Microbiologul dr. Sucharit Bhakdi a aruncat bomba! Thailanda ar putea anula contractul de milioane de dolari cu Pfizer

Prințesa Bajrakitiyabha ar fi intrat în comă din cauza celei de a treia doze de vaccin anticovid

Nu numai că guvernul Thailandei va anula probabil contractul de mai multe milioane de dolari cu Pfizer-BioNTech, dar familia regală a țării se presupune că ascunde faptul că prințesa Bajrakitiyabha, în vârstă de 44 de ani, a intrat în comă din cauza celei de a treia doze de vaccin anticovid, relatează Life Site News.

Prințesa Bajrakitiyabha

Renumitul microbiolog thailandez-german dr. Sucharit Bhakdi a făcut recent două afirmații explozive care, dacă sunt adevărate, ar însemna dezvăluiri bombă care ar putea cauza probleme semnificative pentru sistemul medical și politic mondial.

Într-un interviu recent cu bancherul elvețian Pascal Najadi, Bhakdi a afirmat că nu numai că guvernul Thailandei va anula probabil contractul de mai multe milioane de dolari cu Pfizer-BioNTech, dar că familia regală a țării ascunde faptul că prințesa Bajrakitiyabha, în vârstă de 44 de ani, a intrat în comă în urma unui atac de cord după ce a primit o a treia doză de injecție anti-covid la sfârșitul anului 2022.

Când am decis să ne întoarcem în Thailanda pentru o vacanță, în luna ianuarie a acestui an, activiștii thailandezi au spus: «Dacă veniți în Thailanda, vă vom pune în legătură cu autoritățile și consilierii celor mai înalte autorități din Thailanda». Și iată ce s-a petrecut”, a declarat Bhakdi.

Așa că am avut ocazia, prima dată în trei ani, de a vorbi cu consilierii de top ai unui guvern al unei țari. A fost foarte, foarte impresionant. Le-am expus că toată această agendă covid-19 este un fals și de ce este un fals”, a mai afirmat el. „Am reușit să expun în fața lor dovada că vaccinarea anti-covid se bazează pe fraudă. Am fost acolo cu foarte puțini oameni, dar ei știau totul.”

Bhakdi, în vârstă de 76 de ani, s-a bucurat de o carieră îndelungată și distinsă în domeniul medical timp de peste cinci decenii, predând la mai multe universități importante din Europa și scriind sute de articole despre imunologie, bacteriologie, virusologie și multe altele.

În 2020, el a publicat o carte intitulată Corona, alarmă falsă?, care se presupune că s-a vândut în peste 200.000 de exemplare în primele șase săptămâni. În ultimii trei ani, el a fost una dintre vocile principale care s-au pronunțat împotriva narațiunii principale covid, promovată de persoane precum dr. Anthony Fauci. În timpul unui interviu din 2020 cu Laura Ingraham de la Fox News, Bhakdi a declarat că distanțarea socială și purtarea măștii „nu sunt susținute de știință” pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

În interviul său cu Najadi, Bhakdi a spus că le-a făcut și o mică prezentare despre pericolele vaccinului Pfizer consilierilor guvernului thailandez. Când a încheiat, aceștia „au sărit în sus” și i-au spus „vom avea grijă ca Thailanda să fie prima țară din lume care va declara nul acest contract”.

Bhakdi a argumentat că o astfel de acțiune ar însemna că Pfizer-BioNTech „va fi necesar să returneze acele miliarde Thailandei, cu care țara va despăgubi acei oameni cărora le-a fost afectată existența”.

Bajrakitiyabha este unul dintre cei trei copii ai regelui, și este văzută ca cea care, cel mai probabil, îi va urma la tron deși acesta nu și-a desemnat încă un succesor. Absolventă a Universității Cornell din SUA, ea a fost ambasador al țării sale în Slovenia, Slovacia și Austria. Ea a fost spitalizată la 14 decembrie după ce a avut o problemă cardiacă în timp ce își plimba câinii în vederea pregătirii pentru o competiție canină. Zvonurile potrivit cărora boala ei s-ar fi datorat vaccinului anti-covid s-au răspândit instantaneu pe internet, deși se pare că statutul ei de vaccinare nu a fost făcut public vreodată. O declarație publicată de Palat în ianuarie a dezvăluit că se folosea echipament medical pentru a-i susține inima, plămânii și rinichii.

Bhakdi a declarat gazdei Najadi că un profesor de la Universitatea din Bangkok a reușit să ia legătura cu familia regală și că „trimite informații… pentru a-i alerta asupra faptului că, după toate probabilitățile, prințesa suferă fiind o victimă a acestui vaccin, așa cum sunt atât de mulți oameni din întreaga lume”.

Este cardiacă”, a afirmat el. „Inima ei a cedat … și pentru că inima ei a cedat, creierul ei nu a primit oxigen, iar ea se află încă în secția de terapie intensivă acum, de mai bine de șase săptămâni. Așa că este foarte, foarte grav.

Afirmația lui Bhakdi despre starea de sănătate a prințesei a fost susținută și de Andrew MacGregor Marshall, un fost reporter Reuters care a scris anterior o carte despre familia regală thailandeză.

Citiți și:
Studiul de care nu ați auzit, realizat pe 23 de milioane de oameni, prin care se confirmă incidența problemelor cardiace după vaccinarea anti-covid
Raport de caz, semnalat de dr. Peter A. McCullough: torsada vârfurilor (aritmie cardiacă ventriculară) și stop cardiac după vaccinarea anti-covid-19

 

yogaesoteric
2 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More