Nebunia New Age: O «biserică» din Londra a sărbătorit simultan nașterea lui Hristos și a lui Mahomed

Biserica anglicană „All Saints” din Kingston upon Thames (Londra) a sărbătorit pe 3 decembrie 2017 Milad-ul, Adventul și Crăciunul.

Mawlid al Nabaoui (sau Milad), fixat pe 30 noiembrie, este sărbătoarea islamică a nașterii Profetului Mahomed.

Biserica anglicană „All Saints” din Kingston upon Tames s-a gândit să facă o bizară varză din sărbătorile de iarnă creștine și islamice, astfel că pe 3 decembrie 2017 a organizat o celebrare comună. În realitate, așa cum relatează Dreuz.info, totul a fost o apologie la adresa profetului Islamului, în vreme ce preoții s-au ferit să pomenească de divinitatea lui Hristos. Evident, pentru că aceasta i-ar fi ținut departe pe participanții musulmani.

Nu este prima dată când Biserica Anglicană preamărește Islamul. În 2015, cu ocazia unui serviciu religios organizat de Abația Westminster cu ocazia centenarului sângeroasei bătălii de la Gallipoli, în prezența Reginei Elisabeta, s-a adus omagiu bravurii soldaților australieni și neozeelandezi care au luptat alături de aliați pentru a elibera strâmtoarea Dardanele din mâinile otomanilor. Cu ocazia serviciului religios s-a rostit și o rugăciune în limba turcă. Întrucât nimeni din asistență nu înțelegea limba, nu au existat reacții.

Iată însă cum începea rugăciunea: „Binecuvântați să fie toți profeții lui Dumnezeu, de la Adam, Noe și Avraam la Moise, de la Iisus la Mohamed Mustafa.”

Astfel, într-o biserică pretinsă creștină, Mohamed era pus pe picior de egalitate cu Hristos.

Citiţi şi:

LONDONISTAN. Un raport real dar șocant: 500 de Biserici au fost închise în capitala Marii Britanii. În locul lor au apărut 423 de moschei


Declarații șocante ale unui reprezentant al Bisericii Catolice: «În zece ani vom fi cu toții musulmani din cauza prostiei noastre»

yogaesoteric

13 decembrie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More