Mărturiile unei fiinţe ce trăieşte în oraşul subteran Telos

O poveste interesantă, care pare desprinsă dintr-o nuvelă ştiinţifico-fantastică, despre o rasă străveche de oameni care trăiește în interiorul muntelui Shasta, a fost relatată de jurnalistul cercetător William F. Hamilton. El susține că a întâlnit reprezentanți ai străvechii societăți lemuriene.

Am întâlnit oameni fascinanți în cursul investigațiilor mele”, a spus jurnalistul Hamilton, „care mi-au povestit multe evenimente neobișnuite”. „În timp ce eram pe urmele rapoartelor privind locațiile bazelor OZN, am întâlnit o tânără blondă foarte drăguță, cu ochi migdalați și dinți mici și perfecți, pe care o cheamă Bonnie. Bonnie mi-a spus o poveste uluitoare și mi-a oferit un impresionant volum de informații interesante. Bonnie este sinceră, veselă și rațională. Ea spune că s-a născut în 1951 într-un oraș numit Telos, care a fost construit în interiorul unei caverne artificiale în formă de dom sub pământ.

Până aici nimic nu este neobişnuit. Aflăm însă că Bonnie este lemuriană, născută sub semnul constelaţiei Leului, în oraşul Telos, care a fost construit într-o cavernă înaltă de aproximativ 1,5 kilometri, aflată în interiorul muntelui Shasta, California. Bonnie, mama sa, Rana Mu și tatăl ei, Ra Mu, sora ei, Judy, verii ei, Lorae și Matox, trăiesc de mult timp în societatea noastră, reîntorcându-se din când în când în Telos pentru regenerare.

Ea ne povesteşte că poporul ei folosește mașini de forat pentru a construi tunele sub pământ. Aceste maşini de forat încălzesc piatra până la incandescență, vitrificând-o, tehnologie ce elimină astfel necesitatea introducerii stâlpilor şi a grinzilor. Un sistem de ,,metrouri” este folosit pentru a conecta oraşele lemuriene şi atlante care există în diverse regiuni subterane ale planetei noastre. Metrourile funcționează pe baza unor impulsuri electromagnetice, care le propulsează cu viteze de până la 2.500 de kilometri pe oră. Un astfel de metrou conectează, de exemplu, oraşul din interiorul muntelui Shasta cu unul dintre oraşele lemuriene aflate sub podişul Mato Grosso, în Brazilia.

Lemurienii se folosesc de farfurii zburătoare pentru a călători în spaţiul cosmic. Bonnie spune că poporul ei face parte dintr-o federaţie interplanetară. Ei obţin mâncare hidroponică din grădinile pe care le cultivă. Hrana și resursele din Telos sunt distribuite unei populații de aproximativ un milion și jumătate de oameni, care trăiesc într-o lume unde nu este nevoie de bani.

Bonnie vorbeşte despre istorie, despre uiguri, nagaşi și quetzeli, despre distrugerea Atlantidei și a Lemuriei în urma unui război între două superputeri ce dispuneau de un armament extrem de avansat. Ea spune că atlanţii au construit un dispozitiv dintr-un cristal uriaș, foarte puternic, care ar fi fost proiectat pentru a manevra un mic satelit al Pământului. Planurile lor au eşuat însă, și satelitul respectiv s-a rupt în două, o parte din el căzând în Atlantic, în nordul Bermudelor, scufundând astfel Atlantida.

Ea susţine că poporul ei face parte acum dintr-un mare regat subteran, denumit Agartha, ce este condus de o rasă de fiinţe foarte elevate din punct de vedere spiritual, cunoscute sub numele de „hiperboreeni“.

Vărul lui Bonnie, Matox, are aceleași concepții de viață. Alături de alți semeni ai săi, el veghează în mod constant ca tărâmul secret în care locuiesc telosienii să nu fie descoperit și invadat. Tehnologia lor avansată și gradul înalt de conştiinţă îi ajută să rămână vigilenţi.

