Noi exemplificări spirituale excepţionale, în premieră în cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă Herculane 2016

 
În programul Taberei spirituale yoghine de vacanţă Herculane 2016 a fost inclusă o serie de exemplificări spirituale în premieră ce vor fi realizate cu susţinerea subtil-telepatică a lui Grieg. Aceste noi exemplificări ilustrează o serie de aspecte spirituale esenţiale care au fost expuse în datele de 12 martie 2016 şi 20 martie 2016.
Vă prezentăm cu anticipaţie temele acestor noi exemplificări şi cu acest prilej vă invităm să participaţi cu mult entuziasm şi cu o mare aspiraţie spirituală.

1. Exemplificarea spirituală model, în premieră, a „Metodei excepţionale de trezire spirituală”, care va fi susţinută în mod subtil-telepatic de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru cu o energie subtilă ocultă triplă. Această modalitate a fost intitulată „O nouă metodă simplă şi eficientă ce vizează trezirea şi dinamizarea gradată a centrului secret de forţă SAHASRARA”.

2. Exemplificarea spirituală în premieră cu tema „Revelarea în universul lăuntric al fiinţei umane a Atributului Dumnezeiesc al încrederii absolute în sine însuşi ce Îl caracterizează în veşnicie pe Dumnezeu Tatăl”.

3. Exemplificarea spirituală excepţională în premieră cu tema „Revelarea în universul lăuntric al fiinţei umane a Atributului Dumnezeiesc al Purităţii Dumnezeieşti”.

4. Exemplificarea spirituală excepţională în premieră cu tema „Revelarea în universul lăuntric al fiinţei umane a Atributului Dumnezeiesc al Înţelepciunii Dumnezeieşti”.

5. O serie alcătuită din trei exemplificări spirituale excepţionale, în premieră, ce ilustrează în mod distinct trei calităţi esenţiale ale stării de Înţelepciune Dumnezeiască:
Prima exemplificare spirituală:
Gândirea rapid pătrunzătoare şi întotdeauna justă – calitate ce îl caracterizează la modul esenţial pe cel înţelept, în fiinţa căruia se manifestă în mod plenar starea de înţelepciune dumnezeiască”.
A doua exemplificare spirituală:
Vorbirea atentă, chibzuită, clară şi fără de erori – calitate ce îl caracterizează la modul esenţial pe cel înţelept, în fiinţa căruia se manifestă în mod plenar starea de înţelepciune dumnezeiască”.
A treia exemplificare spirituală:
Acţiunea în mod dumnezeiesc integrată şi care evidenţiază un sens constructiv şi binefăcător – calitate ce îl caracterizează la modul esenţial pe cel înţelept, în fiinţa căruia se manifestă în mod plenar starea de înţelepciune dumnezeiască”.

6. Exemplificarea spirituală excepţională în premieră cu tema „Starea exemplară de maturitate spirituală”.

7. Exemplificarea spirituală excepţională, în premieră, cu tema „Momentul eternului început dumnezeiesc”, ce va avea loc cu prilejul unei sesiuni speciale de relatări având ca temă „Obiectivarea în propriul univers lăuntric a transformărilor spirituale ce au survenit şi care au fost conştientizate de către toţi cei care au participat la Meditaţia excepţională în Spirală yang ce a fost realizată cu prilejul Momentului ocult de Hiatus echinocţial 2016”, programată în data de 8 mai 2016.

 

 

yogaesoteric
31 martie 2016
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More