Mesajul postat de Dumitru Coarnă, după excluderea din PSD: „România de astăzi este o țară trădată, o țară prădată”

Într-un scurt mesaj postat pe Facebook, după ce a fost exclus din PSD, Dumitru Coarnă a criticat întreaga clasă politică din România:

România de astăzi este o țară trădată, o țară prădată. Este o țară a altora, numai a noastră nu. Este o țară condusă de hoți și trădători, o țară depopulată masiv. În cine să mai crezi în această țară? Atât ne-a mai rămas: credința în Bunul Dumnezeu. Vom rezista și vom reînvia, totul depinde de noi, cei mulți. Doamne ajută!

Dumitru Coarnă

Înainte ca excluderea sa din PSD să fie votată, Coarnă a notat despre rezultatul alegerilor din Ungaria că: „Victor Orban ne arată calea de urmat, o cale bazată pe suveranitatea națională. În România din păcate nu avem oameni de stat. Avem doar marionete care adoptă politici de vânzare și trădare a României!

Deputatul Dumitru Coarnă a fost exclus din PSD, la cererea lui Marcel Ciolacu, după ce a participat împreună cu alți trei parlamentari la o întâlnire cu ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin, unde au discutat despre neutralitatea României și pacea de la București.

Marcel Ciolacu l-a acuzat că a mers la Ambasada Rusiei fără să anunțe partidul și că acțiunile lui sunt total contrare viziunii PSD despre democrație, libertate și drepturile fundamentale.

Citiți și:
Slogan de campanie după doi ani: Nu uitați să distrugeți România în fiecare zi!
În România există un singur partid, partidul-stat, condus din afară. Am devenit pașalâc, ceea ce nu am fost niciodată

 

yogaesoteric
19 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More