Nărodul nu întrebă norodul

Mai mult ca sigur, nu toți cei internați în așezămintele de boli psihiatrice au fost dignosticați corect ca fiind bolnavi. Unii au fost/sunt izolați acolo pentru ca adevărurile inconvenabile cunoscute de către ei să nu se rostogolească spre cei ce-și pun numele compromise pe listele guvernelor.

Mai mult ca sigur, nu toți cei aflați în libertate sunt sănătoși psihic, demența fiind o afecţiune la modă, mai ales în rândul celor de la cârma marilor puteri ale lumii. Ce exemplu mai grăitor poate exista decât comportamentul specific maladiei Alzheimer, acea tulburare neurologică progresivă ce determină atrofia cerebrală până la mărimea unui bob de mazăre, alterarea ireversibilă a intelectului până la demența senilă, inclusiv moartea celulelor creierului, observabil la unul dintre așa-zișii jandarmi ai planetei?

Cercetătorii în domeniu au mai stabilit că această groaznică maladie „generează demența manifestată prin scădere continuă a abilităților de gândire, comportamentale și sociale, care afectează capacitatea unei persoane de a funcționa independent”. (Ca să nu mai amintim de dreptul de a avea acces la valiza nucleară. Ghici, ciupercă, cine-i?). Bolnav să fie, dar nu-i locul lui la casa văruită în alb. Nici măcar rolul de cowboy nu-l mai poate juca. De jucat, se joacă inconştient cu soarta lumii.

Prea departe nu-s nici „Bilderbergii”, care se erijează în dumnezei ai planetei, deși manifestările unora dintre aceștia îi deconspiră, de asemenea, ca fiind purtători de „abilități” demente. O concretizare a „abilităților” de care aminteam este Tratatul pandemic prin care OMS, acea organizație care de peste doi ani de zile a demonstrat că poartă titulatura de Organizația Criminală a (Ne)Sănătății, cere și impune statelor lumii să-şi cedeze către OMS suveranitatea sănătăţii naționale. Nu degeaba retrăsese Donald Trump fondurile acordate de SUA acestei organizații. Știa el ce știa și iată că n-a mai avut al doilea mandat, deși l-a câștigat. Noi îl avem în schimb pe ascultătorul chiriaș de la Cotroceni, care „execută, nu discută” ordinele primite, oricare ar fi acestea și oricât de nelegal ar tropăi bocancii săi pe paginile Constituției României, ajunsă sul de hârtie igienică pentru șeful de stat în poziţia „în genunchi”.

Vreți dovada? Citiți în acest articol: „Mai multe guverne s-au angajat să semneze tratatul global al OMS privind pandemia, care va ceda suveranitatea sănătății naționale către Organizația Mondială a Sănătății. Cine a sprijinit/sprijină tratatul OMS împotriva pandemiei?

Pe 30 martie 2022, Organizația Mondială a Sănătății a publicat următoarea listă cu 25 de lideri mondiali care s-au angajat să lucreze împreună «pentru un nou tratat internațional pentru pregătirea și răspunsul la pandemie»: Boris Johnson, prim-ministru al Regatului Unit; Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei; Erna Solberg, prim-ministrul Norvegiei; António Luís Santos da Costa, prim-ministrul Portugaliei; Mario Draghi, prim-ministrul Italiei; Klaus Iohannis, președintele României; Emmanuel Macron, președintele Franței; Angela Merkel, cancelarul Germaniei; Charles Michel, președintele Consiliului European; Kyriakos Mitsotakis, prim-ministrul Greciei; Pedro Sánchez, prim-ministrul Spaniei…” (și, bineînțeles, Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății – n.n.)

Prin goarna ursulită, coruptă și toxică, țările captive ale lagărului concentraționar respectiv, cele 12 stele căzătoare au fost anunțate în mod dictatorial că vor fi obligate să cedeze rapid suveranitatea lor națională în favoarea Turnului Babel de la Bruxelles. Desigur, chiriașul de la Cotroceni, căruia i s-a promis marea cu sarea, va da curs solicitării goarnei fără a organiza un referendum. Dictatorul nu întrebă cetățenii, iar nărodul nu întrebă norodul ce vrea! Vorba Lăpușneanului: „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu”……. sclavi.

Nu este nevoie de studii juridice să apreciezi că cedarea suveranității naționale fără consultarea și aprobarea poporului prin referendum poate avea o sigură definiție: trădare de neam și țară. Ce te faci însă cu nărodul, fiindcă nu-l leagă nimic nici de neam, nici de țară! Ce te faci cu un guvern de roboți obedienți, care vor să reconstruiască altă țară distrusă de război, nu s-o apere și s-o slujească pe-a lor? Ce te faci cu un parlament de slugi care ridică mâna moțăind, deși prin acea fărădelege se vrea pieirea lor?

O altă imagine a stării noastre cea de toate zilele o descrie fostul ministru Petre Daea, de altfel singurul ministru al celor 32 de ani de distrugere a țării care începuse să facă ceva pentru conaționalii săi, dar a fost oprit prin declarația unui idiot: „A trecut vremea gostaturilor!”. Ce construise el a fost distrus. „Eu am spus-o și o repet: războiul stomacurilor goale este mai periculos și mai devastator decât cel cu arma. Este năucitor ce s-a făcut! Eu nu întreb de ce au făcut-o, eu întreb dacă există măcar o urmă de regret că au făcut așa ceva!” (Petre Daea).

Citiți și:
Episcopul Giurgiului, critici dure pentru „nenorociții de guvernanți” în frunte cu Iohannis: Când un șef de stat îți spune că sistemul a eșuat, înseamnă că el este vinovatul
Vedem zilnic o clasă politică lipsită de esență, de asumare, vedem așa-ziși lideri care nu își asumă faptele, discursurile, ideile
OMS lucrează în liniște pentru a instaura o dictatură tehno-sanitară: un proiect de tratat internațional pregătește plasarea OMS deasupra statelor

 

yogaesoteric
26 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More