Minciuni, ticăloșie, prostie

Pe zi ce trece, toate supozițiile lansate cu ocazia impunerii vaccinării se prăbușesc.

  • Vaccinul este sigur” – aiurea, se moare în număr mare de la vaccin!
  • Vaccinul te ajută să nu faci boala” – aberație! S-au îmbolnăvit o groază de la vaccin.
  • Chiar dacă faci boala, vaccinul te protejează de spitalizare” – minciună gogonată. Gem spitalele de vaccinați cu covid!
  • Chiar dacă faci o formă mai urâtă a bolii, dacă te vaccinezi nu vei ajunge la ATI” – minciună gogonată! 90% dintre cei de la ATI din Israel sunt vaccinați cu ambele doze.

Ultima minciună lansată este cea cu „valul 4 va fi valul nevaccinaților”. Evidențele arată că vaccinul impus la scară mondială nu este eficient în fața variantei delta. De asemenea, tot din spusele oficiale, varianta delta este cea dominantă. Asta înseamnă că, indiferent dacă ești sau nu vaccinat, riscul de a contracta boala este identic. Este concluzia logică! Și atunci de ce se pedalează pe vaccinare???

Ați început prin a minți că vaccinurile sunt eficiente în proporție de 95%. Mai aveați puțin și depășeați 100%. Apoi s-a scăzut la 75%, 60%, 40%. Ultima comunicare din Israel spune că Pfizer este eficient în proporție de 39%. Asta însă se petrecea în iulie. În prezent, revizuirile vor merge undeva sub 30%. Și-atunci?

Este o nebunie care sfidează orice brumă de logică. Cum îți permiți să impui obligativitatea unor seruri a căror eficiență ajunge la zero? În conformitate cu toate statisticile, 80% dintre cazurile de covid sunt asimptomatice. Oameni buni, înțelegeți cifra aceasta? 80% ASIMPTOMATICI! Numai un prost făcut grămadă nu este capabilă să înțeleagă această cifră! Păi dacă ai 80% asimptomatici, la ce mai faci vaccinul întregii populații? Mortalitatea de covid este similară celei de gripă. Atunci?

Criminalii cu sânge rece precum Fauci sau Gheorghiță ar fi necesar să ajungă urgent în fața justiției și să înfunde pușcăria. Nu se poate atâta ticăloșie! Însă, realitatea ne arată că ticăloșia ăstora face casă bună cu prostia majorității populației.

Ca să înțelegeți la ce mă refer, o să vă spun pe final o întâmplare relatată de un bun prieten. Zilele trecute s-a întâlnit cu un vecin care-l ducea pe copil să se vaccineze. L-a întrebat pe om dacă știe că la vârsta copilului covidul efectiv nu se manifestă. Știa! L-a întrebat dacă știe că vaccinul nu-i așa eficient pe cât se vorbește. Știa! Disperat l-a întrebat dacă a auzit că efectele adverse ale vaccinului la tineri nu-s dintre cele de trecut cu vederea, că poate fi afectată inima sau alte organe interne. Știa! Și-atunci, l-a întrebat perplexat amicul meu, care-i motivul pentru care-ți duci copilul la vaccinare? Răspunsul a fost unul de-a dreptul halucinant: „Să se termine odată cu pesedeul din țara asta!”. Ceva îmi spune că nu-i un caz izolat!

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Avertisment al medicilor din Marea Britanie: Copiii nu au nevoie de vaccinare pentru a fi protejați sau pentru susținerea imunității colective. Este iresponsabilă, neetică și realmente inutilă includerea copiilor în campania de vaccinare împotriva covid-19
„Inutile, ineficiente, periculoase și nesigure” – Astfel califică vaccinurile împotriva covid medici din întreaga lume

 

yogaesoteric
12 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More