Măştile şi distanţarea socială, în vigoare încă zece ani. Avertisment din Marea Britanie

Un fost judecător al Curţii Supreme de Justiţie din Marea Britanie avertizează că măştile şi măsurile de distanţare socială ar putea rămâne obligatorii pentru încă zece ani de acum înainte.

Lordul Jonathan Sumption a explicat, conform Daily Mail, că aceste restricţii ar putea avea aceeaşi durată de viaţă precum raţionalizarea de după cel de-al Doilea Război Mondial, dar şi că este „nerealist din punct de vedere politic” ca populaţia să se aştepte ca guvernul să renunţe la aceste măsuri, din moment ce oamenii s-au obişnuit cu ele.

Putem face o paralelă interesantă cu continuarea raţionalizării mâncării după al Doilea Război Mondial. Oamenii au fost de acord cu asta pentru că erau de acord cu controlul social. Dar la alegerile din 1951, partidul Laburist a pierdut majoritatea pentru că oamenii se săturaseră de acele măsuri. Mai devreme sau mai târziu, se va petrece la fel şi cu aceste măsuri”, a declarat lordul Sumption.

Măştile ar putea deveni normale”

De altfel, specialiştii din sistemul naţional de sănătate au dat deja de înţeles că măsurile de distanţare socială, dar şi purtarea măştilor, ar putea deveni obligatorii măcar pe timp de iarnă, pentru a preveni răspândirea virusurilor respiratorii.

Şi profesorul Lockdown, Neil Ferguson, a spus că purtarea măştilor ar putea deveni normalitate în Marea Britanie.

Ne-am obişnuit  fim atenţi, mai ales dacă suntem chiar noi un pic bolnavi. Nu vrem să îi infectăm pe alţii, aşa că da, astfel de măsuri ar putea deveni normale”, a declarat Neil Ferguson.

Citiți și:
Distanțarea socială și măștile faciale ar trebui  rămână pentru totdeauna, spune profesorul comunist Susan Michie, membru al comitetului SAGE
Fostul politician american Ron Paul, în aprilie 2020 – Ce urmează în Tirania coronavirusului: Vaccinările forțate șicertificatele digitale”
«Așa arată un stat polițienesc»

 

yogaesoteric
14
decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More