Milioane de dolari, prostituție, trafic de carne vie, Rusia, China…

Un raport dur al Senatului Statelor Unite dezvăluie detalii șocante despre activitățile corupte și ilegale ale fiului lui Joe Biden, Hunter, și cum a profitat acesta de pe urma faptului că tatăl său răspundea de relația politică cu Ucraina (în timp ce era vicepreședinte al SUA)”, a spus realizatorul emisiunii „Hannity”.

Potrivit raportului”, a adăugat ziaristul, „Hunter a primit enorma sumă de 3,5 milioane de dolari de la soția fostului primar al Moscovei – în timp ce se afla în Rusia – printr-un transfer bancar. De asemenea, Hunter a deschis și un cont bancar comun cu un cetățean chinez pentru a realiza cumpărături de 100.000 de dolari pentru membrii familiei sale. Și asta nu este tot.”

Comisiile pentru Securitate Internă și Finanțe din Senat au dat publicității un raport interimar privind investigația comună legată de rolul lui Hunter Biden ca membru al comitetului director al companiei ucrainene de gaze naturale Burisma Holding și despre „tranzacțiile sale financiare extinse și complexe”. Documentul de 87 de pagini afirmă că oficiali ai administrației Obama „știau” că poziția lui Hunter Biden în consiliul de administrație al Burisma era „problematică” și că se amesteca „în realizarea eficientă a politicii față de Ucraina”.

Hunter Biden a fost cooptat în consiliul de administrație al Burisma în aprilie 2014 și, la vremea respectivă, a pus societatea în legătură cu cabinetul de consiliere Blue Star Strategies, pentru a o ajuta să combată acuzațiile de corupție formulate de statul ucrainean. În timp ce Biden Jr. era membru în consiliul de administrație al Burisma, vicepreședintele SUA de atunci, Joe Biden, tatăl său, era responsabil cu relațiile Americii cu Ucraina din partea administrației Obama.

Cele două comisii senatoriale mai dezvăluie în raport că au obținut dosare de la Trezoreria SUA care „demonstrează o activitate infracțională potențială legată de tranzacțiile dintre Hunter Biden, familia sa și asociații săi cu cetățeni ucraineni, ruși, kazahi și chinezi”. Documentul mai arată și că senatorii au primit informații potrivit cărora Hunter Biden „a trimis mii de dolari” unor persoane care „au fost implicate în tranzacții implicând un posibil trafic de ființe vii, industria de divertisment pentru adulți și prostituție”.

Unii dintre beneficiarii acestor bani sunt cetățeni ucraineni sau ruși”, scrie raportul, adăugând că „arhivele arată că este dovedit faptul că Hunter Biden a trimis bani unor femei străine, ne-rezidente în Statele Unite, care sunt cetățene ale Rusiei, Ucrainei și care apoi au transferat banii primiți de la Hunter Biden unor cetățeni ruși și ucraineni.” „Arhivele notează de asemenea că unele dintre aceste tranzacții sunt legate de ceea ce pare a fi o rețea de prostituție sau de trafic de ființe umane din Europa de Est”, arată raportul.

În același timp, documentul mai afirmă că investigatorii de la Senat au descoperit informații despre milioane de dolari în „tranzacții financiare dubioase” între Hunter Biden, asociații săi și persoane străine, inclusiv soția fostului primar al Moscovei sau persoane legate de conducerea Partidului Comunist Chinez. Potrivit raportului, o societate de investiții, al cărei co-fondator era Hunter Biden, „a primit 3,5 milioane de dolari prin virament bancar” de la Elena Baturina, soția fostului primar al capitalei Rusiei.

Documentul merge chiar mai departe, afirmând că nu doar Hunter Biden ci și alți membri ai familiei Biden „erau implicați într-o vastă rețea financiară care îi lega de cetățeni străini și de guverne străine din toată lumea”. Raportul mai relatează că Hunter Biden „a deschis un cont bancar” împreună cu un cetățean chinez, care are legături cu regimul comunist, și „care a finanțat o frenezie de cumpărături în valoare totală de 100.000 de dolari”.

Citiți și:
Înaltul oficial american Joe Biden este un pedofil notoriu
The American Conservative: Declasificați secretele murdare ale SUA privind Siria pentru a împiedica un război declanşat de Biden
Un funambul numit Joe Biden

 

yogaesoteric
16 aprilie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More