Ne aflăm la jumătatea perioadei. Klaus Schwab solicită aprobarea paşaportului global de sănătate pe baza microcipului ce este implantabil

Fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a propus un permis global de sănătate obligatoriu sub formă de microcipuri implantabile în termen de 10 ani.

Într-un interviu din 2016 care de abia acum atrage atenția lumii, Schwab, care este și fondatorul agendei globaliste Great Reset, a explicat că, în decurs de un deceniu, omenirea va avea microcipuri implantabile care vor servi drept permis global de sănătate.

Reporterul l-a întrebat pe Schwab în franceză, „Vorbim despre cipuri care pot fi implantate. Când va fi asta?” „Cu siguranță în următorii 10 ani”, a răspuns Schwab. „Și la început le vom implanta în hainele noastre. Și pe urmă ne-am putea imagina că le vom implanta în creierul nostru sau în pielea noastră.”

Schwab a mers chiar mai departe, descriind visul transumanist al globaliștilor despre o „fuziune” directă a conștiinței cu „lumea digitală”. „Și până la urmă, poate, va exista o comunicare directă între creierul nostru și lumea digitală”, a spus el. „Ceea ce vedem este un fel de fuziune a lumii fizice, digitale și biologice.”

El a insistat că oamenii vor putea în curând să spună pur și simplu „Vreau să fiu conectat cu cineva anume acum” pentru a-și lega direct conştiinţa cu cea a altei persoane.

Ne aflăm la jumătatea drumului. Nu veți putea spune că nu ați știut sau că elitele nu v-au prevenit cu mult timp înainte.

Citiți și:
Klaus Schwab, ‘părintele’ FEM, despre cipuri implantabile: Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice
Pașapoartele de vaccinare – azi discuţii, mâine obligatorii, poimâine cip?
Propagandă nebună vaccinării

 

yogaesoteric
22 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More