Papa Francisc promovează vaccinul anti-covid: „Este o dovadă de iubire”

Papa Francisc s-a alăturat campaniei de promovare a vaccinului anti-covid, în încercarea de a reduce valul tot mai mare de scepticism. Șeful de la Vatican întărește idea complet falsă că vaccinurile sunt sigure, eficiente și reprezintă „o dovadă de iubire”.

Videoclipul lansat pe 18 august este destinat oamenilor din întreaga lume, dar cu precădere celor din cele două Americi. Este produs de Vatican și prezintă șase cardinali și arhiepiscopi din America de Nord, Centrală și de Sud și pe Papa Francisc.

A fi vaccinat cu serurile autorizate de autoritățile competente reprezintă o dovadă de iubire. A contribui la vaccinarea cât mai multor oameni este o dovadă de iubire.”

Vaccinarea este o cale simplă, dar profundă de a promova binele comun și de a avea grijă unii de ceilalți, în special de cei vulnerabili.”

Confruntat cu scepticismul legat de vaccinare, Vaticanul s-a angajat să combată atitudinea ezitantă și să încurajeze vaccinarea în masă.

Papa Francisc a declarat în trecut că este moral pentru catolici să accepte vaccinurile anti-covid, inclusiv pe cele care folosesc o tehnologie bazată pe celulele derivate din studiile pe fetuși avortați.

Citiţi şi:
Papa Francisc, apostolul Big Farma. Îi critică pe cei care nu vor să poarte mască şi se vaccinează în prima zi de campanie la Vatican
Arhiepiscopul catolic Carlo Maria Viganò despre cum a ajuns (Anti)Biserica Catolică a Papei Francisc să fie slujitoarea Noii Ordini Mondiale (I)

 

yogaesoteric
19 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More