Mesajul rătăcitului Papă Francisc: „Raiul nu este un loc de basm și nici o grădină fermecată”

În timpul unei audiențe generale din Piața Sf. Petru, Papa Francisc s-a distanțat de imaginea Raiului ca „un loc de basm”, spunând că este „îmbrățișarea Domnului”.

Raiul nu este un loc de basm și nici o grădină fermecată. Raiul este îmbrățișarea lui Dumnezeu. Iubirea infinită în care intrăm grație lui Hristos care a murit pe Cruce pentru noi”, a spus Papa Francisc în timpul audienței generale în care a reluat tema speranței creștine.

Potrivit actualului papă, în ceasul morții, chiar dacă nimeni nu își amintește de noi, „Iisus Hristos ne vine alături pentru a ne duce în cel mai frumos loc care există”.

Vrea să ne ducă acolo cu tot ceea ce am realizat, puțin sau bun, în viața noastră”, a adăugat el. Papa Francisc a asigurat că, dacă avem credință, „nu ne mai este frică de moarte și putem părăsi această lume în liniște și încredere”.

Aceste declarații fantasmagoric-idilice completează o altă aberație rostită de papă, care susține că Iadul nu există! În concepția lui smintită, oricât de mult rău ai face pe acest pământ, în momentul morții te va aștepta Iisus cu brațele deschise, pentru că Iadul nu există!

Citiți și:
Înșelatul papă Francisc: «Nu există iad. Sufletele celor care nu se căiesc dispar»
Iuda, onorat la Vatican: Papa Francisc îmbrățișează fățiș satanismul
Papa Francisc promovează vaccinul anti-covid: „Este o dovadă de iubire”

 

yogaesoteric
4 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More