Moarte cu perversiuni: Ca să te sinucizi se cere să fii complet vaccinat

Lumea a fost sufocată de legi, restricții și obligativități legate de covid-19, care nu au absolut niciun sens. Însă în Germania a apărut știrea cea mai ridicolă și tragică, în același timp, din ultimii doi ani.

Un editorial de Michael Hynes, pentru LifeSiteNews

Știrea este aceasta: cei care doresc să fie eutanasiați este necesar să prezinte dovada că sunt complet vaccinați împotriva covid.

Informația este în același timp ironică și tulburătoare.

Ironia este limpede: „Verein Sterbehilve” („Asociația Eutanasia”), cu sediu în Hamburg și Zürich, a dat publicității recent noi directive care stipulează că „cerințele în materie de sinucidere asistată” includ de acum și „un certificat de vaccinare sau de însănătoșire completă după covid-19.

Motivul, după cum explică Verein Sterbehilfe, este că „sinuciderea asistată și examinarea preliminară a capacității unui pacient de a lua decizii în mod liber implică o apropiere fizică între persoane. Or, aceasta este exact condiția prealabilă a răspândirii coronavirusului.

Așadar, pentru a muri prematur, unei persoane este nevoie să i se administreze o injecție despre care guvernul și presa susțin că este un mijloc sigur de a evita internarea în spital și moartea.

Cu siguranță, mai există oameni pe lumea asta care să sesizeze ridicolul situației. Evident, oameni care nu fac parte din curentul pro-eutanasie.

Totuși, deși ironia întregii chestiunii este neîndoios uriașă, noile directive pentru eutanasie sunt mult mai sinistre decât par, deoarece ele dezvăluie în ce măsură societatea și-a pierdut busola și a ajuns sclava obligațiilor care privează de libertate.

Cultul morții – pentru că acesta este singurul mod potrivit pentru a descrie o societate în care Planned Parenthood asasinează anual cu sutele de mii bebeluși nenăscuți – este atât de perversă și de generalizată încât sinuciderea a ajuns să fie privită ca un privilegiu rezervat exclusiv clasei superioare a „vaccinaților”.

În timp ce dreptul la viață este aproape universal negat, printr-o răsturnare totală este promovat acum un „drept de a muri”, însă numai pentru cei ce acceptă injecțiile obligatorii, care sunt ele însele o încălcare flagrantă a drepturilor și libertăților fundamentale.

Uitați de protejarea copiilor în burțile mamelor lor, ei sunt priviți ca niște „consumabile” în noua ordine a lumii de astăzi.

Adevărata libertate în această lume pervertită și răsturnată este libertatea de a muri – odată ce ți-ai făcut schema completă de injecții obligatorii la care te forțează statul și companiile private.

Noua obligativitate a Verein Sterbehilfe este doar cel mai recent exemplu al respingerii totale de către societate a religiei, a lui Dumnezeu, a rațiunii și a oricărui simț de demnitate umană.

Obligarea cuiva să se vaccineze ca să se poată sinucide este definiția însăși a expresiei „a pune sare pe rană”, sau mai bine zis pe moarte.

Ca și cum crima de a respinge caracterul sacru al vieții nu ar fi fost suficient de gravă în gestul eutanasiei, ultimele rămășițe de demnitate umană sunt atacate acum prin obligativitatea injectării cu serul mânjit de avort.

Este ca și cum „anti-credința” și-a atins apogeul printr-o parodie perversă a credinței și adevărului.

În timp ce nou-născuții, care au scăpat de crima avortului, sunt botezați în primele zile ale vieții lor pe Pământ, mișcarea anti-religioasă a inventat propriul ei „botez”. În documentul citat, membrii cultului morții sunt injectați cu substanțe care depind de extragerea brutală a unor țesuturi, apoi de uciderea unor bebeluși minusculi, pentru a trăi și apoi pentru a se ucide pe sine.

Cultul vieții promovează siguranța vieții în burta mamei și militează pentru siguranța vieții până când survine moartea naturală.

Cultul morții promovează moartea în burta mamei și militează pentru uciderea ființei umane.

Reînnoindu-și jurămintele față de acest cult al morții, Verein Sterbehilfe scrie că membrii familiei vor fi informați că „sinuciderea are întotdeauna și un risc de nereușită”, ca și cum supraviețuirea ar fi un deznodământ nedorit.

Și de ce nu ar fi, într-o societate care acceptă cu atâta ușurință uciderea copilului nenăscut ca fiind o simplă „alegere” a mamei?

Din multe puncte de vedere, aplicarea obligativității vaccinării pentru eutanasie reprezintă triumful industriei avortului. Puține acțiuni sau curente se pot mândri că au adepți atât de fideli precum industria mondială a avortului atunci când primele și ultimele momente de viață sunt legate de avort.

La un capăt al cronologiei, bebelușii sunt asasinați prin avort înainte de a apuca să tragă pentru prima dată aer în piept – iar societatea zâmbește și acceptă această crimă.

La celălalt capăt al cronologiei și într-una din ultimele lor acțiuni, adulții semnalează acceptarea acestui rău odios, profitând de niște produse ale industriei avortului, pentru ca apoi să se sinucidă.

Înainte vreme, membrii familiei se strângeau laolaltă în camera unei ființe dragi, priveghind și rugându-se în ultimele ceasuri ale acesteia.

Astăzi, aceste ultime momente nu sunt altceva decât o ridicare a pălăriei în fața industriei avortului, înainte de a avea parte de ajutorul și instigarea altora la sinucidere.

Citiți și:
Belgia: Deficiențele legale au dus la excese în folosirea eutanasiei
Sacralitatea vieții conduce la o datorie/obligație: să păstrăm și să prelungim viața – viața umană

 

yogaesoteric
6 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More