Marius Pieleanu afirmă că nu-i va mai primi la firmă pe angajații ce refuză vaccinarea. Și probabil că nu va fi singurul. CNCD-ul nu a avut nimic de zis…

A spus-o în direct, la România TV în cadrul emisiunii Lilianei Ruse (una dintre cele mai înfocate activiste ale restricțiilor din mass-media în limba română).

Și probabil că nu este singurul care se va manifesta astfel.

Gândiți-vă cam cum ar fi fost ca o persoană publică să afirme la TV că nu mai primește la muncă homosexuali sau evrei sau țigani sau pe oricine altcineva. În secunda doi ar fi fost întreruptă de realizatorul emisiunii și în secunda trei începea a striga întreaga mass-media. Iar dacă personajul ar mai fi avut și oarece funcție în stat, deja scandalul ar fi fost internațional, inclusiv prin implicarea a sumedenie de ambasade.

Oare până la urmă CNCD-ul va zice totuşi ceva pe chestia asta? Că în rest sunt aplauze sau cel mult tăcere…

Să ne amintim și că Marius Pieleanu considera că bătrânii sunt mai bine protejați de coronavirus prin închiderea bisericilor.

Sociologul și formatorul de opinie deține grupul Avangarde:

Grupul AVANGARDE, condus de Marius Pieleanu, acreditat să facă sondaje la alegerile parlamentare

De asemenea este și conferențiar universitar doctor la Facultatea de Știinţe Politice, Catedra de Sociologie din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative şi Director al Departamentului de Învăţământ la Distanţă din cadrul aceleiaşi facultăţi:

http://www.politice.ro/ro/marius_pieleanu

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, adică SNSPA despre care Vasile Astărăstoae scria că:

SNSPA nu este un vlăstar al Academiei Ștefen Gheorghiu, este chiar Academia Ștefen Gheorghiu rebranduită. Să nu plângem: Academia Ștefan Gheorghiu nu e moartă, Academia Ștefan Gheorghiu se preschimbă – în SNSPA.

Citiți și:
Vaccinarea – armă pentru optimizarea populației
De ce vor muri vaccinații anti-covid pe capete în lunile și anii care urmează
Mesaj pentru cei care sunt pro-vaccinare forţată

 

yogaesoteric
17 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More