Momentul critic în prăbușirea Statului Profund se petrece acum (II)

Citiți prima parte a articolului

Similarități cu viața de pe Pământ

Emery dezvăluie că armata americană deţinea informaţii cu o miză mult mai mare și acoperind o intrigă mult mai complexă decât ne-am fi putut imagina. Pentru ca o bază militară să intre în posesia unor cadavre ale diferitelor specii de ET, ea ar trebui să aibă contacte regulate cu o mare varietate de civilizații.

Aproape toate specimenele pe care le-a autopsiat în clădirea subterană de la baza aeriană a Forțelor Aeriene Kirtland din New Mexico au fost asemănătoare omului într-un anume fel. Ele aveau, de obicei, modelul clasic „de cinci stele”, așa cum îl numeau, adică un cap, două brațe și două picioare. Odată ce ați înţeles aceste structurări fundamentale, ceea ce veți vedea apoi este o mare varietate de tipuri diferite de viață inteligentă, asemănătoare omului.

În cele mai multe cazuri, vă puteți imagina o ființă asemănătoare cu ceva de aici de pe pământ – din oricare dintre regnuri – fiind ridicată la un nivel asemănător celui uman. Aceasta înseamnă că vor fi toate tipurile diferite de umanoizi acvatici, mamifere umanoide, aviari, insectoizi și reptilieni. Unele specii au exemple incontestabile de celule vegetale în fiziologia lor și pot chiar face fotosinteza luminii. De asemenea, ocazional sunt găsite tipuri ciudate de „ființe luminoase” care par să fi murit într-o stare proto-plasmatică, undeva între materie și energie.

Colaborare directă cu ET

În fazele anterioare ale carierei sale, lui Emery nu i s-a dat aproape nicio informație sau acces, înafara faptului că studia în mod evident cadavre foarte ciudate. Tehnologia de la bază era mult mai avansată decât ceea ce aveam în lumea obişnuită în anii 1990 – și o mare parte din ea este catalogată ca fiind științifico-fantastică și astăzi. Astfel de dispozitive includ afișaje interactive holografice, tehnologie asistată de conștiință, mâncare „făcută” la comandă și tablete din sticlă inteligentă, similare celor de care vorbește și Corey Goode.

Pe măsură ce a avansat în programe secrete, a început să aibă interacțiuni directe cu o varietate de rase diferite care l-ar fi ajutat la autopsii. El a trebuit ocazional să rămână peste noapte la bază, în camere configurate, să găzduiască mai multe tipuri diferite de specii de ET.

Niciun grup de ET cu care a interacționat nu părea să aibă intenţii nefaste, în niciun fel. De fapt, a existat un sentiment foarte clar al caracterului extrem de benefic al acestor rase extraterestre. Ei au explicat că erau aici pentru că voiau să ne ajute să înțelegem vecinătățile noastre galactice, chiar dacă totul era ținut secret în acest moment. Aceste rase voiau invariabil să vadă Dezvăluirea și să distrugă zidurile de secret care ne separă.

Dezvăluirile lui Emery au continuat în câteva episoade

După cum probabil știți, am înregistrat câteva zeci de episoade cu mărturiile lui Emery la Cosmic Disclosure, o emisiune pe Gaia, care este asemeni „Metaphisical Netflix”. Aceste episoade au fost difuzate din ianuarie și am terminat cea de-a treia înregistrare în aprilie – în ciuda amenințărilor cu moartea. Emery a primit o pregătire de nivel înalt în armată și arată aceasta în viteza și precizia tehnică pe care o folosește în timp ce descrie experiențele sale. A doua noastră înregistrare din ianuarie a inclus cel puțin opt episoade în care Corey Goode și Emery Smith compară note despre experiențele lor remarcabile. A fost o adevărată binecuvântare să captăm pe cameră conversațiile lor inițiale și împărtășirea de date. Continuăm să lansăm noi episoade în fiecare săptămână, cu excepția unor pauze de producție ocazionale – iar cei care se abonează au acces deplin la tot ce există în biblioteca site-ului.

Nave ce sunt create conform bagajului genetic propriu ființelor

Emery a împărtășit mult mai multe detalii în aceste înregistrări decât mi-a dezvăluit vreodată, după ce viața lui a fost atât de agresiv amenințată. Ca și în cele mai bune interviuri, am învățat tot felul de lucruri noi în timp real, deoarece am continuat să pun întrebări.

