Medicul SS Karl Brandt a fost condamnat la moarte în 1948 pentru experimente pe oameni; medicii de azi sunt liberi deși fac experimente pe oameni la nivel planetar!

Karl Brandt (8 ianuarie 1904 – 2 iunie 1948) a fost un medic german și ofițer Schutzstaffel (SS) în Germania nazistă. Instruit în chirurgie, Brandt s-a alăturat partidului nazist în 1932 și a devenit medicul de escortă al lui Adolf Hitler în august 1934.

Membru al cercului interior al lui Hitler la Berghof, el a fost selectat de Philipp Bouhler, șeful Cancelariei lui Hitler, pentru a administra programul de eutanasiere Aktion T4. Brandt a fost numit mai târziu comisar al Reichului pentru salubrizare și sănătate (Bevollmächtigter für das Sanitäts- und Gesundheitswesen).

Acuzat de implicare în experimentări pe oameni și alte crime de război, Brandt a fost pus sub acuzare la sfârșitul anului 1946 și a fost judecat în fața unui tribunal militar american împreună cu alți 22 colaboratori de-ai săi.

Karl Brandt în timpul procesului – cel din mijloc, flancat de soldați

A fost condamnat la moarte și pe 2 iunie 1948 a fost spânzurat!

În „lumea liberă și democrată” a sec. XXI, în marea majoritate a spitalelor, printre medici se află câte un Karl Brandt! Aceștia injectează toată populația globului cu seruri experimentale care produc efecte adverse grave, foarte grave și decese cu miile dar… sunt liberi! Justiția nu se atinge de ei, nici măcar cea americană – țara din care s-a dat ordinul global de exterminare a populației de pe Terra!

Eugeniștii vor să ucidă 90% dintre pământeni iar cei rămași vii nu vor mai avea nicio legătură cu omul clasic pe care-l știm cu toții. Va fi un transhuman tembel, obedient, fără personalitate… un animal cu față umanoidă conectat la cloud.

Pentru morții lui Brandt, justiția a făcut dreptate, pentru cei de azi… CÂND?

Citiți și:
Experimentele pe oameni între Codul de la Nuremberg și noul vaccin anti-Covid
Nașul vaccinurilor admite că s-au făcut experimente pe copii orfani și cu handicap
Prof. dr. Stefano Montanari: Proteinele magnetizabile create în laborator, o posibilă cauză pentru magnetismul trupului persoanelor vaccinate. Acestea ar face din oameni „antene” de emisie-recepție

 

yogaesoteric
20 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More