Mario Draghi dă semnalul pentru vaccinarea europeană obligatorie

Dacă sunt lăsați în voia lor, liderii europeni vor concura pentru a vedea cine va fi primul care va face vaccinarea universală obligatorie.

Emmanuel Macron a fost înaintea jocului în iulie; acum Mario Draghi face ca ministrul său al Sănătății să testeze vaccinarea universală. Și candidații la succesiunea Angelei Merkel au început, de asemenea, să facă aceasta, în timp ce s-a încercat să nu ofenseze o parte a electoratului. De fapt, dacă nu suntem atenți, cutia de rezonanță a Uniunii Europene ar putea deveni o formidabilă mașină pentru a trage un popor după altul spre vaccinarea generalizată.

Acesta este sindromul broaștei care fierbe. Este vorba de a crea ireversibilul înainte ca oamenii să înțeleagă că sunt târâți acolo unde nu vor să meargă.

Mario Draghi este atât prototipul tehnocratului globalist, cât și un formidabil animal de putere. Are grijă să nu apară direct. Dar el promovează cauza „vaccinării obligatorii”. El îl trimite pe ministrul Sănătății, Roberto Speranza, în fața reporterilor la reuniunea miniștrilor Sănătății din G20.

Cele mai bogate și puternice țări sunt angajate să construiască o campanie de vaccinare extinsă la toate națiunile”, a declarat ministrul pentru Corriere della Sera. Potrivit acestuia, ieșirea din pandemie este imposibilă înainte de 2023, deoarece depinde „de capacitatea noastră de a vaccina toate țările lumii”.

Roberto Speranza a adăugat că mai presus de toate guvernul va studia posibilitatea ca vaccinul să devină obligatoriu „în următoarele săptămâni”, fără a aștepta aprobarea finală a vaccinurilor de către Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA), deoarece vaccinurile sunt deja sigure, conform ministrului italian. Italia a făcut deja vaccinarea obligatorie pentru lucrătorii din domeniul sănătății.

Făcând apel la frică și amenințare, Speranza explică:
Virusul există încă, este puternic și se răspândește. Fie întărim din nou campania de vaccinare, fie suntem obligați să ne imaginăm că la un moment dat va trebui să recurgem la măsurile din trecut.”

Liderii europeni uniți împotriva popoarelor lor și împotriva adevărului despre vaccinuri

Emmanuel Macron a preluat inițiativa, la mijlocul lunii iulie, pentru a împinge populația franceză în direcţia unei obligativităţi a vaccinării în continuă expansiune. Dar Mario Draghi a luat decizia de a trece primul linia de sosire. Și, după cum știm din succesiunea deciziilor din cadrul Uniunii Europene, mimetismul va prevala.

Candidații la succesiunea Angelei Merkel sunt prudenți cu modul în care formulează lucrurile, deoarece germanii sunt, potrivit unui sondaj, europenii care se simt cel mai „închiși”; dar adevărul este că, în afară de AfD și Die Basis, partidul fondat pentru a lupta împotriva politicii de blocare, toate forțele politice promovează cauza vaccinării obligatorii. Die Linke se angajează să protejeze medicii – care sunt plătiți regește pentru a vaccina – de presiunea socială de a-i descuraja să vaccineze; Olaf Scholz, candidatul social-democrat, spune că s-a simțit ca un „cobai” când a fost vaccinat la început, dar acum vrea ca toată lumea să urmeze acest exemplu. Asta înseamnă că, odată ce alegerile s-au încheiat, germanii sunt prinși într-o capcană.

De fapt, liderii europeni sunt foarte conștienți de faptul că rezistența oamenilor va crește pe măsură ce se va cunoaște numărul anormal de mare de decese și efecte secundare grave în urma vaccinurilor. Dar la Paris, la Roma, la Berlin, nu vor, nu pot da înapoi. Chiar și atunci când India sau Japonia anunță includerea ivermectinei în panoplia mijloacelor de tratare a covid.

Citiţi şi:
Ministrul Sănătății spune: Profesorii şi medicii ar putea fi vaccinaţi obligatoriu
De ce vaccinarea va fi de fapt obligatorie

 

yogaesoteric
28 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More