Una dintre descoperirile mai ciudate a fost că multe dintre OZN-urile pe care le-au găsit sunt o fuziune interesantă între tehnologie și biologie. Aceste nave sunt adesea „cultivate” în spațiu, folosind o combinație de frecvențe sonore și tehnologie avansată. O ființă particulară poate folosi adesea propriul material genetic pentru a ajuta la producerea navei cu care urmează să călătorească. Nava interferează direct cu ocupantul, creând un dispozitiv de transport asistat de gândire. Probe luate dintr-o astfel de navă prezintă rezultate ale testelor ADN care corespund cu cele ale cadavrului găsit în ea. Multe dintre aceste nave au propriul lor tip de personalitate – foarte dornice să vă mulțumească și gata să facă ceea ce sunteți autorizat să cereți.

Emery a raportat, de asemenea, că multe dintre aceste nave ar refuza să ne ia în afara atmosferei sau sistemului nostru solar – înțelegând că nu am fost încă pregătiți pentru aceasta, la nivel de societate. Programul Spațial Secret a găsit cu siguranță soluții pentru acest aspect, în conformitate cu Tompkins, Peterson, Deacon, Jacob, Dean, Goode și alții. După cum tocmai mi-a spus Pete, „Nimeni nu va crede aceasta, dar există americani în întreaga galaxie”. Goode a raportat că și alte națiuni sunt implicate.

Mulți oameni sunt şocaţi de ceea ce spune Emery. Este cu siguranță util să vedem cum se potrivesc toate aceste piese, așa cum am reușit să fac de când am început să vorbim despre aceste aspecte în urmă cu un deceniu. Dovezile continuă să se înmulţească, din moment ce tot mai mulți insideri, cum ar fi Goode, Tompkins, Peterson și Emery, par să împărtășească tot ceea ce știu.

Un cercetător din domeniul OZN care are într-adevăr competență pe acest subiect este dr. Michael Salla de la Institutul Exopolitic. Salla a avut mai multe interviuri cu Tompkins înainte de moartea acestuia și a făcut un efort uimitor de validare a datelor cu documente și alte dovezi. A reușit să scrie recent o altă carte, care s-a bucurat de recenzii grozave – Istoria Ascunsă a Antarcticii: Fundațiile Corporative ale Programelor Spațiale Secrete. Dr. Salla a muncit din greu pentru a include 584 referințe în carte, pentru a susține acest subiect cu rigoare academică. Aceasta arată că cercetătorii autentici iau aceste aspecte foarte în serios și există numeroase informaţii de bază dacă le căutați. Michael este foarte entuziasmat de faptul că Emery a venit cu dezvăluiri, deoarece completează foarte mult baza generală de date ale Programului Spațial Secret pe care le colectăm.

99,9% din noii insideri sunt falși, ei încercând să deturneze atenția de la informațiile sensibile. Nu mă voi întoarce niciodată împotriva cercetătorilor colegi sau chiar a celor care vin în nume propriu. Emery a avut de înfruntat amenințări cât se poate de reale și repetate împotriva lui, dar a trecut cu bine până la urmă prin toate acestea.

Acesta nu este un joc

Persoanele sceptice adesea văd subiecte ca acestea ca și cum ar viziona un film sau un joc video, unde nu există mize reale și totul este o realitate virtuală. Insiderii din interiorul Alianței și-au exprimat șocul și dezamăgirea cu privire la gradul în care atât de mulți din comunitatea OZN au întors spatele tuturor, păstrându-și propriile narațiuni tradiționale (Unii UFO-logi, cum este și la noi Dan Farcaș – președintele Asociației pentru Cercetarea OZN din România, nu pot trece dincolo de prezentarea obiectelor luminoase, negând că ar exista deja un contact real al unor civilizații ET cu guverne, negând totodată existența unui Program Spațial Secret și existența unor baze în tot Sistemul nostru Solar; UFOlogia tradițională, pe care o studiam prin anii comunismului a ajuns, ca și știința de azi, o dogmă, n.b.).

