Medici conservatori și oameni de știință s-au reunit la Stockholm pentru o conferință pe tema reacțiilor adverse produse de vaccinuri și gestionarea pandemiei covid

La Stockholm, Suedia, a avut loc o conferință internațională masivă de două zile intitulată „Strategii de combatere a pandemiilor – lecții și consecințe”. Dar dacă urmăriți doar presa corporatistă, nu veți fi auzit de ea, se arată într-un articol exploziv publicat de TheExpose.

Scopul conferinței a fost acela de a discuta lecțiile învățate și consecințele bazate pe gestionarea pandemiei de covid dintr-o perspectivă mai largă decât cea oficială și de a deschide alte opinii care există în lumea medicală și a cercetării.

Mai mulți medici, patologi și cercetători medicali de renume din nouă țări, inclusiv din Statele Unite, Regatul Unit și mai multe țări europene, au ținut prelegeri despre pandemie și despre vaccinul covid-19 din perspective diferite. Printre experți s-au numărat dr. Aseem Malhotra, dr. Robert Malone, dr. Pierre Kory, dr. Jessica Rose, dr. Geert Vanden Bossche, dr. Ryan Cole, dr. Richard Urso și mulți alții, care au ținut discursuri extraordinare în care au expus adevărul despre vaccinuri.

Conferința a fost organizată de Läkaruppropet, un apel lansat de trei medici suedezi în martie 2021 pentru o protecție concentrată împotriva covid, pentru renunțarea la restricții și împotriva pașapoartelor de vaccinare.

Mai jos este relatarea lui Peter Imanuelsen despre eveniment:

Mass-media mainstream a ignorat conferința de la Stockholm!

De Peter Imanuelsen

Conferința masivă despre covid care a avut loc la Stockholm a fost complet ignorată de mass-media mainstream. Știu că știau că evenimentul a avut loc. L-au ignorat în mod deliberat. Din fericire, multe media alternative au fost acolo. Am avut privilegiul de a fi acolo și de a afla multe elemente interesante despre vaccinurile cu ARNm și am avut, de asemenea, ocazia de a vorbi cu mulți dintre medici, inclusiv cu însuși inventatorul tehnologiei ARNm, dr. Robert Malone.

Prelegerea sa a fost despre războiul celei de-a cincea generații și despre modul în care rețelele de comunicare virtuală sunt folosite ca armă pentru a controla oamenii. În esență, în loc de războiul obișnuit, actorii statali se angajează acum în războiul psihologic împotriva conștiinței, urmărind să modeleze modul în care gândesc oamenii. Și am văzut exact acest fenomen desfășurându-se în ultimii ani.

De asemenea, am reușit să-l întâlnesc pe dr. Pierre Kory, care face o treabă bună ajutând persoanele vătămate de vaccinuri.

Un aspect care mi s-a părut foarte interesant la conferință a fost o prelegere ținută de profesorul Arne Burkhardt. Vă amintiți cum au promis că vaccinurile cu ARNm vor rămâne doar local în braț, iar oamenii au fost numiți teoreticieni ai conspirației pentru că au sugerat contrariul? Ei bine, se pare că acum se găsesc proteine spike în tot trupul, inclusiv în organele de reproducere, cum ar fi testiculele și ovarele.

Punctele maro pe care le vedeți în imagine sunt proteine spike din prostată, arată autorul acestei excelente prelegeri:

Profesorul Arne Burkhardt a mers chiar atât de departe încât a sfătuit femeile care își doresc copii să își găsească un bărbat nevaccinat.

Un alt aspect care mi-a atras atenția a fost un comentariu al doctorului Geert Vanden Bossche, care a spus că cei nevaccinați vor fi cei mai bine protejați împotriva covid. Mesajul a fost foarte clar din partea medicilor, cei nevaccinați sunt cei care se vor descurca cel mai bine. Un aspect despre care s-a vorbit foarte mult a fost îngrijorarea cu privire la viitorul omenirii și la modul în care vaccinurile cu ARNm afectează fertilitatea.

Anul acesta am asistat la scăderi dramatice ale natalității, iar așa-zișii experți din mass-media nu par să știe de ce și nici măcar nu vor să vorbească despre asta. Între timp, asistăm la un exces de mortalitate foarte mare. Am făcut o investigație în acest sens cu ceva timp în urmă și am descoperit că mamele tinere nevaccinate sunt foarte supra-reprezentate atunci când vine vorba de naștere, în comparație cu cele vaccinate.

Jessica Rose a ținut o prelegere foarte bine documentată despre nanoparticulele lipidice utilizate în vaccinurile cu ARNm. Aceste particule sunt folosite pentru a livra codul ARNm în celulele organismului și există o mare problemă. Se pare că acestea se duc peste tot în organism și nu rămân la locul de injectare.

Nanoparticulele lipidice folosite în vaccinul Moderna se numesc SM-102 și se pare că acestea sunt mai periculoase pentru sănătate decât benzina și motorina! Așadar, ele ajung peste tot în organism și sunt periculoase. De ce nu se vorbește despre asta la toate știrile?

Deci, iată-ne aici cu doctori cunoscuți și de frunte, cu toții adunați pentru a ține prelegeri importante, iar mass-media mainstream pur și simplu ignoră complet acest eveniment! Cât de interesant! Aceasta este o știre demnă de atenție, mai ales pentru presa suedeză. Nu se desfășoară prea des astfel de evenimente în Suedia.

Acest aspect demonstrează cât de mult este obligată mass-media să respecte agenda. Dar nu este o surpriză pentru oricine a urmărit ce se petrece. În cazul în care ați ratat, mulți jurnaliști, inclusiv de la CNN, Reuters, AP și alții, au fost invitați recent ca oaspeți speciali la Forumul Economic Mondial. Aceștia au avut ocazia să se întâlnească și să se amestece cu lideri politici și mari corporații precum Pfizer.

Numai că……. Însăși șeful de la Thomson Reuters face parte și din consiliul de administrație al Pfizer. Oh, și Reuters a avut un parteneriat exclusiv cu Forumul Economic Mondial. Jurnaliștii Reuters au fost invitați ca oaspeți speciali. De asemenea, Pfizer a fost prezentă la Forumul Economic Mondial. Este aproape ca și cum ar fi un mare club și tu nu ești în el. Ceea ce vreau să spun este că nu puteți avea încredere în Reuters sau în mass-media mainstream că vor relata cu acuratețe despre vaccinurile cu ARNm. Există literalmente un conflict de interese aici. Reuters este vânzătorul de vaccinuri al Pfizer.

Este clar că oamenii s-au săturat să fie mințiți și vor adevărul!

Acesta este doar începutul. Adevărul va ieși la iveală din ce în ce mai mult.

Citiți și:
41.486 de reacții adverse indezirabile la vaccinul anti-covid. Medicul Tudor Ciuhodaru: „Situația este gravă, este doar vârful aisbergului”
Reacții adverse ale vaccinurilor – mărturii din România (I)
Dr. Joseph Mercola: Cel puțin 217.000 de americani au fost uciși de vaccinul anti-covid-19

 

yogaestoteric
16 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More