MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE și EVENIMENTE SPIRITUALE din LUNA IUNIE 2022

La sugestia Ghidului spiritual, după încheierea Taberelor internaționale yoghine de primăvară și de vară se vor relua în cadrul programului de pe MISA Senzațional TV toate exemplificările spirituale de comuniune cu Atributele Dumnezeiești care au fost exemplificate în respectiva tabără spirituală.

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.

Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

Miercuri, 1 iunie – ZIUA COPILULUI. Între orele 13:00-13:45: meditaţie de comuniune cu STAREA DE CANDOARE A COPILULUI CE EXISTĂ ÎN FIECARE DINTRE NOI.

Miercuri, 1 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Obiectivității Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 2 iunie – ÎNĂLŢAREA DOMNULUI. Între orele 13:00-13:45: Meditaţie de comuniune cu Iisus în glorie (înălţarea lui Iisus din lumea fizică în Împărăţia Tatălui ceresc).

Joi, 2 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Mulțumirii Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 3 iunie – Începe ACTIVITATEA SPECIALĂ MAHA VIDYA – MAREA PUTERE MACROCOSMICĂ A TIMPULUI ȘI A TRANSFORMĂRII KALI, coordonată de Advaitananda şi Adina Stoian cu susţinerea Ghidului spiritual, care se va desfășura în perioada 3-12 iunie 2022, la Brașov. Detalii și înscrieri la: https://tantraezoterica.ro/mahavidya-kali/

Vineri, 3 iunie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Minunării Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 4 iunie, între orele 14:00-14:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Esenței Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 4 iunie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Beatitudinii Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 4 iunie / Duminică, 5 iunie, între orele 23:45-00:15 – Meditație de comuniune spirituală profundă cu ARHETIPUL SEMNULUI ZODIACAL AL CONSTELAȚIEI GEMENI.

Duminică, 5 iunie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Bunătății Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Marţi, 7 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Cinstei Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 8 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Libertății Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 9 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Umilinței Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 10 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Bucuriei Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 11 iunie, între orele 00:05-00:50– Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Acest aspect este favorabil pentru asocierea creatoare a voinţei ferme cu abilitatea conștiinței de a găsi soluţii creatoare, totodată facilitează învingerea obstacolelor de tot felul. Trezeşte şi amplifică diplomaţia interioară, înclinaţia către studiu, dinamizează şi amplifică forţa creatoare, trezeşte şi face să crească farmecul personal.

Sâmbătă, 11 iunie, între orele 14:00-14:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Existenței Dumnezeieşti, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 11 iunie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Sănătății Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Duminică, 12 iunie, între orele 01:40-02:25 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Trezeşte în fiinţă o năvalnică dorinţă de libertate spirituală, facilitează cultivarea stării de detaşare şi face posibilă cu uşurinţă desprinderea de prejudecăţile care există de obicei în relaţia de cuplu. Dinamizează originalitatea, creativitatea şi favorizează aprofundarea relaţiilor de prietenie spirituală. Trezeşte şi amplifică starea de abandon prin iubire, conduce la depăşirea posesivităţii şi a ataşamentelor care ne limitează în evoluţia noastră spirituală. Facilitează apariţia şi trăirea stării de releu dumnezeiesc în cadrul relaţiilor afective. Acest aspect face posibilă intrarea în comuniune inefabilă cu sfera afectivă universală, totodată face să se trezească în fiinţă starea de conştiinţă hristică, trezeşte şi amplifică capacitatea de dăruire faţă de marile idealuri spirituale ale omenirii.

Duminică, 12 iunie – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maximă influență benefică este la ora 18:59. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă erotică amoroasă şi transfigurare este între orele 11:00 (duminică, 12 iunie) şi 03:00 (luni, 13 iunie). Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Macrocosmică Tripura Sundari se realizează duminică, 12 iunie, între orele 17:55-18:55.

Duminică, 12 iunie – POGORÂREA SFÂNTULUI DUH (RUSALIILE). Între orele 13:00-13:45: meditaţie de comuniune cu sărbătoarea creştină a POGORÂRII SFÂNTULUI DUH care ne pune în inefabilă stare de rezonanţă cu Graţia Dumnezeiască care este revărsată în universul nostru lăuntric.

Duminică, 12 iunie, între orele 15:15-15:45 – Exemplificarea spirituală cu tema: STAREA DE COMUNIUNE PLENARĂ ȘI PROFUNDĂ CU MEMBRII SUPREMULUI CONSILIU GALACTIC.

Duminică, 12 iunie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Expansiunii Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Luni, 13 iunie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune cu REALITATEA TAINICĂ a SFINTEI TREIMI.