Dr. Michael Salla este o excepție notabilă și a avut contribuții valoroase în cercetarea acestor subiecte noi. Aproape toți ceilalți savanți OZN le-au ignorat. Acesta este unul dintre motivele pentru care Dezvăluirea va avea loc prin intermediul mijloacelor de informare publică, nu prin intermediul unor persoane private din comunitatea OZN. Acum avem o bază impresionantă de date care ne oferă mult mai multe detalii decât am putea vreodată să obținem din analiza piramidelor, Roswell, vizionări clasice sau insideri din urmă cu 20 de ani. S-ar putea să ne aflăm în pragul obținerii unei comori de informații noi în următoarea „înregistrare de date”.

Emery reușește cu dificultate să facă față amenințărilor și atacurilor la care este supus în această perioadă. Nu există niciun motiv logic pentru el să continue să aibă accidente de mașină, intervenții de urgență și chiar decese ale celor dragi, dacă el doar încearcă să „spună o poveste”. Încerc să nu am sentimente de furie sau de judecată când văd oameni care îl acuză că a făcut toate astea.

Uluitoare atacuri împotriva lui Emery

În 29 decembrie, am dezvăluit cum un SUV negru i-a răpit câinele lui Emery, Raven. Imediat după aceea, el a devenit foarte bolnav cu simptome asemănătoare gripei și a ajuns în camera de urgență. Am speculat că Emery ar fi putut fi lovit cu o armă care a introdus un virus cu acțiune rapidă în sistemul său. Aceasta este una dintre numeroasele tehnologii negre disponibile agenților din cadrul programelor clasificate.

Pete Peterson a inventat de fapt sistemul unui proiectil (glonț) cu gheață și mi l-a descris în detaliu. O parte din dorința sa de a face această dezvăluire a fost „curățarea mizeriei din roata sa karmică”. În mod miraculos, Raven a fost găsit în viață de un iubitor de animale local, iar Emery a scăpat nevătămat. Acum, imaginați-vă că acest atac a fost comandat de un grup malefic care încearcă să protejeze secretele deținute de Emery și să-l brutalizeze în tăcere. Ei au fost evident furioși că Raven, câinele, a supraviețuit. Și au fost obligați să-l lovească din nou pe Emery și pe cei dragi lui. Următorul atac a fost mult mai violent și a avut consecințe fatale pentru Emery și pentru iubiții lui tovarăși canini.

Sâmbătă, 13 ianuarie, la două săptămâni după atacul despre care am vorbit mai sus, celălalt câine al lui Emery, Beowulf, a fost lovit și ucis de un camion. Acest fapt nefericit s-a petrecut în timp ce schimba un pneu pe marginea drumului. Camionul a venit foarte, foarte aproape de el pentru a-l lovi. Acest tip de tragedie are sens dacă poți pur și simplu să accepți că Statul Profund este real și nu vrea ca Emery să vorbească despre trecutul său.

Noi informații despre conexiunea dintre Legea lui UNU și Creștinism

În prelegerea mea comună cu Corey Goode, am intrat în detalii noi despre legăturile dintre Legea lui UNU și creștinism. Aceasta a inclus date convingătoare pe care nu le-am prezentat până acum, argumentând că Marea Piramidă a fost de fapt construită ca un monument pentru Venirea lui Hristos. O cronologie bine studiată, înscrisă în măsurătorile pasajelor Marii Piramide, marchează nașterea și ascensiunea lui Hristos ca momente cruciale în întreaga noastră istorie.

Este cunoscut faptul că Rueckert Carla, cea care a primit prin channeling seria Legii lui Unu, a fost o creștină devotată. Ceea ce poate că nu apare atât de evident este faptul că există un background cosmic mult mai complex pentru povestea lui Hristos decât a realizat vreodată majoritatea oamenilor. Acesta include cicluri măsurabile de timp în evenimentele istorice care au fost direct menționate în Biblie, așa cum explic în The Synchronicity Key. Mai mult, dacă citiți și studiați Legea lui UNU, principiile de bază ale iubirii, iertării și serviciului în slujba celorlalți sunt foarte familiare.

Citiţi şi:
Agenda OZN a guvernului din umbră – programul secret referitor la OZN-uri
Sfârşitul jocului 2 (I)
Dr. Steven Greer – Cum lucrează de fapt Guvernul Secret
 

yogaesoteric
6 iunie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More