Marea revanșă pare inevitabilă: Donald Trump vs. Hillary Clinton

Democrații au o problemă uriașă: nu doar că președintele pe care l-au adus la Casa Albă este o catastrofă, dar nu au nici cu cine să îl înlocuiască.

Joe Biden pare tot mai incapabil să conducă. Atât țara, cât și bicicleta.

Se vorbește tot mai intens de o înlocuire a sa. Mai ales că a ajuns la un nivel de lipsă de popularitate nemaivăzut, iar fiul său, Hunter Biden, pare tot mai aproape de un dosar penal pentru afaceri oneroase și port ilegal de armă.

Cu cine ar putea să fie înlocuit Joe Biden? Mâna sa dreaptă, Kamala Harris, este o catastrofă și mai mare.

Iar tabăra Democrată pare în acest moment o adunătură de ciudați. Ultrastângiști, mesmerizați de sloganuri și rupți de realitate.

Dick Morris, fostul consilier al lui Bill Clinton, care are principalul merit în realegerea acestuia în 1996, susține că Democrații știu că „Biden nu va mai putea candida din nou în 2024”, din cauza „rapidului declin al capacității sale intelectuale” și a dezastrului economic pe care îl provoacă în prezent.

Morris spune că Biden va fi nevoit să se supună presiunii venite din partea partidului de a nu candida, însă el nu poate fi înlocuit de Kamala Harris, care ar fi zdrobită într-o dispută electorală cu Donald Trump.

De asemenea, adaugă Morris, în fața valului de pretendenți de extremă stânga, Partidul Democrat nu va avea altă opțiune: „va crește presiunea pentru ca Hillary Clinton să intre în cursă”.

Într-un comentariu pentru Newsmax, Morris prezice:

La fel ca apariția surpriză a lui Biden în 2020, Democrații o vor vedea (pe Clinton) ca pe salvarea lor: o politiciană experimentată, capabilă să facă legătura între aripa de stânga și aripa mai moderată a partidului.”

Dick Morris adaugă că interviurile lui Hillary Clinton în presă și elogiile tot mai dese din partea apropiaților, care o prezintă ca pe o înlocuitoare a lui Joe Biden, sunt semne clare că fostul secretar de stat al lui Obama va candida din nou.

Să amintim totuși că Hillary Clinton va avea 77 de ani în 2024.

De asemenea, la precedenta sa candidatură, în 2016, sănătatea ei a părut destul de precară. În înregistrarea de mai jos, se poate vedea cum era pe punctul de a cădea din picioare și a fost nevoie să fie susținută de asistenți.

Nici Donald Trump nu va fi mai tânăr. În 2024, el va avea 78 de ani. Cu toate acestea, o nouă candidatură a sa este aproape sigură, susține Dick Morris.

Acesta a scris și o carte intitulată Întoarcerea, cu subtitlul: „Marea revenire a lui Trump din 2024”.

La începutul lunii iulie, pe YouTube a fost postată o înregistrare video în care se poate vedea cum avionul lui Donald Trump a fost revopsit, adăugându-i-se steagul Statelor Unite pe coadă. Ceea ce este văzut de mulți ca un indiciu al candidaturii sale.

Citiți și:
Lichidați-l pe Trump ‒ II: Operațiunea „Mar-a-Lago” a fost pusă la cale de aceeași echipă care a înscenat „RussiaGate”
Donald Trump acuză: Biden distruge America. Politicile sale au generat un coșmar național aflat în desfășurare

 

yogaesoteric
6 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More