Medicii de familie, stimulaţi de stat să-şi cheme pacienţii la vaccinare! Câţi bani le oferă

Statul român caută soluţii prin care să vaccineze cât mai mulţi oameni. Şi au mai găsit una: motivarea medicilor de familie cu bani, pentru ca aceştia să-şi convingă pacienţii să se imunizeze.

Suma pe care doctorii o primesc pentru vaccinarea împotriva covid-19 la cabinete a crescut de la 30 de lei pentru fiecare persoană vaccinată la 40 de lei.

Ce cuprinde acest tarif?

Tariful pentru inocularea vaccinului împotriva covid-19 administrat de către medicii de familie cuprinde consultația medicală realizată de medicul de familie, administrarea serului, precum și monitorizarea și raportarea reacțiilor adverse postvaccinare.

Ordonanţa de urgenţă aprobată astăzi pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 3/2021 privind unele măsuri pentru recrutarea şi plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva covid-19 şi stabilirea unor măsuri în domeniul sănătăţii prevede, printre altele, majorarea tarifului pentru inocularea vaccinului împotriva covid-19 administrat de către medicii de familie, de la 30 de lei/persoană vaccinată la 40 de lei/inoculare.

Acest tarif cuprinde consultaţia medicală realizată de medicul de familie, administrarea serului, precum şi monitorizarea şi raportarea reacţiilor adverse postvaccinare”, a transmis Ministerul Sănătăţii, în data de 28 aprilie.

Până acum, peste 3.000 de medici de familie s-au înscris în programul de vaccinare anti-covid în cabinete.

Citiţi şi:
Guvernul american bagă 1,5 miliarde dolari în propaganda pentru vaccinuri anticovid
Industria injecțiilor a cumpărat aproape totul, presa, rețele de comunicare virtuală, medici, politicieni!

 

yogaesoteric
24 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More