Marea și definitiva resetare

Ai nevoie de o mașină. Acum, încă, îți poți cumpăra una dintre cele făcute de diverse firme, în diferite locuri. După nevoile și putința ta.

Marea resetare înseamnă că îți vei putea cumpăra una electrică, făcută de ei. Doar de ei.

Noua ta mașină electrică va avea nevoie de energie. Pe care ți-o vor vinde ei. Doar ei.

Energia pe care o cumperi va fi nevoie să fie „curată”. Ți-o vor vinde ei. Echipamentele care produc noua energie „curată”, nu-ți face nicio grijă, ți le vor vinde tot ei. Doar ei. Nu întreba cât de „curate” sunt aceste echipamente.

Ai nevoie de hrană. Acum, încă, ți-o poți produce sau o poți cumpăra. De la cei care o produc sau de la negustori care o cumpără de la cei care o produc: țărani, ferme.

După marea resetare o vei cumpără de la ei. Doar de la ei. Și va fi sustenabilă. Și nu, nu va fi ceea ce ai nevoie, nici ceea ce îți dorești, ci ceea ce cred ei că este nevoie.

Ai un telefon, un computer. Pe care le-ai plătit. În care ai adunat tot felul de aplicații, pe care le-ai plătit. De la ei, doar de la ei.  Dar vei afla că nici telefonul, nici computerul, nici aplicațiile nu sunt ale tale. Ai voie, totuși, să le folosești. În condițiile stabilite de ei. Doar dacă ei sunt de acord cu ce dorești tu să faci, iar ceea ce tu afirmi este pe placul lor.

Ai agonisit niște bănuți. Mulți, puțini. Iar ei te obligă să-i lași într-o bancă. Într-o bancă a lor. Unde nu mai ai niciun control asupra lor. Acolo banii tăi devin niște ficțiuni digitale. De fapt, n-au fost niciodată decât ficțiuni. De acum, banca, banca lor va scruta tot ce faci. Va măsura cât carbon conține existența ta și, dacă ei vor socoti că e prea mult, nu vei mai avea acces la banii pe care îi credeai ai tăi. Până te dai pe brazdă. Sau, dacă ei vor socoti că ce spui tu nu le e pe plac, nu vei mai avea acces la banii pe care îi credeai ai tăi. Sau vor dispărea, pur și simplu. Se petrece deja.

Ei vor fi pretutindeni. Mașinile lor te vor veghea pretutindeni. Vor avea grijă ca banii tăi să își găsească întotdeauna, într-un fel sau altul, calea spre buzunarele lor. Doar ale lor. Dar vor avea grijă de tine. Te vor hrăni – știu ei ce hrană îți prinde bine și entomologia e îndeajuns de vastă. Soylent green nu este cazul să conțină neapărat soia (soy).

Vor avea grijă de tine. Vei fi vaccinat periodic. Îți vei lua zilnic pastila albastră, vei asculta, docil, ceea ce ți se va cere să asculți, vei gândi ceea ce îți vor spune că este necesar să gândești și-i vei raporta deîndată pe cei care nu se hrănesc cum se recomandă, nu gândesc ce este indicat, nu spun ce este indicat și consumă pilule roșii. Nu vei avea nimic și vei fi fericit. Nu vei ști nimic, nu vei mai gândi nimic, nu vei mai simți nimic, existența ta nu va mai însemna nimic. Și vei fi fericit. Apoi nu vei mai fi. Deloc. Tu. Ei da.

Citiți și:
Marea Resetare este nevoie să fie precedată de Marele Colaps
Protejați-vă copiii… pentru că Marea Resetare vine peste ei

 

yogaesoteric
9 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More