Meditaţie în spirală yang şi rugă colectivă, sâmbătă 22 noiembrie 2014

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, Şcoala de Yoga MISA organizează o meditaţie în spirală YANG, urmată de o rugăciune colectivă adresată lui Dumnezeu Tatăl. Spirala şi ruga colectivă se vor organiza şi desfăşura la unison în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa şi Iaşi, după următorul program:

8:00-9:00 Intrarea în şirurile zodiacale
9:00-10:00 Formarea spiralei
10:00-11:45 Meditaţie în spirală YANG urmată de inducţia stării de eliberare spirituală prin miracol divin
12:00-13:00 Rugă colectivă

În această rugă realizată la unison vom implora ajutorul divin pentru întreaga umanitate şi pentru planeta Pământ, pentru a se depăşi grava criză planetară care durează deja de câţiva ani. Şcoala de Yoga MISA a organizat periodic în ultimii patru ani astfel de rugi colective, alături de alte acţiuni spirituale similare.

Important! Pentru ca rugăciunea colectivă să aibă efecte maxime, recomandăm tuturor participanţilor să ţină post negru (doar cu apă) începând de vineri, 21 noiembrie 2014, de la ora 18.00, până sâmbătă, 22 noiembrie 2014, la ora 13.00 (până la încheierea rugii colective).

În Bucureşti, spirala se va organiza pe TERENUL din CARTIERUL FERENTARI, situat în zona capătului de linie „staţia ZEŢARILOR”, acces pe strada N. D. COCEA.

harta


Participarea la spirală se face pe baza legitimaţiei de spirală. Mai multe detalii pe blogul YOGACursuri.


yogaesoteric
19 noiembrie 2014

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More