Raport criminalistic din Marea Britanie, semnalat de dr. Ana Maria Mihalcea: Evaluarea calitativă a compoziției vaccinurilor covid-19 Moderna, AstraZeneca și Pfizer: Nanoparticule de grafen cu autoasamblare

The Expose prezintă o analiză criminalistică a flacoanelor de vaccin covid-19, un raport riguros, semnalat de medicul de origine română care locuiește în America, dr. Ana Maria Mihalcea. În baza acestui raport, a fost deschis un dosar penal în Marea Britanie.

Documentul complet poate fi consultat și descărcat în format PDF de AICI.

Acest raport este de importanță majoră deoarece este o documentație meticuloasă, într-o investigație medico-legală, care poate fi depus în orice caz în instanță, scrie, pe blogul său, medicul român care locuiește în America, dr. Ana Maria Mihalcea. Având în vedere gravitatea informațiilor dezvăluite și confirmate prin acest raport, redăm integral în traducere articolul medicului român:

Acest raport, o expertiză de laborator medico-legală, a fost prezentat pentru un dosar penal, în care se solicită încetarea imediată a vaccinărilor, sub acuzația de omucidere din culpă corporativă și omucidere din neglijență gravă. Documentul numește drept inculpați AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Serviciul Național de Sănătate (NHS) din Marea Britanie, Agenția de Reglementare pentru Medicamente și Produse de Îngrijire Medicală (MHRA), Comitetul Mixt pentru Vaccinare și Imunizare (JCVI) și Guvernul Regatului Unit.

Raportul a fost comandat de organizația nonprofit EbMCsquared CIC în cadrul proiectului UNITC-112980 pentru investigarea conținutului a patru fiole de vaccin (Moderna 01, Moderna 02, AstraZeneca, Pfizer) pentru identificarea oricăror ingrediente nedeclarate care pot afecta sănătatea.

Iată ce s-a descoperit la analiză în toate cele patru flacoane:

  • grafen
  • SP3 carbon
  • oxid de fier
  • derivate de carbon

Iată ce poate face grafenul toxic în organism:

Rezumatul constatărilor detaliate în raportul toxicologic atașat este următorul:

● Nanomaterialele de grafen (GFN) pot pătrunde dincolo de barierele naturale ale organismului și pot afecta sistemul nervos central;

● Oxidul de grafen (GO):
a. poate afecta organele interne
b. afectează sistemul de reproducere și dezvoltare
c. distruge sănătatea sângelui
d. deteriorează și distruge celulele
e. poate declanșa cancerul și accelera îmbătrânirea
f. deteriorează mitocondriile și ADN-ul
g. declanșează un răspuns inflamator și trei tipuri diferite de moarte celulară
h. provoacă modificări în funcționarea genelor

Componentele identificate au fost:
1. Nano-fire din grafen acoperite cu polietilen glicol
2. Formă compozită de grafen 1
3. Formă compozită de grafen 2
4. Calcit microcristalin cu componente carbonice
5. Nanoforme de grafen cu și fără fluorescență

a. Nano-obiecte de grafen
b. Nanospirale de grafen

Aceste particule au fost observate pretutindeni în probe și fiecare dintre aceste structuri a început cu formarea unei particule mici, asemănătoare unei semințe, la care au aderat particulele din jur, pe baza principiului interacțiunilor hidrofobe. Ceea ce pare evident din observații este că interacțiunile hidrofobe par să fie forța motrice dominantă care determină creșterea LNP, iar interacțiunile electrostatice ghidează formarea „semințelor” și stabilitatea ansamblului final.

Oamenii de știință au folosit un detector de mișcare pentru a evalua autoasamblarea nanostructurilor:

Nanoparticule în vaccinul AstraZeneca, fiind observată și autoasamblarea acestora:

Aceste particule nanoscopice au fost destul de vizibile ca structuri albe la început, mișcându-se ca într-un roi în aceeași direcție generală. Cu timpul, acestea au evoluat în picături mai mari, cu vectori mai aleatorii, urmând principiile autoasamblării.

Rezumat:

Au apărut dovezi în întreaga lume că toate vaccinurile împotriva covid-19 conțin nanoparticule toxice care se autoasamblează.

Pe baza acestor dovezi din investigația medico-legală a fost întocmit un dosar penal. Astfel de evaluări este necesar să aibă loc în întreaga lume cu aceeași rigurozitate. Apoi, toți cei responsabili este imperios necesar să fie investigați și acuzați penal. De la CDC, NIH, FDA, Medical Boards, FSMB, Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, până la oficialii guvernamentali și militarii care au dezvoltat și au distribuit populației [aceste produse experimentale]. Medicii care au impus vaccinurile și nu s-au oprit în ciuda dovezilor privind efectele adverse. Ideea că „mi-aș fi pierdut slujba dacă aș fi vorbit” nu va fi de niciun folos în apărare atunci când veți fi acuzați penal pentru omucidere din culpă.

Acest raport și multe altele este necesar să fie analizate și discutate de TOȚI. Este vorba de injectarea unei otrăvi în 68% din populația lumii. Metoda detectării mișcării care demonstrează autoasamblarea [acestor structuri] vorbește de la sine.

Este important să fie înțeleasă intenția sinistră din spatele acestui [experiment].

Așa arată un genocid prin injectare. Vaccinările este necesar să fie oprite imediat. Este important să se facă dreptate. Susțin pe deplin ideea unui Nürnberg 2.0 pentru criminalii de război sau teroriștii interni care au lansat această armă biologică asupra umanității. Susțin pe deplin urmărirea penală, cât mai temeinic posibil prin lege, și pedeapsa cu moartea pentru cei găsiți vinovați de genocid.

Autor: Dr. Ana Maria Mihalcea

Citiți și:
Studiu italian: „Superstructuri din familia grafenului” și „obiecte străine asemănătoare metalelor”, în sângele vaccinaților
Fost expert OMS în pandemie, Astrid Stuckelberger: „O pandemie de minciuni. În vaccinuri se văd grafen, paraziți, metale…”

 

yogaesoteric
17 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More