Ni se ascunde adevărul despre pandemie? Studiu italian: «SARS-Cov-2 nu e capabil să ucidă!»

 

Cu riscul de a-și vedea prestigiul făcut praf și cariera amenințată, medicul legist Pasquale Mario Bacco din Bari a declarat că cercetările echipei sale au scos la iveală mai multe aspecte extrem de importante, printre care și faptul că cifrele legate de mortalitatea din Italia au fost pur și simplu inventate!

„Nu va exista niciodată un vaccin”, spune fără ocolișuri medicul legist Pasquale Mario Bacco din Bari care, împreună cu cei 13 colegi ai săi, studiază virusul Covid-19 de ceva vreme. Încă de la sfârșitul lunii februarie a arătat că infecția pulmonară circula în Italia din octombrie 2019.

„Pe noi ne-a interesat să înțelegem incidența acolo unde nu s-a manifestat boala”, a declarat Bacco.
Medicii din Bari au prelevat un eșantion de la 7.038 de persoane sănătoase și fără simptome, toți angajați de companii. Aceștia au efectuat teste serologice începând cu 25 februarie. Astfel s-a descoperit că peste 30% din populația italiană a luat contact cu Covid-19, dezvoltând anticorpi.

„Înseamnă că aceste persoane intraseră deja în contact cu virusul cu cel puțin trei luni și jumătate înainte, s-au îmbolnăvit și au dezvoltat anticorpii, deși sunt asimptomatice”, a precizat Bacco.
Aproape 90% dintre persoanele infectate analizate nu au manifestat niciun simptom atribuit Covid-19.

Acești anticorpi nu sunt, însă, pe viață, ci „trăiesc” numai câteva luni, motiv pentru care este imposibil, potrivit cuvintelor medicului din Bari, să se găsească un vaccin.
„Din acest punct de vedere, SARS-Cov-2 este ca HIV. Sunt viruși care prezintă mutații. S-ar putea ca populația să fie chemată să fie supusă vaccinului, de exemplu, în iunie, dar același vaccin nu va mai fi de ajutor în octombrie.

Eu am văzut în laborator mutațiile acestui virus, este aproape ca HIV, deci un vaccin nu va exista niciodată. Singurul care ne va salva, dacă virusul ar deveni mai agresiv, este un medicament specific.

Astăzi, persoanele seropozitive au o speranță de viață egală ca o persoană sănătoasă, datorită unui medicament. Duc o viață foarte normală doar că e necesar să ia una, sau două sau trei pilule, dar, de obicei, una singură pe zi, deoarece au un retroviral care intră în sânge și acest fapt ajută. Și la fel va fi și pentru Covid-19”, declară medicul italian.

În lumea științifică din Italia, nimeni nu a vrut să acorde credit studiului realizat de Bacco și de colegii săi. „Nici Institutul Superior de Sănătate, nici Ministerul Sănătății nu ne-au luat în seamă. Apoi, i-am prezentat datele noastre profesorului Burioni și nici nu le-a văzut”, a spus Bacco, cu amărăciune.

În ceea ce priveşte numărul mare de decese raportate ca fiind cauzate de Covid-19 în Italia, doctorul Bacco este de părere aceste cifre „au fost inventate”, deoarece „morții de Covid-19 care înainte erau sănătoși se numără pe degetele de la o mână, întrucât acest virus nu este capabil să ucidă.

Este un virus banal, simplu. De exemplu, o persoană seropozitivă nu se îmbolnăvește de Covid-19, deoarece are HIV, care este un virus mult mai mare, care folosește aceiași receptori ca și coronavirusul, deci, chiar și în concurență, SARS-Cov-2 nu reușește să meargă pe aceiași receptori. Oriunde există un răspuns imun adecvat, este anihilat.”

Potrivit declarațiilor lui Bacco, cei care au decedat fiind internați în spitale sau care aveau patologii tumorale plurimetastazice, miocardiopatii dilatate, diabetici, paraplegici, nu pot fi considerați morți de Covid-19, pentru că „toți sunt subiecți care aveau deja speranță de viață foarte scurtă”.

Familia coronavirusului este influenţată de climă, „acest aspect vi-l poate spune chiar și un student la medicină din anul doi”, subliniază Bacco.

Prin urmare, din studiul realizat de grupul de medici din Bari a ieșit la iveală că virusul Covid-19, ca toate coronavirusurile, este condiționat în mod semnificativ de climă. Aşadar, va reapărea odată cu scăderea temperaturilor și, în plus, se va manifesta întotdeauna într-un mod mai incisiv în zonele mai reci ale Italiei.

„Chiar și la aceeași «concentrație», patogenitatea virusului va fi întotdeauna mai mare în nord, comparativ cu sudul Italiei sau cu sudul Europei, unde temperaturile, chiar și iarna, sunt mai mari”, scrie în raportul echipei de cercetători.

„Adevărata întrebare pe care at fi necesar să ne-o punem astăzi este: dar cum se întoarce acest virus în octombrie? Deoarece virusul nu a dispărut, există și supraviețuiește”, precizează Bacco.

Cum vom ieși din această situație? „Odată cu descoperirea unui medicament specific”, răspunde, sec, Bacco.

Studiu dr. Bacco, însă, așa cum am spus, nu a fost luat în considerare. „Acceptarea studiului nostru înseamnă a nega tot ce s-a spus până acum. Dar avem o demnitate în calitate de medici și putem spune adevărul doar pentru că suntem medici liberi. Am lucrat zi și noapte, am dormit și pe jos trei ore pe noapte și am fost umiliți și evitați”, comentează Bacco. Obosit, medicul concluzionează: „Eu nu sunt un om de imagine, dar am o calitate pe care nu o pot pierde și anume credibilitatea mea”.

Citiți și:

O informare explozivă despre coronavirusul 2019-nCoV (I)

Experţi împotriva isteriei COVID

 

yogaesoteric
12 septembrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More