La întrebarea dacă vom avea vreodată şansa să-i întâlnim pe telosieni, Bonnie ne răspunde afirmativ, iar aceasta este o parte din extraordinara sa misiune: să îi avertizeze pe cei care o ascultă că în viitor vom trece prin unele cataclisme, ai căror supravieţuitori vor construi o lume nouă, lipsită de griji, sărăcie, războaie, boli și exploatare. Lumea va continua să existe pe o frecvență de vibrație superioară, iar oamenii vor ajunge să-şi cunoască adevărata lor istorie și moștenire.

Science-fiction?

Bonnie este o fiinţă reală. Ea se declară o fiinţă sinceră şi loială. Mulți oameni au întâlnit-o. Oare minte? Cu ce scop? Există câteva argumente care îi susţin autenticitatea: nu caută publicitate şi, în plus, în ultimii ani, de când se întâlnește cu oameni obişnuiţi, dornici să o asculte, povestea ei a cunoscut foarte puţine variațiuni.

Bonnie Carroll

Ea a oferit, la un moment dat, detalii tehnice excelente referitoare la construcţia unui generator pe bază de cristale, care captează energie din mediul ambiant. A oferit, de asemenea, multe informaţii referitoare la navele spațiale și la misiunea acestora pe Pământ. Ea spune că poporul ei este ocupat cu proiectarea unor centre de supraviețuire pentru refugiaţi. Unul dintre acestea va fi lângă Prescott, Arizona.

Bonnie afirmă că își dorește să ne ofere dovezi și va urmări să răspundă acestor cereri, însă își face griji că oamenii nu pot accepta aceste adevăruri.

Ziaristul William Hamilton i-a luat un interviu lui Bonnie despre lumea subterană, din care spicuim câteva pasaje, apărute într-un articol din „New Atlantean Journal”:

Hamilton: Există zece rase de lemurieni?

Bonnie: Acestea sunt denumite sub-rase. Există o singură rasă.

H: Când a existat această rasă?

B: În urmă cu aproximativ 200.000 de ani.

H: Ai spus odată că primii lemurieni au venit aici de pe planeta Aurora?

B: Da, în acele timpuri suprafaţa Pământului era nelocuibilă, datorită nivelului ridicat de radiații solare nocive. Hiperboreenii s-au retras în interiorul Pământului. Au intrat pe la Poli în lumea de dinăuntru, care are un mic soare fără efecte nefaste. Aceşti oameni trăiesc încă acolo, în marele ținut numit Agartha. Oamenii care au rămas deasupra au degenerat în ceea ce se numeşte rasa a patra.

H: Ei au continuat să degenereze?

B: Ei au continuat să degenereze şi astfel au apărut mai mule diferenţe între rase. Degenerarea a avut implicaţii majore, afectând atât conştiinţa cât şi sufletul oamenilor, ei intrând în cele din urmă în conflict unii cu alţii. Înainte de aceasta nu existau lupte între oameni.

H: Oamenii dispuneau de tehnologie la acea vreme?

B: Da, la acea vreme tehnologia era destul de avansată.

H: Cum arătau lemurienii?

B: Lemurienii aveau între 9 şi 12 picioare înălţime (3-4 metri), cea de a patra rasă abia atingea 9 picioare în înălţime. Oamenii au început, treptat, să ia culoarea pământului. Atlanţii au dobândit o nuanţă roşiatică. Asiaticii şi lemurienii au o piele cu nuanţe gălbui. (Este interesant faptul că numele Adam înseamnă omul roşu, n.n.)

H: Era cumva pe atunci vreun anumit război în desfăşurare?

B: Exact! Războiul a început cu aproximativ 25.000 de ani în urmă. În acel timp, atlanţii au ales să se rupă de ţara-mamă, Mu. Ei au devenit din ce în ce mai ostili. Ei trăiau sub Legea Unicului Zeu. Lemurienii erau rasa majoritară în acele vremuri şi s-au dezvoltat ulterior în uiguri, nagaşi, quetzeli. Quetzelii au început să părăsească Lemuria în triburi.

