Prima firmă medicală din România care a anunţat suspendarea gratuităţii oferite ucrainenilor: „Toți cei care au cerut ajutorul erau în mașini de lux”

O cunoscută companie medicală din România a anunţat suspendarea gratuităţii oferite cetăţenilor ucraineni în clinicile sale, argumentând că „trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm raţiunea şi să ne preocupăm de ai noştri în primul rând” şi că majoritatea cetăţenilor ucraineni care au apelat la serviciile gratuite ale clinicii au făcut-o „din maşini de lux, cu scopul de a tranzita ţara, nu ca măsură de control sau prevenţie”.

Trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm raţiunea şi să ne preocupăm de ai noştri în primul rând. De la începutul conflictului în Ucraina, în România s-au stins mai mulţi oameni ca urmare a infecţiei cu covid, decât civili în acea zonă de conflict”, scrie pe pagina de Facebook a companiei medicale, care a comunicat apoi public „suspendarea gratuităţii oferite cetăţenilor ucraineni”.

Acest fapt survine şi ca urmare a faptului că majoritatea cetăţenilor ucraineni care au apelat la serviciile noastre gratuite au făcut-o din maşini de lux, cu scopul de a tranzita ţara, nu ca măsură de control sau prevenţie”, au precizat reprezentanţii clinicii, care au venit și cu un alt anunț: „Toate rudele de gradul 1 ale persoanelor decedate din cauza infecţiei cu covid, începând cu data de 1 ianuarie 2022, beneficiază de analize gratuite şi de asigurare medicală privată de sănătate valabilă 6 luni la toţi furnizorii privaţi de servicii medicale de pe teritoriul României”.

Şi managerul companiei medicale, Mihail Lala, a scris pe Facebook pe acest subiect: „De când a început conflictul din Ucraina, în România au murit mai mulţi oameni de covid, decât civili în acest conflict. Nu am văzut pe nimeni să sară cu vreun ajutor pentru ai noștri. S-a spus despre ei doar că ar fi fost nevaccinaţi, bătrâni şi bolnavi… Atât!”.

Citiți și:
România, într-o statistică mondială care demonstrează că vaccinurile împotriva covid duc la mai multe infectări și decese
Actorul Dorel Vișan despre restricțiile covid în România: „Trăim într-o lume bolnavă din care a fost alungat Dumnezeu, și o lume fără Dumnezeu este o lume lipsită de sens!”
«Coca-Cola e ideală doar pentru curățat mașinile, iar CIA a creat prin acțiuni din culise criza din Ucraina»

 

yogaesoteric
5 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More