Nativii Berbec în 2011

de astrolog Rodica Purniche

Spiritualitate: Probabil că în acest an marţienii noştri vor descoperi că, a investi în propria imagine şi a trata viaţa ca pe o competiţie înseamnă a pierde definitiv, valoric vorbind, existenţa aceasta. Orice tentativă sau chiar orice reuşită de acest gen va avea ca efect pierderea sau rănirea fiinţei iubite, pe de o parte, sau însingurarea afectivă şi singurătatea socială, pe de altă parte. Victoriile pe care le visează cuceritorii sunt, în realitate, manifestările periculoase ale orgoliului nostru personal şi exacerbarea ego-ului. Poate că un dram de atenţie acordat celor dragi şi sacrificarea gloriei personale de dragul fericirii în doi vor face ca nativii Berbec să descopere că Dumnezeu este Iubire şi că, generând şi dăruind dezinteresat iubire înseamnă să ne înscriem în singura cursă câştigătoare pentru fiecare dintre noi, şi anume, îndumnezeirea noastră.

Iubire: Nativii Berbec e posibil să fie foarte, foarte fericiţi în dragoste dacă vor avea măsură în ceea ce aşteaptă de la viaţă. Fiinţele dragi lor vor fi ele însele într-un an de Graţie care le poate dărui foarte multe, deşi, în absenţa unei minime educaţii spirituale, aceste fiinţe şi – la rândul lor, nativii Berbec care le iubesc, pot spune de multe ori că norocul s-a întors împotriva lor. Este posibil ca, pentru mulţi dintre ei, şi pentru multe dintre cuplurile în care există un nativ Berbec, situaţia financiară precară să aibă reversul unei fericiri inimaginabile. „Banii nu aduc fericirea” va fi pentru mulţi dintre aceşti nativi lecţia de referinţă a lui 2011.

Sănătate: În privinţa sănătăţii, mulţi nativi Berbec vor avea de suferit de pe urma acţiunilor lor nebuneşti – dacă sunt adolescenţi sau tineri, în sensul că alimentaţia foarte proastă, consumul mare de narcotice, băutură, droguri sau medicamente le vor trage un serios semnal de alarmă în privinţa deteriorării complexului hepato-biliar; sau de pe urma exagerării profesionale – dacă sunt persoane mature dispuse să muncească până la epuizare la două sau mai multe servicii. Le-ar face bine ambelor categorii să-şi aducă aminte că, „fiecare, cum îşi aşterne, aşa doarme”. Şi asta deoarece, dacă vor fi puşi în faţa faptului împlinit, viitorul lor apropiat ar putea depinde de intervenţii severe în recuperarea sănătăţii.

Bani: Extravaganţele de orice fel se vor dovedi în 2011 nişte dureroase lecţii de viaţă pentru nativii Berbec, dacă nici ei şi nici fiinţele dragi lor nu-şi vor lua seama. Dorinţa de a avea repede de toate, împrumuturile făcute fără un simţ real al perspectivei financiare în doi, moştenirile, creditele de orice fel pot fi fructele amare ale anului. Unii, într-adevăr, se pot bucura de câştiguri frumoase, dar impozitele pe care le vor avea de plătit le vor umbri serios bucuria. Alţii, însă, se pot trezi falimentari sau în sapă de lemn din cauza unor simple neatenţii sau a unor pierderi pe care nu le-au avut niciodată în vedere.

 Nativii Peşti                                                                        Nativii Taur

yogaesoteric
7 ianuarie 2011

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More