Nativii Balanţă în 2011

de astrolog Rodica Purniche

 

Spiritualitate: Lecţia spirituală a nativilor Balanţă pare la fel de importantă precum cea a nativilor Rac. Dotaţi cu un rafinament caracteristic şi cu un bun-gust natural, ei sunt cei dintâi de la care Dumnezeu aşteaptă o îndreptare estetică a societăţii. Atitudinea fermă de asanare a societăţii de manelisme, jurnalism stradal, incultură, mesaje subliminale nocive şi non-artă este, în realitate, o acţiune de purificare a energiei gustului, care constituie baza gustului estetic autentic. Tot de la aceşti nativi trebuie să înceapă atitudinea colectivă de respingere a inculturii, a sărăciei, a bolii și a analfabetismului îngrijorător. „Ştafeta spirituală” se predă precum orice altă ştafetă, deoarece popoarele Îl iubesc şi Îl slăvesc pe Dumnezeu numai dacă nivelul de civilizaţie susţine un nivel de conştiinţă civică, artistică şi spirituală adecvată.
Un artist este o fiinţă la jumătatea drumului dintre om şi Dumnezeu; el are acelaşi rol precum profeţii, de care diferă doar prin mijloacele de comunicare/manifestare. Iată de ce nativii Balanţă sunt atât de necesari colectivităţii umane şi atât de importanţi în 2011.

Iubire: Anul iubirilor discrete sau anul în care iubiri de altădată devin înţelegeri profunde şi fac loc iertărilor definitive, al maturizărilor relaţionale care pot genera relansări şi reveniri la visele de altădată. Pe plan general lucrurile pot fi la extrema cealaltă şi avem în vedere mai ales conflictele de autoritate sau conflictele acestor nativi cu autorităţile de orice fel. Bărbaţii Balanţă ar trebui să aibă în vedere eventualul război între generaţii, iar femeile Balanţă starea de iubire romantică ce le poate deschide o nouă perspectivă asupra vieţii lor intime.

Sănătate: Aceşti nativi se pot resimţi după anii eforturilor de a agonisi sau de a dobândi cu orice preţ ceea ce şi-au dorit, şi se pot confrunta cu consecinţele oboselii acumulate, mai ales dacă, după sacrificii, renunţări şi frustrări de multe feluri, se confruntă şi cu nemulţumiri sau neîmpliniri de toate felurile. Multe cupluri se pot „descoperi” dintr-o dată străine, ca urmare a intereselor sau obiectivelor sociale diferite apărute peste ani. Absenţa polarizării erotice sau a investiţiilor afective care conferă sarea şi piperul vieţii în doi îi pot ajuta pe medici să realizeze că mulţi nativi Balanţă sunt bolnavi sufleteşte.

Bani: Proverbul „ban la ban trage şi păduche la păduche” se potriveşte nativilor din această zodie, deoarece e posibil ca unii să nu aibă nici după ce bea apă, în vreme ce alţii vor fi pierdut de mult măsura reală a costurilor. Unii vor traversa anul cu te miri ce, iar alţii vor depăşi inclusiv limita inimaginabilă a opulenţei. Şi unii, şi ceilalţi însă vor experimenta evenimente financiare adeseori incredibile, prin care Dumnezeu le va pune la încercare credinţa, cumpătarea, starea de recunoştinţă faţă de ceea ce au primit cu adevărat în această existenţă, şi anume, bogăţia sufletească – evident, invers proporţională cu starea materială.

 Nativii Fecioară                                                             Nativii Scorpion   
 

yogaesoteric
7 ianuarie 2011

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More