Fondatorul primului „oraș medical” din România: „Dacă un angajat nu vrea să se vaccineze are șanse să nu mai lucreze aici”

Wargha Enayati, director general al primului „oraș medical” din România (Enayati Medical City) și fondatorul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria, a povestit scurta poveste a vaccinării sale: „Am fost printre primii 50.000 de oameni care s-au vaccinat. Sunt vaccinat o dată, în ziua următoare am făcut covid. Am făcut și rapelul. M-am și testat după aceea. Sunt negativ.

Wargha își îndeamnă toți angajații să se vaccineze. Pe de altă parte, când vine vorba de economia României, medicul nu este prea optimist.

Wargha Enayati, director general Enayati Medical City: „Eu voi fi un pic mai strict decât alții. Deci dacă un angajat nu vrea să se vaccineze, are șanse să nu mai lucreze aici. Nu sunt așa de optimist. Provocările pe care le avem în lume sunt foarte mari și nu se rezolvă cu un vaccin, mai ales într-o lume care este dezbinată.”

Citiți și:
Antreprenorii spun „da“ vaccinului, atât pentru ei, cât și pentru angajați: „O să-i oblig până la urmă“
Judecătoarea Mădălina Afrăsinie spune: „Nu te judec pentru că te-ai vaccinat. Foarte bine. Dar asta nu îți dă dreptul să mă culpabilizezi și să-mi restrângi drepturile pentru că eu am hotărât să nu mă vaccinez”

 

yogaesoteric
24 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More