Elveția este nevoită să distrugă milioane de doze de vaccin cu ARNm în 2023: De acum încolo, pentru vaccinatori nu mai este decât o pantă descendentă

Elveția, unde locuiesc mai puțin de 9 milioane de oameni, este unul dintre cei mai mari clienți de vaccinuri cu ARNm din lume în raport cu populația. Până în prezent a primit deja un număr impresionant de 33 de milioane de doze de vaccin anti-covid, din care doar puțin peste jumătate au fost administrate.

Micuța țară stă acum pe 13,5 milioane de doze, așteptând cu nervozitate livrarea a încă 2 milioane în următoarele săptămâni și deplângând cu siguranță faptul că alte 11,6 milioane sunt programate să sosească până la sfârșitul anului 2023. Marea majoritate a acestora vor sta câteva luni în congelatoare înainte să fie distruse de Confederația Elvețiană. Țara a aruncat deja peste 11 milioane de doze la gunoi anul trecut, cea mai mare parte dintre ele după ce o înțelegere de a furniza surplusul de ulei de șarpe către lumea a treia prin intermediul inițiativei eșuate Covax a eșuat, deoarece nici în Africa nimeni nu vrea aceste „vaccinuri”.

Credulitatea în materie de vaccinuri poate fi în continuare poziția dominantă oficială, acceptabilă din punct de vedere politic, dar datele arată că imensa majoritate a oamenilor de pretutindeni au terminat cu vaccinarea în masă. Directorii companiilor farmaceutice pot cânta imnurile lor îndoielnice cu privire la siguranța și eficacitatea miraculoasă a vaccinurilor, dar respingerea tăcută la nivel mondial a produselor lor mizerabile este o mustrare usturătoare, sugerând că miliarde de oameni din întreaga lume nutresc un scepticism neexprimat față de vaccinurile anti-covid cu ARNm.

De aici încolo, pentru vaccinatori nu mai este decât o pantă descendentă.

Citiți și:
Europarlamentarul croat Mislav Kolakusic despre Von Der Leyen: „Doamna 4,5 miliarde de doze”
Putem opri jaful deceniului? De ce să mai cumpărăm zeci de milioane de vaccinuri pe care nu le vom mai folosi niciodată?

 

yogaesoteric
9 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More