Marți, 14 iunie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe luni, 13 iunie, la ora 20:52 şi se încheie miercuri, 15 iunie, la ora 08:52. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este marți, 14 iunie, la ora 14:52.

Marţi, 14 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Răbdării Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 15 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Modulației Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 16 iunie, între orele 10:00-10:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei Saturn. Efecte: Trezeşte şi amplifică în universul nostru lăuntric responsabilitatea, răbdarea, încrederea în sine, dinamizează simţul practic, face să apară o atitudine pregnant obiectivă care favorizează profunzimea. Facilitează depăşirea spontană a mândriei, trezeşte respectul de sine, dinamizează puterea de a lupta cu forţe sporite împotriva răului şi de a duce la bun sfârşit aspiraţiile noastre benefice. Este un moment favorabil pentru asumarea cu succes a unor responsabilităţi cu totul deosebite în sfera spirituală, care, printre altele, favorizează materializarea şi împlinirea idealurilor noastre sublime. Totodată, acest aspect trezeşte şi amplifică tenacitatea, cumpătarea, face să apară starea de înţelepciune practică; de asemenea, trezeşte şi dinamizează capacităţile organizatorice.

Joi, 16 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Expansiunii Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 17 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Perfecțiunii Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 18 iunie, între orele 14:00-14:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Libertății Dumnezeieşti, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 18 iunie, între orele 14:57-15:58 – MEDITAȚII DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR.

Sâmbătă, 18 iunie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Victoriei Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Duminică, 19 iunie, între orele 06:50-07:35 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Permite înţelegerea amplă şi profundă prin empatie a sentimentelor şi a trăirilor lăuntrice ale celorlalţi oameni, face posibilă expansiunea euforică a fiinţei în sfera afectivă macrocosmică, permite trezirea stărilor ample de compasiune, de umilinţă, şi facilitează apariţia unor stări de iubire detaşată şi de dăruire necondiţionată către Dumnezeu. Totodată trezeşte şi amplifică starea de detaşare şi puterea de transfigurare a fiinţelor pe care le iubim. Trezeşte inspiraţia, creativitatea artistică, sensibilitatea şi rafinamentul estetic, intuiţia, favorizează apariţia iubirilor romantice, face posibilă comuniunea subtilă, telepatică, cu tărâmurile astrale superioare şi permite să intrăm conştient în legătură cu entităţile angelice. Creează posibilitatea de a ne elimina ataşamentele şi de a transfigura în mod exemplar fiinţa iubită.

Duminică, 19 iunie, de la ora 18:00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară și în străinătate.

Duminică, 19 iunie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Optimismului Dumnezeiesc, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Luni, 20 iunie – Începe ediția a VII-a a CONGRESULUI INTERNAȚIONAL DE YOGA ȘI TERAPII ALTERNATIVE ORIENTALE ȘI OCCIDENTALE, având tema „Yoga ezoterică tradițională – Unitate dumnezeiască plină de înțelepciune în diversitate”, care se va desfășura ONLINE în perioada 20-26 iunie 2022 și va fi organizată de Școala de Yoga Ezoterică Integrală MISA și Federația Internațională de Yoga și Meditație ATMAN.

Luni, 20 iunie, între orele 10:30-11:15 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Acest aspect trezeşte şi dinamizează trăirile adolescentine, romantice, rafinate şi trezeşte starea de candoare, bucuria şi starea de expansiune afectivă, iubirea pură, comunicativitatea şi îmbunătăţeşte sociabilitatea. Reprezintă totodată o şansă de a ne exprima cu mult curaj emoţiile binefăcătoare şi sentimentele stenice şi este o ocazie excelentă de a ne depăşi prejudecăţile referitoare la comunicarea afectivă. Aspectul respectiv trezeşte şi dinamizează creativitatea artistică, abilitatea oratorică, amplifică discernământul, compasiunea, face să apară starea de cumpătare. Trezeşte capacitatea de a comunica cu uşurinţă cu îngerul păzitor sau cu ghizi spirituali din lumile paradisiace subtile.

Marți, 21 iunie – ZIUA INTERNAŢIONALĂ YOGA (stabilită de către Organizația Națiunilor Unite în data de 21 iunie).

Marți, 21 iunie, între orele 11:05-11:35 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Trezeşte şi amplifică trăirile pasionale şi emoţionale, facilitează transmutarea potenţialului substanțial procreator şi sublimarea energiilor inferioare prin intermediul puterii tainice a transfigurării, elevează trăirile erotice. Permite punerea spontană la unison cu Voinţa Dumnezeiască prin intermediul stării de abandon şi dăruire totală prin iubire. Face posibilă trezirea calităţilor artistice şi permite apariţia stărilor spontane de transă benefică.

