Metoda aspiraţiei în vid

Există în S.U.A. o atât de mare preocupare privind dimensiunile penisului (probabil deoarece mulţi bărbaţi suferă de acest complex), încât un sexolog american, doctorul Chartham, a hotărât să studieze această problemă. Aşa cum era şi firesc, el a urmărit să regăsească diferitele metode folosite în trecut. Dr. Chartham a efectuat multe teste înainte de a stabili care este cea mai eficientă dintre tehnici. Astfel, el a creat pompa de aspiraţie în vid, folosind resursele tehnicii moderne, pentru a aplica acest vechi procedeu ce se regăseşte în Asia şi Peru, în trecutul îndepărtat.

Aparatul dr.-ului Chartham, ca şi toate copiile efectuate ulterior, pe acelaşi principiu, funcţionează având la bază doar un singur principiu, de altfel foarte simplu. Penisul, în stare flască, este introdus într-un tub ce urmează să devină ermetic, graţie unui manşon de cauciuc suplu, dispus la intrare. Se acţionează apoi o pompă ce funcţionează invers decât o pompă de anvelope: în loc să introducă aerul în tub, ea îl aspiră spre exterior.

Această aspiraţie creează un vid în tub, iar acest vid acţionează imediat asupra penisului datorită funcţionării naturale specifice a acestuia: el este constituit din ţesuturi cavernoase şi spongioase, extensibile, ce răspund prompt la solicitare. Aspiraţi prin vidul creat, corpii cavernoşi se vor alungi şi îşi vor mări volumul, iar valvele de obicei închise vor fi forţate să se deschidă obligând sângele să pătrundă imediat în spaţiul rămas liber. Se obţine în acest mod, în câteva clipe, o erecţie puternică.

Unii bărbaţi nu folosesc acest aparat decât pentru a obţine o erecţie foarte rapidă, pentru a satisface imediat o iubită ”exigentă”. Alţii îl folosesc în situaţia în care au dificultăţi în menţinerea unei erecţii ferme. Dar există şi bărbaţi, cei mai mulţi dintre cei care folosesc acest aparat, care ajung să îşi împlinească în acest fel justificata lor aspiraţie de a-şi mări talia organului viril, ştiind că aceasta determină în mod implicit amplificarea masculinităţii lor.

Pentru aceasta, tehnica trebuie să fie executată foarte precis, şi atunci, cu siguranţă, nu vor exista bărbaţi care să nu îşi atingă scopul. Principiul de la care se pleacă este că nu va trebui să se acţioneze asupra membrului viril decât atunci când acesta se află în repaus sau în semierecţie şi niciodată atunci când se află în maximă erecţie. În caz contrar, efectul nu apare, sau este foarte mic, ceea ce explică nemulţumirea unora dintre cei care au aplicat în mod greşit această metodă, considerând-o ulterior ineficace.

Pentru a face o comparaţie, imaginaţi-vă un balon gonflabil, ca cele cu care se joacă copiii. Atât timp cât balonul nu este umplut decât uşor, putem să îl tragem în orice sens şi el va lua toate formele posibile. Dar atunci când este umflat la maximum, nu mai putem deloc acţiona asupra formei sau volumului său, fără riscul de a-l sparge.

Atunci când atinge o erecţie maximă, penisul devine un organ dur şi rigid, comparabil cu un balon umflat la maximum, ce nu mai posedă nici o supleţe. Ţesuturile sunt complet umplute cu sânge şi orice operaţie efectuată în acest stadiu pentru a mări talia, este sortită eşecului.

Au fost chestionaţi numeroşi bărbaţi dintre cei care au aplicat această metodă de mărire a penisului. Ca procedură, mai întâi au aplicat pe penis o cremă, folosită special în acest scop. O cremă de bună calitate trebuie să conţină ingredientele ce favorizează elongaţia ţesuturilor şi pot fi găsite în magazine de specialitate. Au masat apoi bine penisul cu ajutorul acestei creme , până când aceasta a pătruns în profunzime. Dacă această manevră provoacă o erecţie, se aşteaptă până când dimensiunile revin la normal.

Se introduce apoi penisul în tub, asigurându-vă că etanşarea este perfectă şi se pompează uşor, până când membrul intră în erecţie. În acest moment se mai pompează încă de câteva ori, pentru a vă asigura că s-a atins o erecţie maximă. De obicei există mai multe grade de erecţie: într-o masturbare solitară, sexul poate să nu atingă talia sa maximă de erecţie. Pe de altă parte, dacă acelaşi bărbat se angrenează într-un act amoros, erecţia devine mai puternică. Adevărata erecţie maximă nu este atinsă decât în cazul unei excitaţii extrem de intense. Iată de ce la utilizarea aparatului nu trebuie să ezitaţi să mai pompaţi încă puţin peste cât consideraţi ca fiind suficient.

Atunci când se atinge cu adevărat talia maximă, se stopează pomparea şi se permite aerului să pătrundă rapid în tub. Aşteptaţi apoi ca penisul să recapete starea flască. Este bine să îl introduceţi după câteva secunde, în apă rece – ca mijloc rapid şi radical de revenire rapidă la dimensiunile normale. După ce penisul a atins starea de repaus, trageţi uşor, în câteva reprize, de baza penisului. Reluaţi apoi operaţia completă, urmărind cu scrupulozitate procesul. Acest exerciţiu trebuie să fie practicat 1/2 h pe zi şi nu trebuie să devină un mijloc de masturbare, fapt ce ar devansa toate eforturile voastre.

Avantaje
Acest procedeu oferă multiple avantaje:

  • Vă puteţi procura un astfel de aparat (Vacuum Developer) prin sex shop-uri. Procedeul nu reprezintă nici un pericol pentru integritatea penisului şi este igienic (este suficient să spălaţi toate componentele aparatului cu apă şi săpun, după fiecare folosire).
  • Face parte din procedeele de tonificare, adică acţionează asupra lungimii, cât şi a diametrului.
  • Este singura metodă care s-a răspândit în toată lumea, fiind folosită cu succes de foarte mulţi bărbaţi.

    yogaesoteric

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More