Nativii Scorpion în 2011

de astrolog Rodica Purniche


Spiritualitate: Aparent, nativii Scorpion au un an spiritual plăcut şi lejer. În realitate însă, ei au de dărâmat dogme şi prejudecăţi prezente până în cele mai adânci structuri ale fiinţei lor. Probabil că vor învăţa de la tânăra generaţie ce înseamnă să fii liber în gândire şi ce înseamnă curajul de a merge pe cont propriu către Dumnezeu (ne referim la aspectele benefice ale aventurii spirituale). Este o lecţie a puterii personale care le poate exacerba egoul, făcându-i să creadă că ei reuşesc oriunde şi oricând. Banul, ochiul Satanei, reprezintă testul spiritual suprem, deoarece tind să-l confunde cu puterea vieţii înseşi. Dumnezeu le va da foarte mult în acest an, dar numai atât şi numai acum. Acolo unde omul este corupt şi fascinaţia satanică a banilor ameninţă să-i îngroape sufletul, Dumnezeu va face totul ca omul să se trezească şi să aibă o ultimă şansă de a opta în această viaţă, pentru cea din urmă oară, în favoarea salvării sale de la ignoranţă şi pierzanie.

Iubire: Mare atenţie mare cu aceşti nativi, deoarece fiinţele dragi lor îi pot juca pe degete după bunul plac, Scorpionii devenind un fel de păpuşi în mâinile vieţii. Cei/cele pe care îi/le iubesc le pot aduce fie fericirea fără margini, fie paharul cu otravă, în funcţie de caracterul pe care îl au. Unii nativi pot fi manipulaţi erotic, alţii, dimpotrivă, vor fi susţinuţi în realizări spirituale la care abia dacă s-au încumetat să viseze. Cert este că, în 2011, nativii Scorpion vor avea posibilitatea să se cunoască în profunzime şi cu adevărat, indiferent dacă şi-au pus sau nu vreodată această problemă.

Sănătate: În 2011 capul nativilor Scorpion este preţios şi la propriu, şi la figurat. Problemele de tot felul tind să-i sâcâie aproape permanent, făcându-i excesiv de sensibili la oboseala fizică. Suprasolicitarea sau surmenajul le pot genera dificultăţi de atenţie, intoleranţă şi chiar forme de răutate sau cruzime, care vor atrage, pe rezonanţă, lovituri la cap, predispoziţii către accidente de orice fel şi, în cazuri foarte grave, confruntări soldate cu violenţe fizice sau cu intervenţii chirurgicale. Poate că mai multă odihnă şi renunţarea la tendinţa de a-i controla mereu pe ceilalţi i-ar ajuta să fie mai liniştiţi şi în afara şi în interiorul lor. Poate că un concediu medical prelungit sau o retragere în locuri ferite de aglomeraţie ar contribui la îmbunătăţirea accelerată a sănătăţii.

Bani: Acest domeniu poate fi piatra de încercare a nativilor Scorpion, anul 2011 fiind deosebit de sever în privinţa lor. Efectiv, aceşti nativi nu au spor la bani, nu au nimic de câştigat sau nu au nici un fel de succes la economii sau depozite. Posibilele falimente (pentru oamenii de afaceri), pierderile de orice fel, cheltuielile neaşteptate, tendinţa la risipă a celor care cât de cât mai au, pot fi evenimente neplăcute pe care unii anevoie le vor accepta sau suporta, consecinţele acestei situaţii putând să se finalizeze, pentru mulţi, cu afecţiuni ale sănătăţii (insomnie, pierdere în greutate, nervozitate, insecuritate).

 Nativii Balanţă                                                                  Nativii Săgetător  

yogaesoteric
7 ianuarie 2011

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More