Metoda Supremă și Eficientă de salvare a planetei Pământ

 

Trăim vremuri speciale, anul 2012 a trecut, iar planeta Pământ a intrat într-o nouă epocă. Umanitatea se dezvoltă și majoritatea dintre noi ne deschidem către esența umanității. Există multe mișcări spirituale, multe inițiative către iubire și pace și mulți experimentează stări înalte de conștiință. Dincolo de toate acestea, nu putem ignora faptul că există încă multă suferință în această lume. Multă violență și alienare, stresul și agitația de zi cu zi care fac ca lucrurile să nu fie așa ușoare în realitate: cataclisme, zbatere esențială etc…

Oamenii de știință de la NASA ne avertizează cu privire la posibile explozii solare dezastruoase. O profeție tibetană ne cheamă să ne unim să realizăm meditații colective. Dar avertismentele ca acesta nu există ca să ne sperie, ci ca să ne incite să acționăm, să ne mobilizeze.

Oamenii devin din ce în ce mai conștienți de conexiunea noastră cu planeta Pământ și de faptul că starea umanității este strâns legată de sănătatea și armonia planetei. Această Metodă Supremă și Eficientă este o modalitate extraordinară de a aplica o tehnică care ne ajută să facem ceva cu adevărat important pentru planetă. Este un efort minim pe care îl putem face pentru planetă și pentru noi cei care trăim pe acest Pământ, pentru a putea trăi în pace și armonie dumnezeiască.

Metoda Supremă și Eficientă este ca o binecuvântare a lui Dumnezeu asupra noastră, dar în același timp o responsabilitate pentru toți aceia dintre noi care cunoaștem această metodă deoarece mesajul pe care ea ni-l transmite este că nu trebuie să stăm cu mâinile în sân în această perioadă de criză.
 
 

 
 

Citiți și:

Programul planetar de acţiune urgentă NU APOCALIPSA

Mesaj important referitor la ceea ce este posibil să se petreacă pe planeta Pământ în următoarele luni

 

yogaesoteric

22 septembrie 2013

 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More