Ideea este că eu de anul trecut am susţinut suspendarea preşedintelui Iohannis, deoarece nu este un preşedinte care să reprezinte interesele poporului român. În primul rând, pornind de la acea afirmaţie în martie anul trecut când a decretat starea de urgenţă în care oricum a dat un decret neconstituţional, şi-a depăşit atribuţiile şi am spus-o şi atunci, puteţi să urmăriţi toate articolele scrise de mine pe contul meu de facebook şi în articole pe care le-am scris pe femeidezece.ro, şi-am spus că el este necesar să fie suspendat pentru că a încălcat tot ceea ce înseamnă interesul naţional al poporului român. A spus: „Stați în case dacă nu vreţi să avem înmormântări!” Este ameninţare, este pentru prima dată în istorie când într-o pandemie oficialităţile ameninţă popoarele cu moartea.

Dacă există o adevărată pandemie şi nu un interes obscur în spate, atunci aceşti preşedinţi de state, prim-miniştri ar fi spus fiți cuminţi, o rezolvăm, haideţi să avem curaj, hai să mergem pe prevenţie, ar fi dat medicamente potrivite sau vitamine, ca să-ţi întărească sistemul imunitar, ceea ce eu am militat de anul trecut împreună cu câţiva medici. Pentru că ştiu dintotdeauna ce-mi făcea mama în copilărie. Când venea primăvară şi toamna îmi întărea sistemul imunitar cu vitamine. Asta se face dintotdeauna, şi-atunci de ce nu le dai pe alea gratis? Îmi dai măşti pentru ce? Măştile te distrug, îţi dezvoltă flora microbiană. Trebuie să fii tâmpit ca medic să nu ştii asta. Înseamnă că n-ai citit nici măcar biologia de clasa a VII-a, îmi pare foarte rău că jignesc, dar asta este adevărul. Nu mai suport. Adică e chiar incultura medicală crasa.

Şi atunci tot venind şi urmărind, uitaţi-vă cum a asistat impasibil la tot declinul poporului român, la abuzuri! Avem raportul Avocatului Poporului, raportul OSCE-ului, cele mai abuzive şi restrictive măsuri din toată Uniunea Europeană la noi au fost. A, că am luptat noi de am ajuns acum cea mai liberă din pandemie… (…)

Dacă ai să te uiţi la interviul din 6 decembrie când am intrat în Parlament, mi s-a luat mie primul interviu şi m-au întrebat: „Care este primul pas pe care-l veţi face?” Şi eu am spus: „Suspendarea lui Iohannis”. (…) Ei, n-ai văzut ce s-a petrecut după? M-a tras [Claudiu] Târziu în sediul partidului şi de faţă cu George Simion mi-a spus: „Cum îndrăzneşti tu să spui că-l vom suspenda pe Iohannis?” „Pai, cum? Eu spun asta din martie, am spus-o din campania electorală.” „Dragă, campania electorală s-a terminat, trebuie să înţelegi că asta e dezideratul tău, nu al nostru.” Şi în momentul ăla a fost şocul vieţii mele. Atunci am înţeles ce înseamnă politica şi cum cei care par miei sunt de fapt nişte lupi în blană de oaie. Şi ştiu, mi-aduc aminte de un foarte bun prieten, un preot, care mi-a spus: „Eu îţi garantez că până în februarie tu nu vei mai fi în AUR”. Şi aşa a fost. (…)

La mine ce-i în guşă, şi-n căpuşă! Eu am demonstrat foarte clar, m-am dus înainte şi am spus voi demonstra oamenilor că eu nu mă abat de la calea mea şi de la ceea ce am spus. Eu n-am minţit în viaţa mea nici ca avocat, nici ca om, nici că mamă, nici ca soţie, n-o să mint acum ca politician, nu-mi este în fire. Decât aşa, mai bine mă retrag. Problema e alta, aceşti politicieni, o mare parte dintre ei, sunt mână în mână în nişte angrenaje ale societăţilor comerciale, ale multinaţionalelor, ale societăţilor de construcţii, cărora le vine ca o mănuşă ceea ce se petrece acum şi ce-i lasă Iohannis să facă. Evident că dau obolul în străinătate, obolul la preşedinţie, obol peste tot. De aceea nu cred că la acest moment e fezabilă suspendarea, plus că nici nu au pregătit un candidat la prezidenţiale. Pe cine să-l pui candidat? Pe George Simion de care lumea a aflat cea mai mare parte câţi bani face? Daţi-mi şi mie ce acţiuni concrete a făcut AUR-ul şi George Simion pentru apărarea poporului român anul trecut? Niciuna. (…)

Care opoziţie? Că singura opoziţie în parlamentul ăla e Șoșoacă – eu vi-l suspend când vreţi voi. Dar mai e nevoie de câteva voturi…”

Citiți și:
Clanul unor guvernanţi interlopi
Statul infracțional și răfuielile «gioarselor» securiste

 

yogaesoteric
7 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More