Nikola Tesla: «Dacă vrei să afli secretele universului…»

Nikola Tesla: „Dacă vrei să afli secretele universului, gândeşte în termeni de energie, frecvenţă şi vibraţie”.

Fizica cuantică reprezintă studiul şi investigarea „Microˮ-ului în contrast cu studiul obiectelor celeste din lumea „Macroˮ. 

La ora actuală putem cădea de acord că totul în univers este pur şi simplu energie. 

Încercaţi să loviţi cu pumnul un perete. Acel zid fizic a fost lovit şi probabil v-ați ales cu o vânătaie… Ambele sunt energie. Dar ceea ce este interesant este că niciodată nu ați atins peretele şi nici el pumnul dvs.

Atomii de carbon ai peretelui vibrează la aceeaşi frecvenţă cu atomii de carbon ai pumnului dvs., având aceeaşi distanţă între ei, astfel că atunci când ați tras un pumn în perete, de fapt între voi s-a produs un fel de reacţie electrică, mai degrabă decât una materială, cel puţin la nivel sub-atomic.

A avut loc o formă de respingere. Acelaşi proces se petrece când stăm pe pământ. Aşa că, data viitoare când cineva vă întreabă de ce nu levitați, puteţi să-i spuneți că deja o faceți! Cercetătorii învaţă în mod continuu că ceea ce numim noi materie este o iluzie. Ce-i drept, o iluzie reală şi câteodată dureroasă.

Comunităţile ştiinţifice ajung la concluzia că totul este energie. Din moment ce suntem parte din acest Tot şi Energia este pretutindeni… putem considera că şi noi suntem Omniprezenţi peste tot în acelaşi timp? Se poate să fim parte esenţială a aceluiaşi Întreg, la fel ca o mandală?

Reflectând la cele de mai sus, ne dăm seama cum diferenţele personale mărunte pălesc în faţa înţelegerii a ceea ce suntem la o scară mult mai mare.

Citiţi şi:

Nimic nu este solid, totul este energie – oamenii de ştiinţă explică fizica cuantică

Universul şi iubirea – Fizica cuantică a descoperit legătura dintre cele două?

yogaesoteric

1 iunie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More