McDonald’s recunoaște în final: mâncarea de pui din restaurantele proprii a fost în prealabil injectată cu antibiotice…

McDonald’s a făcut un anunţ surprinzător pentru consumatorii produselor companiei. Giganticul lanț de restaurante fast-food a anunţat că va opri comercializarea în Statele Unite de pui injectaţi cu antibiotice folosite în medicina umană. În doi ani, în toate cele 14.000 de restaurante McDonald’s din SUA nu se vor mai servi deloc pui injectaţi, promite compania, potrivit BBC.

Decizia survine în urma unor temeri că antibioticele din pui ar putea afecta tratamentele medicale ale oamenilor. Compania face eforturi serioase de a-şi păstra clienţii, confruntându-se cu o scădere lentă şi constantă a vânzărilor.

Mulţi crescători adaugă în hrana păsărilor antibiotice pentru a le face să crească mai repede.

Dar oare în România, unde o grămadă de părinți își duc copiii la MEC să mănânce pui, care este situația? Or fi pui ecologici sau tot din ăia în care s-au pompat toate chestiile posibile ca să crească cât mai mari, în cât mai scurt timp? Evident, totul făcut pentru binele oamenilor, al copiilor în special (!!!), nicidecum pentru profit cu orice preț!

Dar la o populație needucată din punct de vedere alimentar cum este cea română, prea puțini își pun probleme și merg cu mintea (sau cu burta) dincolo de gust. Mâine-poimâine o să-i ajungem din urmă pe americani, cea mai obeză națiune a planetei. Semn că le merge bine, nu?


Citiţi şi:

Reclamele lanțurilor fast food de pe canalele de desene animate au o mare influență asupra copiilor (studiu)

Descoperirea uluitoare a cercetătorilor ce a fost evidențiată atunci când au analizat compoziţia hamburgerilor

Jamie Oliver a câștigat până la urmă procesul cu McDonalds! Mâncarea lor nu este comestibilă!

 

yogaesoteric
17 octombrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More