Noi documente ale FBI dezvăluie faptul că Joe Biden a fost implicat în afacerile murdare ale fiului său

Președintele Biden „s-ar putea să fi fost implicat” în „niște infracțiuni” comise de Hunter Biden și fratele său, James Biden, care sunt acuzați de senatorul Chuck Grassley într-o scrisoare adresată oficialilor de aplicare a legii, citând documente FBI cu „detalii specifice”, potrivit Evenimentul Zilei.

FBI-ul are în posesia sa o serie de documente referitoare la informații despre Mikola Zlochevski, proprietarul Burisma, și asociațiile sale cu Hunter Biden. Documentele aflate în posesia FBI includ detalii specifice cu privire la conversațiile unor persoane neguvernamentale relevante pentru un potențial comportament criminal al lui Hunter Biden.

Aceste documente indică că Joe Biden cunoștea aranjamentele comerciale ale lui Hunter Biden și este posibil să fi fost implicat în unele dintre ele”, a scris Grassley în scrisoare.

Amintim că agenții FBI au stabilit că există suficiente dovezi pentru a-l acuza pe Hunter Biden de evaziune fiscală.

Investigația a fost declanșată de afacerile lui Hunter Biden cu țări străine în timp ce tatăl Joe era vicepreședinte, iar acuzațiile ar putea include neplata impozitului pe venit, spălare de bani și încălcări ale legislației fiscale americane.

Grassley a continuat acuzând FBI că nu a examinat în mod corespunzător „probe semnificative, de impact și voluminoase” în cadrul anchetei. „Informațiile furnizate de Bobulinski au constituit o bază pentru a deschide o investigație completă; cu toate acestea, nu este clar dacă FBI a făcut aceasta și dacă informațiile fac parte din ancheta penală în curs a procurorului american Weiss”, a mai spus Grassley în scrisoare, conform sursei citate.

Citiți și:
Hunter Biden: Ce făcea în China și în Ucraina?
Afacerile ilegale ale familiei Biden în România

 

yogaesoteric
19 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More