Nativii Gemeni în 2011

de astrolog Rodica Purniche


Spiritualitate: Deşi la o privire rapidă am putea spune că nativii Gemeni pot dormi liniştiţi în imperiul lor de informaţii, totuşi, este posibil ca 2011 să fie anul vieţii lor: fie vor ieşi definitiv din somnul spiritual, fie, dimpotrivă, saltul mental le va revela faptul că suntem permanent conectaţi la mintea divină a lui Dumnezeu, fără a fi conştienţi încă de asta. Este posibil ca unii dintre ei să se simtă cuprinşi de un soi de disperare existenţială, lipsiţi fiind de cunoaşterea spirituală reală, şi se vor agăţa cu disperare de relaţiile lor de toate felurile, căutând în afară un răspuns care există în inima, nu în mintea lor, dar pe care încă nu o aud. Karma de ignoranţă pe care o ard în acest an nu este deloc uşoară sau puţină, dar ea îi va ajuta să descopere puritatea inimii, beneficiile tăcerii şi sexualitatea spiritualizată. Mai ales atenţia acordată vieţii intime în doi şi actului amoros îi poate conduce către cheia secretă a fericirii personale şi dumnezeieşti.

Iubire: Poate părea foarte greu de crezut, dar aceşti nativi au un an de mare dificultate relaţională. Cine spune că Gemenii sunt superficiali sau excesiv de mentali într-o relaţie, are şansa să-şi modifice în 2011 aceste prejudecăţi. Vom descoperi în vorbăreţii şi mereu bine informaţii noştri parteneri de viaţă nişte fiinţe brusc posesive, supărător de focalizate asupra celor dragi şi, adeseori, chiar neaşteptat de dominatori. Tendinţa de a-şi păstra cu orice preţ relaţia de dragoste îi poate duce până la a sufoca aceste fiinţe şi a le acapara în totalitate. Iubirea profundă pe care o pot resimţi faţă de ele este posibil de multe ori să se îmbine şi cu argumentele foarte puternice cu care pot dovedi stabilitatea lor afectivă, dacă sunt ameninţaţi să piardă relaţia.

Sănătate: Şi cum lucrurile se ţin lanţ unul de altul, este posibil ca sănătatea acestor adolescenţi ai Zodiacului să depindă foarte mult de înţelegerea şi credibilitatea care li se acordă în dragoste. Foarte mulţi vor forţa să-şi cumpere iubirea cu orice preţ şi asta este posibil să-i coste şi la propriu, şi la figurat. Dieta terapeutică, relaxarea, atenţia afectivă acordată celorlalţi şi încrederea în fiinţa iubită, chiar dacă ea nu are un morman de diplome sau o elocinţă specială pot fi remediile de 24 de carate ale anului.

Bani: Gemenii vor avea bani, dar depinde foarte mult în ce condiţii vor veni ei. Nativii de bun-simţ sau cu simţul onoarei încă treaz vor munci foarte mult şi, chiar dacă vor avea evenimente financiare ca niciodată până acum, la finalul anului vor fi „taman pe taman” şi chiar un pic în plus. Nativii care au făcut din compromisuri şi din acumularea banilor obiectivul fundamental al vieţii vor întoarce banii cu lopata ca urmare a afacerilor murdare şi inumane, poate chiar cu preţul vânzării definitive a sufletului, ceea ce poate fi interpretat ca o moarte spirituală despre care nimeni nu le-a vorbit până acum. Cei care mai au o şansă de corecţie în faţa lui Dumnezeu este posibil să-şi pună brusc problema salvării spirituale, ca urmare a unui nedorit şoc financiar.

 Nativii Taur                                                                  Nativii Rac

yogaesoteric
7 ianuarie 2011

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More