H: Unde au mers?

B: În America de Nord şi apoi în Ţările Scandinave. Unii au mers în America Centrală şi de Sud, iar descendenții lor sunt încă în acele locuri. Exploratorii au înregistrări cu indieni albi.

H: Ştii cine au fost quetzelii şi viracocha?

B: Quetzelii erau venusieni. Viracocha erau marii preoţi lemurieni care au mers în America de Sud după distrugerea Lemuriei.

H: Ce a făcut să se prăbușească Lemuria? Un război sau o catastrofă naturală?

B: A fost din cauza arderii unor pungi cu gaz archian. Atunci când s-a format, Pământul a reținut în cavităţile sale pungi uriaşe de gaz. Unele se aflau mai aproape de suprafaţă, iar altele mai în adâncul Pământului. Oamenii de ştiinţă începuseră să detecteze cavităţi cu gaz archian prin intermediul instrumentelor lor. Acest incident s-a petrecut cu 15.000 de ani în urmă și la acea vreme câmpul magnetic al Pământului devenise foarte puternic.

H: Aveați contacte cu extratereștrii la acea vreme?

B: La acea vreme eram în contact cu Federația. Lemuria şi Atlantida erau amândouă membre ale Federaţiei.

H: Dispuneau de transport aerian și spațial?

B: Da, ele dispuneau de aceste facilități. Amândouă puteau călători pe alte planete.

H: Ce a dus la distrugerea Atlantidei?

B: După distrugerea Lemuriei, care a fost cauzată de o catastrofă naturală, condițiile pe planetă au devenind instabile, rămânând astfel timp de 200 sau 300 de ani. În acest timp, atlanții au devenit dificili şi multi dintre cei care credeau în Legea Unicului Zeu nu dădeau importanţă descoperirilor oamenilor de ştiinţă. Oamenii de ştiinţă făceau experimente cu cristale uriașe care aveau o putere uluitoare.

H: Existau experimente biologice cu clone şi cu ADN?

B: Da, existau. Existau astfel de experimente de sute de ani la vremea aceea. Ei foloseau clonele pe post de sclavi. Anumiţi oameni au părăsit Atlantida la acea vreme şi s-au stabilit sub muntele Shasta, unde lemurienii construiseră un oraș numit Telos.

H: Spuneai că atlanţii începuseră să facă experimente cu cristale uriaşe. Erau acestea cristale de foc?

B: Da, cristalele deţineau un foc interior, ele generau energie cosmică […]. Ele preluau energie din mediul ambiant şi generau o forţă înaltă, cu o vibraţie înaltă. Nu existau părți mobile. Cristalele atlanţilor au fost utilizate pentru a obține o energie imensă, pe care, în cele din urmă, ei nu au mai putut-o controla.

H: Acesta este secretul propulsiei farfuriilor zburătoare?

B: Da, o mare parte din forța de propulsie vine de la o mulţime de cristale care intră în componența vehiculelor spațiale. Vehiculele care călătoresc de la o planetă la alta sunt propulsate de motoare cu ioni de mercur. Navele spaţiale pot atinge viteze mai mari decât viteza luminii, ce sunt necesare pentru a intra în hiperspațiul din a Patra Dimensiune. Acestea sunt controlate de un computer de bord care le conduce în hiperspațiu […]. Atunci când eşti într-o navă ce călătoreşte prin hiperspaţiu, poţi auzi această vibrație ca un sunet greu şi puternic la început, după care nu se mai aude nimic.

H: Călătoriţi între galaxii?

B: Da, aceasta se poate petrece atunci când pătrundem în hiperspaţiu. Putem străbate atunci distanţe foarte, foarte mari.

H: Ai cunoştinţă despre fiinţe foarte evoluate din spaţiu?

B: Da, ele se află lângă centrul Universului.

H: Ce este acest Centru?

B: El este numit tărâmul lui Dumnezeu – Sursa Totului.

Citiţi şi:
Relaţiile şi sexualitatea în Telos
Din nou… Atlantida

yogaesoteric
18 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More