Marți, 21 iunie – SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA RAC. Între orele 11:44-12:59: MEDITAŢIE DE COMUNIUNE INTENSĂ, PROFUNDĂ ŞI TAINICĂ PENTRU A INTRA ÎN STARE DE REZONANŢĂ OCULTĂ CU MOMENTUL SOLSTIŢIULUI DE VARĂ. Momentul de maxim al solstițiului de vară este marți, 21 iunie, la ora 12:14.

Marţi, 21 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Speranței Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 22 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Tinereții Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 23 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Misterului Dumnezeiesc, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 24 iunie – SÂNZIENELE. Între orele 19:00-20:15: meditaţie intensă şi profundă de comuniune spirituală empatică cu SÂNZIENELE (FEELE) (pentru a favoriza această comunicare tainică se recomandă cu 3 ore înainte de aceasta să se administreze sublingual 5 grame din planta Drăgaica sau Sânziene, măcinată fin). Pentru a facilita intrarea în stare de rezonanţă ocultă cu lumea tainică a Sânzienelor sugerăm ca această meditaţie să se realizeze în natură (cel mai bine într-o pădure liniştită sau într-o poieniţă) sau la oraş, într-un parc în care sunt copaci şi multă verdeaţă. Facultativ înainte de această exemplificare se va putea face o ofrandă de lumină cu 7 lumânări ce vor fi consacrate atunci Sânzienelor şi li se vor face 7 binecuvântări. Atunci când această meditaţie se va face într-o pădure, se va urmări să fie evocate într-un mod afectuos Sânzienele (Feele) şi vom urmări să le percepem ca fiind nişte făpturi feminine frumoase, pure, afectuoase şi radiind de o candoare specifică. În final le putem ruga să ne inspire în existenţa noastră de zi cu zi şi să ne ajute să ne trezim intuiţia şi să ne asiste în descoperirea tainelor naturii vegetale.

Vineri, 24 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Încrederii Absolute în Sine Însuși, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 25 iunie, între orele 14:00-14:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Mulțumirii Dumnezeieşti, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 25 iunie, între orele 18:00-18:45 – MEDITAŢIA DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC.

Sâmbătă, 25 iunie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Generozității Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Duminică, 26 iunie / Luni, 27 iunie – SHIVARATRI. Între orele 23:30-01:00: MEDITAŢIA SPECIALĂ DE COMUNIUNE CU SHIVA, CU OCAZIA MOMENTULUI SACRU DE SHIVARATRI.

Duminică, 26 iunie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Compasiunii Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Marți, 28 iunie, între orele 01:15-02:00 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Acest aspect favorizează apariţia spontană a unei stări de echilibru emoţional profund, facilitează transformarea creatoare a aspectelor rigide ale fiinţei în unele calităţi cum ar fi: tenacitatea, perseverenţa, încrederea mărită în forţele proprii, umilinţa, discernământul. Totodată sunt pregnant activate disponibilităţile conștiinței şi senzoriale latente, totodată în acest moment se poate amplifica memoria pe termen lung. Se trezeşte capacitatea de a ne aminti secvenţe care provin din existenţele noastre anterioare. Acest aspect favorizează percepţia spontană a stării de mister copleşitor a lui Dumnezeu Tatăl.

Marţi, 28 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Armoniei Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 29 iunie, între orele 06:35-07:20 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Face posibilă trăirea profundă şi plenară a unor stări spirituale model care ne apar mai ales atunci când realizăm o stare de pace profundă, face totodată să apară o stare intensă şi euforică de expansiune a conştiinţei în sfera spirituală. Face să se trezească şi să se amplifice emoţiile binefăcătoare de natură afectivă şi stările de devoţiune. Trezeşte totodată şi amplifică puterea spontană de transfigurare şi facilitează comunicarea paranormală, telepatică, cu entităţile spirituale, elevate. Face totodată să se trezească iubirea pură, dragostea de adevăr şi dreptate.Trezeşte şi amplifică în fiinţă generozitatea, toleranţa, blândeţea, optimismul, face să apară trăirea plenară a unei stări de fericire fără obiect, favorizează îmbunătăţirea stării de sănătate.

Miercuri, 29 iunie, între orele 18:30-19:15 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFINŢII APOSTOLI PETRU şi PAVEL.

Miercuri, 29 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Iubirii Dumnezeiești, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 30 iunie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Sacrificiului Dumnezeiesc, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

 

yogaesoteric
1 iunie 2022

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More