Mesajul dr. Ana Maria Mihalcea pentru români: „Suntem în al Treilea Război Mondial. Numărul victimelor va fi mai mare decât în cele două războaie mondiale la un loc. Luptați pentru libertate!”

Medicul român Ana Maria Mihalcea, din America, cunoscută cititorilor printr-o serie de articole revoluționare, a transmis, prin intermediul ActiveNews, un mesaj pentru români:

Luptați, nu primiți vaccinurile, apărați-vă libertatea! Suntem în al Treilea Război Mondial. Pierderile de vieți omenești vor fi mai multe decât cele din cele două războaie mondiale la un loc.

Trăiți precum oamenii de la țară. Cultivați-vă propria hrană, să aveți apă curată, aveți grijă unii de ceilalți.

Faceți tot posibilul să transmiteți informațiile și altora.

Nu primiți NICIUN vaccin, toate sunt contaminate și concepute pentru a îmbolnăvi oamenii, a-i controla și a-i ucide devreme. Continuați să distribuiți aceste informații importante!

Medicul Ana Maria Mihalcea face parte dintr-un grup internațional de cercetători care investighează cu privire la posibilele nanotehnologii din conținutul vaccinurilor împotriva covid-19. Ea este, de asemenea, autoare a mai multor cărți și specialist în medicină internă, cu 20 de ani de experiență, fondatoare a clinicii AM Medical LLC, și foarte prezentă prin articole și luări de poziție pe https://anamihalceamdphd.substack.com.

Dr. Ana Maria Mihalcea a mărturisit că își respectă rădăcinile și se bucură că este publicată în România, de unde părinții ei au plecat în Germania înainte ca ea să se nască.

Într-un dialog recent avut cu celebrul jurnalist Stew Peters, care, pe rețeaua lui, prezintă și filmul Moarte subită, ea vorbește despre aceste nanostructuri pe care mai mulți cercetători le-au descoperit în vaccinuri: „Dezvăluiri: armă biologică creată prin inginerie genetică: Nano-structuri în vaccinurile letale”. Video în limba engleză:

Citiți și:
Medic român din SUA: „Ca medic internist cu o experiență de peste 20 de ani, nu am văzut niciodată ceva atât de devastator în implicațiile sale”, „Opriți acum vaccinările!”
Raport criminalistic din Marea Britanie, semnalat de dr. Ana Maria Mihalcea: Evaluarea calitativă a compoziției vaccinurilor covid-19 Moderna, AstraZeneca și Pfizer: Nanoparticule de grafen cu autoasamblare

 

yogaesoteric
28 ianuarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More