Metodă accesibilă tuturor bărbaţilor!

Dacă până acum am descris diverse modalităţi de mărire a penisului – care implicau procedee mai mult sau mai puţin complicate, şi ca urmare mai mult sau mai puţin accesibile majorităţii bărbaţilor – iată că acum vom discuta despre o metodă ce nu necesită nici un material, nici o informaţie particulară, nici un mijloc intelectual special, căci este accesibilă tuturor. Pentru a obţine rezultate nu aveţi nevoie decât de 3 „ingrediente”:

  • o dorinţă adevărată de a vă atinge visul,
  • o credinţă totală în ceea ce veţi întreprinde în acest sens,
  • o perseverenţă neobosită.

De această dată ne adresăm cu adevărat celor ce admit faptul că forţa minţii are o putere miraculosă asupra corpului.

Pentru a obţine rezultate excelente în utilizarea propriilor puteri mentale, este necesar să aveţi un spirit total liber de orice prejudecăţi şi să nu lăsaţi loc nici celei mai mici îndoieli pe tot parcursul tehnicii (şi nici după aceea). Problema este că mulţi bărbaţi se imaginează ca fiind plini de încredere, în timp ce, în realitate, sunt plini de îndoieli subconştiente.

Vom vorbi deci despre o metodă bazată pe bioenergie şi pe utilizarea extraordinarei puteri a creierului omenesc. Nu este nimic neapărat nou: dr. Simonton, radioterapeut şi cancerolog american, studiind şi tratând oameni aflaţi în stări foarte grave de evoluţie a unei boli canceroase, a obţinut rezultate de excepţie furnizându-le pacienţilor săi două arme: resursele imaginaţiei controlate – pe de o parte – şi utilizarea conştientă a proceselor psihosomatice – pe de altă parte.

Metoda ce urmează se bazează pe mai multe constatări:

  • S-a demonstrat că traumatismele psihice produse în copilărie pot determina încetiniri în dezvoltarea normală la nivel fizic, intelectual sau psihic.
  • Celulele umane sunt capabile să se multiplice, iar aceasta se poate realiza în toate sensurile: atât în dezvoltarea fetusului, ca exemplu pozitiv, cât şi în proliferarea cancerului, în sens negativ.
  • Creierul este un organ foarte puternic, aici generându-se toate funcţiile corporale: voinţa, activitatea cordului, circulaţia sângelui, secreţia hormonală, etc.
  • Orice persoană poate să comande creierului prin intermediul gândirii – căci acesta este un instrument aflat în slujba dezvoltării sale ca fiinţă. Acest mod de a acţiona se numeşte programare mentală.
  • Rezultă din toate acestea că omul îşi poate programa creierul să acţioneze asupra propriilor celule, uneori chiar şi pentru a restaura un handicap fizic aparent iremediabil, provocat de un factor traumatic exterior.

    yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More