Neo-marxismul de la Poșta Română: Fiecare persoană va avea propriul cod poștal. Practic și propriul cod de bare sau cod QR!
Într-un viitor apropiat românii vor avea propriul cod poștal, digitalizat, scanabil printr-un cod de bare sau cod QR. Neo-marxismul mai câștigă un pas în România, după sistemul chinezesc. Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române, a anunțat schimbări majore cu privire la codurile poștale într-un interviu la Radio România Actualități.
„Serviciul poştal modern este necesar să aibă câteva elemente. În primul rând, este necesar să fie rapid. În al doilea rând, este necesar să fie convenabil. Şi, nu în ultimul rând, este necesar să fie customizat pe nevoile oamenilor. Vă mai spun un aspect, noi lucrăm la un cod poștal pe persoană. Dacă până acum codurile poştale sunt împărțite geografic, pe localități, sau străzi, sau cartiere, credem că e momentul în care să facem un pas digital important și să ne asigurăm că fiecare persoană are propriul cod poștal şi indiferent unde se găseşte persoana respectivă poştaşul (n.n. adică sistemul) să îl găsească şi să îi ducă coletul, dacă optează pentru genul ăsta de livrare”, a declarat Valentin Ştefan.
Poșta Română a împlinit 160 de ani de la înființare și lansează cu această ocazie un nou proces de modernizare a serviciului poștal românesc. Atenția este îndreptată spre angajați, dar și spre calitatea serviciilor, iar, în plus, pentru cei interesați, aniversarea Poștei este marcată inclusiv printr-un NFT, considerat un nou trend în lumea poștală, informează romania-actualitati.ro.
„Încercăm să ne păstrăm portofoliul așa cum este acum, dar urmărim să-l modernizăm. Înseamnă că vom implementa o rețea de cutii poștale digitale care să permită oamenilor să beneficieze de ridicarea produselor fără să mai depindă de programul poștei sau de programul poștașilor. În următorii 10 ani 15 mii de angajați vor atinge vârsta pensionării. Deci, vrând-nevrând este nevoie să pregătim schimbul de generații în companie și este necesar să pregătim Poșta pentru noile generații. Şi aici cred că sunt trei elemente simple pe care este necesar să le facem. O dată, să avem salarii competitive. În al doilea rând, să avem condiţii de lucru moderne. Şi, nu în ultimul rând, să facem lucrul la Poşta Română o chestiune de mândrie, cu care orice angajat să se mândrească”, a declarat directorul general al Poştei Române.
Citiți și:
„Agenda noastră comună” – următorul pas în marșul către a Patra Revoluție Industrială: crearea „cetățeniei digitale”
Digitalizarea și transumanismul – pregătesc omenirea pentru venirea lui antihrist
Era totalitarismului digital. Ministrul digitalizării: „Până la mijlocul anului viitor, cel mai târziu, vom avea o identitate digitală și un nou mod prin care să-i identificăm pe cetățeni prin recunoaștere digitală”
yogaesoteric
4 noiembrie 2022