Nativii Taur în 2011

de astrolog Rodica Purniche

 

Spiritualitate: Este posibil ca nativii Taur să înveţe să-L pună pe Dumnezeu pe primul loc în viaţa lor, din simplul motiv că Dumnezeu nu poate fi proprietatea nimănui dar, în acelaşi timp, nimeni nu poate rămâne fără El, nimeni nu-L poate pierde. Cu această ocazie, posesivitatea lor proverbială şi tendinţa la acumulare se pot transforma în certe calităţi spirituale, precum devoţiunea şi aspiraţia. În acest anevoios proces de transmutare şi sublimare a lui „a avea” în „a evolua”, venusienii noştri dragi vor fi ajutaţi deopotrivă de către Ghizii lor spirituali şi de către cei care îi iubesc. În unele cazuri, „ajutorul” poate veni prin pierderea definitivă a relaţiei de cuplu, sau printr-o situaţie-limită prin care ar putea trece cel ce susţine/întreţine viaţa şi confortul nativului Taur. A rămâne singur, faţă în faţă doar cu Dumnezeu, este, într-adevăr, o lecţie spirituală foarte solicitantă.

Iubire: Taurii rămân Tauri şi-n zi de Paşti – spune un proverb – şi ei nu se dezmint nici în 2011. I-am putea numi fericiţii anului dacă cei/cele care îi iubesc le acceptă modul de a fi în iubire, şi anume, modul lor de o posesivitate fără egal. Îi vom vedea aproape „lipiţi” de fiinţa pe care o doresc, cu care sunt împreună sau cu care deja s-au căsătorit, secondând-o ca o umbră sau controlându-i fiecare mişcare. Poate că, dacă această zodie ar înţelege noţiunea de „libertate în iubire”, nivelul relaţiilor umane pe Terra ar face mai uşor un salt calitativ.

Sănătate: Şi în acest domeniu nativii Taur se bucură de un fel de prioritate, deşi este posibil să fie o prioritate cu două tăişuri. Cei încăpăţânaţi sau cei care s-au minţit că nu au nimic, vor conştientiza cu amărăciune că problemele de sănătate sunt de acum „fixate” pe termen lung şi că ceea ce le mai rămâne este să se angreneze în tratatmente de acelaşi gen, cu care chiar ar putea încheia actuala existenţă. Cei care ies din conservatorismul lor, e posibil să înceapă procese de vindecare ce se vor derula lent, dar sigur către eliminarea definitivă a afecţiunilor de orice fel.

Bani: Ei, iată şi capitolul cel mai sensibil al acestor nativi, care poate fi considerat un fel de lovitură sub centură dată lor de către viaţă, deoarece sunt expusi la evenimente financiare absolut neprevăzute sau incredibile. Totul poate fi pierdut într-o clipită, tot aşa cum totul poate fi redobândit într-o secundă. E posibil ca acestor nativi Dumnezeu să le pregătească o lecţie foarte severă, care să-i determine să-şi regândească în totalitate sistemul de valori şi să realizeze că „a avea” înseamnă, în realitate, „a primi” atât cât ne trebuie ca să ne reamintim în fiecare clipă că, atunci când plecăm din această lume, mai ales cu banii nu avem ce face Dincolo.

 Nativii Berbec                                                                     Nativii Gemeni  

yogaesoteric
7 ianuarie 2011

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More