Bill Gates, vaccinări, microcipuri şi brevet cu numărul 060606

Există, desigur, şi unele teorii stupide ale conspirației, născute din speculaţii, care mai degrabă au fost promovate pentru a-i discredita pe toţi cei care furnizează informaţii şocante ce se abat de la linia oficială. Dar există și realităţi ale conspiraţiei, fapte raționale pe care nu are sens să le negăm, pentru că sunt solid documentate. Printre acestea din urmă se numără existența clubului Bilderberg, proiectul MK-Ultra al CIA și finanțarea de către George Soros a activităților politice dubioase în mai multe țări.

Cazul descris mai jos se referă la un fapt documentat oficial, deși are legătură cu profeţiile teribile din Apocalipsă. Brevetul WO/2020/060606 a fost înregistrat la 26 martie 2020. Cererea de brevet a fost depusă de Microsoft Technology Licensing, LLC, condusă de Bill Gates, la 20 iunie 2019 și, la 22 aprilie 2020, brevetului i s-a acordat statutul internațional. Titlul brevetului este „Sistem de criptomonede care folosește date despre activitatea trupului”. Deci, ce este această invenție pe care oamenii de la Microsoft au decis să o breveteze?

În rezumatul cererii de brevet disponibil online se spune:

Activitatea trupului uman asociată cu o sarcină dată unui utilizator poate fi folosită într-un proces de extragere a unui sistem de criptomonede. Un server poate furniza o sarcină unui dispozitiv al unui utilizator, care este cuplat comunicativ la server. Un senzor cuplat comunicativ sau cuprins în dispozitivul utilizatorului poate detecta activitatea trupului utilizatorului. Datele despre activitatea trupească pot fi generate pe baza activității detectate de senzor a trupului utilizatorului. Sistemul de criptomonede cuplat comunicativ cu dispozitivul utilizatorului poate verifica dacă datele activității trupești îndeplinesc una sau mai multe condiții stabilite de sistemul de criptomonede și pot acorda criptomonede utilizatorului ale cărui date de activitate trupească sunt verificate.

Cu alte cuvinte, în trup va fi introdus un cip care monitorizează activitatea fizică zilnică a unei persoane, în schimbul criptomonedelor. Dacă sunt îndeplinite condițiile, atunci persoana primește anumite bonusuri care pot fi cheltuite pe ceva.

O prezentare detaliată a „invenției” oferă 28 de descrieri asupra modului în care ar putea fi utilizat dispozitivul.

De asemenea, oferă o listă a țărilor pentru care este destinată invenția. În esență, toți sunt membri ai Organizației Națiunilor Unite și câteva organizații regionale menţionate separat: Oficiul European de Brevete, Organizația Eurasiatică de Brevete și două organizații africane de protecție a proprietății intelectuale.

Deși introducerea microcipurilor în trup nu este nimic nou (Programul Masonic Youth Child Identification este în funcțiune în SUA de ceva timp, şi persoanele care se autointitulează cyborgi prezintă diverse implanturi), implicarea Microsoft este interesantă.

Dar de ce i s-a dat brevetului numărul de cod 060606? Este o coincidență sau este o alegere deliberată a ceea ce este menționat în Cartea Apocalipsei ca numărul fiarei?

Numele lui Bill Gates este constant menționat în aceste zile în legătură cu interesele sale în companiile farmaceutice, vaccinări și finanțarea OMS. Deși mass-media globalistă urmăreşte să-l prezinte pe Bill Gates ca fiind un mare filantrop și să-l protejeze de atacuri și critici în toate modurile posibile, este puțin probabil că vor putea ascunde o întreagă rețea de conexiuni.

Compania lui Bill Gates este implicată într-un alt proiect – proiectul pentru ID digital ID2020 Alliance. Pe pagina de pornire a site-ului web, scrie că proiectul abordează problema drepturilor digitale încă din 2016. În 2018, Alianța a lucrat cu Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați. Pe lângă Microsoft, Alianța include Fundația Rockefeller, studioul de design IDEO.org (cu birouri în San Francisco și New York), firma de consultanță Accenture și Alianţa pentru Vaccinuri GAVI, o companie care promovează și distribuie în mod activ diferite vaccinuri în jurul lumii. Secretariatul Alianței are sediul la New York.

Este grăitor că Alianța pentru vaccinuri GAVI acoperă în mare parte țările din Africa și Asia. În Europa, organizația este activă numai în Albania, Croația, Moldova și Ucraina și, în Caucaz, în Georgia, Armenia și Azerbaidjan. Alianţa GAVI are, de asemenea, legături cu Fundația Bill & Melinda Gates, Grupul Băncii Mondiale, Organizația Mondială a Sănătății și UNICEF. Acestea sunt toate listate ca parteneri fondatori!

Din februarie 2020, GAVI s-a concentrat asupra pandemiei covid. Directorul general al organizației este dr. Seth Berkley. Deși sediul central al GAVI se află la Geneva, directorul Berkley, epidemiolog ca formare, este din New York. De la sfârșitul anilor 1980, a petrecut opt ani lucrând la Fundația Rockefeller și este membru al Consiliului pentru Relații Externe. De asemenea, este membru al consiliului consultativ al Fondului Acumen cu sediul în New York.

Deci, iată încă o legătură. Interpretările teologice ale numărului brevetului probabil cel mai bine este să fie lăsate în seama experților în religie, dar este clar că există legături puternice între organizații și companii precum Fundația Rockefeller, Microsoft, lobby-ul farmaceutic și Grupul Băncii Mondiale, ca să nu menţionăm furnizorii de servicii secundari.

Ei încearcă să joace rolul unui guvern supranațional concentrându-se în mod constant pe faptul că, în aceste zile, guvernele naționale nu pot face față epidemiilor, bolilor, foametei etc. de unele singure. Dar, după cum a demonstrat China, pot.

Cu toate acestea, Occidentul nu poate și nu vrea să recunoască acest aspect, în mare parte pentru că nu vrea să împartă puterea. Astfel că, mass-media globalistă va continua campaniile sale de aşa-zisă informare, în care vina este atribuită oriunde în altă pare, dar nu în Occident. De exemplu, pe măsură ce au început să apară informații suplimentare despre coronavirus, au fost intensificate poveștile false despre rolul Chinei în epidemie și manipularea statisticilor.

Citiți și:
Vaccinare sau fraudă prin injecție? (II)
Biosenzor de hidrogel: Nanotehnologia implantabilă care va fi utilizată în vaccinuri
Zuckerberg, Bill Gates sau Elon Musk se cred Supraoameni – Studiu științific

 

yogaesoteric
22 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More