Moartea unei întregi generații din cauza vaccinurilor

 

Dacă vă întrebaţi bunica câte vaccinuri a făcut… se pare că doar două…
Părinţii noştri au fost vaccinaţi deja după programa socialistă completă, noi – la fel, iar copiii noştri – cu mai mult de atât. Nepoții noştri vor fi cea de-a patra generație imună, iar strănepoții – a cincea. Întrebare: cu toate vaccinurile care sunt introduse în oameni (să luăm doar femeile, potențiale născătoare) câți anticorpi circulă prin sângele copiilor noștri?

Ar fi bine să înțelegem dacă aceasta ajută sau dăunează sănătăţii. Măcar un singur doctor să spună că dozele de vaccinuri fac generația tânără foarte sănătoasă. Dar nu se spune nimic de genul acesta. Medicii tac, copiii se îmbolnăvesc. Și nu au doar un simplu nas înfundat sau tuse obişnuită. Bolile copiilor au încetat de mult să fie ușoare. Ceea ce poate fi auzit astăzi de la medicii pediatri este că tu, ca mamă, ești vinovată că ai dat naștere unui asemenea copil, bolile sunt ereditare, imunitatea este scăzută…

În perioada actuală mulţi sunt nemulţumiţi de relaţia om-natură. Ei spun că aerul este murdar, este contaminat, că apa este otrăvită, că legumele sunt bolnave, fructele putrezesc pe ram, fiind contaminate. Ideea de „sânge murdar, distrus” i-a venit în minte doar unei singure persoane… și are legătură cu vaccinarea populației.

Doctor în științe medicale, profesorul Amanjolova declară că omenirea degenerează. Experimentele privind vaccinarea iepurilor demonstrează că a cincea generație poate fi ultima (și după ea ce va fi?!).

Anticorpii şi viruşii transmiși copiilor de la mama vaccinată, suplimentați cu un set de vaccinuri nou introduse, vor ajunge la un moment dat la o masă critică ce va genera o cedare a organismul din interior. Cel puțin, la bieţii iepurii aceasta s-a petrecut. A patra generație a început să dea naștere la ciudățenii, iar la a cincea generaţie puii s-au născut morţi. Omul se pare că trece printr-o serie de etape similare.

Modificările patologice încep în uter. Deja de acolo copilul suferă de asfixie, îi lipsește oxigenul și se naște cu tensiune intracraniană. Ce înseamnă aceasta în limbajul medical? Înseamnă că în organismul său s-au format cheaguri de sânge, s-au înfundat vasele sangvine. În zona în care a avut loc hemoragie, vor exista probleme: în cap, în ficat, în inimă, oriunde! Dar probleme vor fi cu siguranță. Chiar și simptome precum apatia, dezinteresul faţă de actul învăţării, neascultarea, pot fi considerate o consecință a asfixiei intrauterine, a căreia cauză principală este aceeași imunizare excesivă. Acești copii nu vor fi niciodată sclipitori. Ei vor deveni oameni cu abilități medii. De asemenea, nu vor trăi mult, ci vor avea o speranţă de viaţă medie.

Apoi, este imposibil să nu observăm sexualizarea timpurie a adolescenților. Odată cu vaccinarea, glandele sexuale se maturizează mai devreme, iar hormonii încep să fie eliberați mai devreme. Femeile suferă de infertilitate, au avorturi spontane, nașteri premature, mamele mor de hemoragii. Tinerii au prostatită, femeile au chisturi, cancere ale glandei mamare. Mulțumită mamei vaccinate în copilărie, astăzi se nasc 10% dintre copiii cu defecte cardiace și un număr mare de copii nu se nasc, deoarece sarcina este întreruptă din cauza malformațiilor congenitale în perioada sarcinii.


Citiţi şi:

Înfloritoarea sănătate a copiilor nevaccinaţi

Efectele dezastruoase ale vaccinării asupra creierului uman

Efectele nocive ale expunerii la substanţe toxice se transmit la generaţiile următoare

 

yogaesoteric
11 aprilie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More