Monica Pop, declarații bombă: „Este un virus la care s-a lucrat”

Medicul Monica Pop a făcut o serie de declarații incendiare pe tema covid-19. „Nu mai există siguranță în nimic. Eu cred că este un virus la care s-a lucrat”, susține specialistul oftalmolog.

Imagini cu situația din Shanghai, pe fondul restricțiilor severe impuse de autoritățile chineze cu intenția de a împiedica răspândirea cazurilor de infectări cu noul coronavirus, au făcut înconjurul planetei.

Mi se pare o chestie la limita patologicului. Cred că este o modalitate de manipulare, mai ales în ţările unde urmează să fie alegeri. Toate sunt extremiste, indiferent dacă sunt în Europa sau nu. Gândiți-vă ce s-a petrecut în Franţa acum câteva luni cu obligativitatea vaccinării.

Mi se pare o gândire inumană. Din păcate, sunt conducători cu probleme psihiatrice şi acolo şi în alte părți, peste tot”, a susținut Monica Pop, la Antena 3.

Pop: „Nu o să vedeţi doi bolnavi care au aceeași simptomatologie”

Pe de altă parte, amintind că a avut covid, medicul a pus accent pe diferențele de simptomatologie, dându-se personal de exemplu și susținând că nu a avut simptome respiratorii. În plus, a făcut trimitere la faptul că au fost cazuri cu semne de natură digestivă sau neurologică.

Sunt o persoană care a trecut prin boală şi mi-am revizuit gândirea dintr-un anumit punct de vedere. La început chiar am crezut că e un virus corect, care apare din când în când în lume aşa cum apare şi HIV. Am reconsiderat pentru că nu o să vedeţi doi bolnavi care au aceeași simptomatologie.

Ori a fost considerat a fi un virus respirator. Eu nu am avut niciun simptom respirator. Soţul meu la fel (….…) Deci nu se poate aşa ceva. Cum se poate ca un virus să facă simptome digestive, respiratorii, neurologice, cardiovasculare. Aşa ceva nu s-a mai pomenit. Ştim foarte clar că virusul respirator face anumite simptome, că cel digestiv are anumite simptome şi ăsta le are pe toate”, a mai pus doctorița Pop.

Pop: „Eu cred că este un virus la care s-a lucrat”

Totodată, cunoscutul medic oftalmolog a reamintit că nu s-a vaccinat anti-covid, susținând că imunitatea dată de boală este cea mai mare. „După boală, la două luni am făcut anticorpii şi eu am 40.000 şi soţul meu are 56.000, cel mai mare număr de care eu am auzit vreodată. Deci boala dă imunitate cum este normal. Ştiu oameni cu 3 vaccinuri care au 400 de anticorpi la 2 luni după boală. Deci nu mai există siguranță în nimic. Eu cred că este un virus la care s-a lucrat”, a mai susținut medicul Monica Pop.

Pop: „Ce virus natural e unul care nu respectă deloc caracteristicile binecunoscute ale virusurilor?”

Pe același subiect, doctorița Pop transmisese, încă din luna martie, un mesaj, de această dată pe Facebook. „NU PREA CONVINE REALITATEA EVIDENTĂ, NU?

Ce virus natural e unul care nu respectă deloc caracteristicile binecunoscute ale virusurilor?

Care dă mai toate simptomele posibile ale tuturor celorlalte la un loc, dar la fiecare pacient altfel ?!

Respiratorii, digestive, cardio-vasculare, musculare, articulare, neurologice dermatologice, etc, etc! Și care NU dă imunitate nici după boală, nici după vaccinuri repetate???!!!”, scria Monica Pop, în 20 martie.

Citiți și:
Covid 19 nu e virus, e morbul nebuniei
Covid-19 a fost doar începutul: Bill Gates anunță noi pandemii, bioterorism, cenzură acerbă pe Internet și o nouă generație de vaccinuri

 

yogaesoteric
12 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More