‘Marea Resetare’, respinsă de americani. Sondajul care arată că suveranitatea națională este superioară globalismului

 

Majoritatea americanilor care au auzit de „Marea Resetare”, concept susținut de Forumul Economic Mondial pentru a promova un nou globalism și controlul tehnocrat al comportamentului uman, se opune obiectivelor sale.

Un sondaj realizat de Rasmussen Reporters și The Heartland Institute relevă faptul că 53% dintre americani se opun Marii Resetări, comparativ cu 42% care susțin obiectivele sale. 4% spun că nu sunt siguri.

În timp ce votanții din statele-swing sunt mai predispuși să se opună agendei Great Reset, este evidentă și diferența dintre democrați și republicani în acest caz. Astfel, 72% dintre democrați sprijină inițiativa FEM și a globaliștilor, în frunte cu Joe Biden, în timp ce 76% dintre republicani o resping.

Potrivit sondajului, „americanii înțeleg că suveranitatea națională este superioară globalismului”. Mai mult, conform datelor, americanii sunt precauți în privința mișcării anticapitaliste Great Reset a Forumului Economic Mondial. Cel puțin în mod aparent, americanii sunt conștienți de faptul că globalismul nu reprezintă răspunsul la problemele politicii SUA.

Great Reset este o mișcare concepută de fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, prin care se dorește folosirea crizei coronavirusului pentru a reorganiza lumea și a avansa tehnologiile de supraveghere pentru a urmări și controla comportamentul uman.

Schwab a publicat recent o carte numită COVID-19: Marea Resetare, în care arată că, în pofida pandemiei, care nu reprezintă o „amenințare existențială”, ea ar trebui exploatată pentru a reordona complet lumea și a introduce o distopie tehnocratică transumanistă.

Mass-media maninstream precum New York Times susține în continuare că „Marea Resetare” este o „teorie a conspirației”, deși lideri mondiali o promovează pe față. Președintele „ales” Joe Biden este unul dintre marii promotori ai Marii Resetări. El și-a însușit în campania sa electorală sloganul acestei mișcări, și anume „Build Back Better” (Să construim la loc mai bine).

Citiţi şi:
Klaus Schwab, ‘părintele’ FEM, despre cipuri implantabile: Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice
Manipularea mondială cu coronavirusul pregătește «Marea Resetare» globalistă
Marea Resetare: Conspirația ‘BBB – COVID’ iese la lumină
 

yogaesoteric
7 ianuarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More